Wagner-Ewar

Opasteet, symboli leikattu rst-levyyn

Wagner-Ewar

Opasteet, symboli leikattu rst-levyyn

Wagner-Ewar tarrakiinnitteiset rst-opasteet, symboli on leikattu rst-levyyn, jolloin taustapinta näkyy symbolin läpi – Tamsale Oy

Tuotekoodi: Wagner-Ewar opaste

Tarrakiinnitteiset rst-opasteet Wagner-Ewarilta. Symboli on leikattu rst-levyyn, jolloin taustapinta näkyy symbolin läpi.

Vaihtoehdot

Nainen AC 411

Mies AC 400

WC AC 404

Saippua AC 425

Paperi AC 426

Ominaisuudet

Tuotemerkki
Wagner-Ewar
Tuotekoodi
Wagner-Ewar opaste
Opastevaihtoehdot
Nainen, Mies, Esteettömät wc-tilat, Lapset, Lastenhoitohuone, WC, Saippua, Käsipaperi, Tupakointi kielletty, Tupakointi sallittu, Ensiapu, Vaatesäilytys, Keittiö, Pesutilat
Väri
Rst hiottu
Materiaali
Ruostumaton teräs
Tuotekategoria
Laadukkaat ja kestävät kylpyhuonevarusteet Wagner-Ewarilta

Wagner-Ewar, saksalainen kylpyhuonevarustevalmistaja, tunnetaan laadukkaista ja kestävistä tuotteistaan, jotka soveltuvat moniin kohteisiin, kuten lentokentille, konserttisaleille ja toimisto- ja julkitilakohteisiin.

Korkealaatuiset ja kestävät materiaalit

Yrityksen kylpyhuonevarusteet valmistetaan laadukkaista materiaaleista, erityisesti ruostumattomasta teräksestä, varmistaen kestävyyden ja laadun. Tuotteiden viimeistely ja muotoilu mahdollistavat niiden monipuolisen käytön.

Soveltuvuus monenlaisiin kohteisiin

Wagner-Ewarin kylpyhuonevarusteet ovat ihanteellisia eri tiloille, kuten julkisille paikoille (hotellit, ravintolat, lentokentät), kotitalouksille (kylpyhuoneet, saunat) ja teollisiin ympäristöihin (tuotantolaitokset, laboratoriot).

Helppokäyttöisyys ja turvallisuus

Tuotteet on suunniteltu käyttäjäystävällisiksi ja turvallisiksi. Esimerkiksi helppokäyttöiset venttiilit ja vankat kahvat helpottavat käyttöä, erityisesti liikuntarajoitteisille.

Laatu ja monipuolinen valinta

Wagner-Ewarin kylpyhuonevarusteet tarjoavat huippulaatua, turvallisuutta ja monipuolisuutta. Ne ovat paras valinta laadukkaita, kestäviä ja turvallisia kylpyhuonevarusteita etsiville.

"*" näyttää pakolliset kentät

Kiinnostuitko tuotteesta?


Lähetä vapaamuotoinen viesti alla ja olemme sinuun pian yhteydessä. Voit myös soittaa 03-3124 4200 tai lähettää sähköpostia tampere@tamsale.fi.

Mitä haluat kysyä tuotteesta?
Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.