Wagner-Ewar

Roska-astia tason alle, 43L, seinäpintaan, harjattu rst

Wagner-Ewar

Roska-astia tason alle, 43L, seinäpintaan, harjattu rst

Wagner-Ewar roska-astia, WP198, tason alle, 43L, kiinnitys seinäpintaan. Tason syvyys oltava väh. 550-600 mm, 298 x 450 x 510 mm. Tasoon asennettava kaulus tilattavissa erikseen (kuvassa), harjattu rst AISI 304 – Tamsale Oy

Tuotekoodi: WP198

Roska-astia tason alle, 43 litraa. Asennus seinäpintaan. Tason syvyys oltava väh. 550-600 mm. Mitat 298x450x510 mm. Tasoon asennettava kaulus tilattavissa erikseen (kuvassa). Ovi on sivusaranoitu ja edestä lukittava. Sisällä teräksinen lankaroska-astia. Saatavissa myös kiillotettuna tai pulverimaalattuna.

Ominaisuudet

Tuotemerkki
Wagner-Ewar
Tuotekoodi
WP198
Väri
RAL Classic (haluttu väri), Rst hiottu tai harjattu, Rst kiillotettu
Materiaali
Ruostumaton teräs
Viimeistely
Hiottu tai harjattu, Kiillotettu, Maalattu
Muuta
Saatavissa mihin tahansa RAL Classic -väriin pulverimaalattuna. Kysy myös muita erikoispinnoitteita.
Tuotekategoria
Avainsanat

Wagner-Ewarin referenssit sisältävät lentokenttiä, musiikkitaloja, suuria ja pieniä toimistoja sekä lukuisia muita julki-, liike- ja toimitilakohteita, joissa tuotteiden tulee kestää suurten käyttäjämäärien tuomaa jatkuvaa kulutusta sekä olla edustavia ulkoasultaan.

Wagner-Ewar tuotteet ovat vakiona saatavissa hiottuna, kiillotettuna ja RAL-standardi väreissä. Saksassa valmistettavien Wagner-Ewar -annostelijoiden ja roska-astioiden kulmat ovat korkealuokkaisesti täysin hitsattu ja hiottu, mikä tekee tuotteista tyylikkäät ja käyttäjäystävälliset.