Allastasot

Ladataan sisältöä...

Frost UNU allastasot

Frost UNU allastasot ovat ilmeeltään kevyitä ja asennettavissa mihin tahansa korkeuteen. Mallin voi valita pyyhetelineellä ja ilman. 100 kg vakiokantavuutta on mahdollista korottaa erikseen tilattavilla lisätuilla.

Allastasot ovat keskeisessä roolissa kylpyhuoneiden suunnittelussa, tarjoten käytettävyyttä ja esteettömyyttä kaikille käyttäjille. Allastasojen sovellusalue on laaja, ulottuen hotellihuoneista julkisiin tiloihin.

Matala allastaso mahdollistaa helpon pääsyn pyörätuolilla tai muilla apuvälineillä lähelle allasta. Riittävä tila allastason ympärillä takaa esteettömän liikkumisen kylpyhuoneessa ja helpottaa tarvittavien toimien suorittamista ilman rajoituksia. Käytettävyys ja turvallisuus ovat ensisijaisia näkökohtia allastason suunnittelussa.

Julkisiin tiloihin tai hotellien kylpyhuoneisiin valittaessa allastasoja, on tärkeää kiinnittää huomiota käytettävyyteen, turvallisuuteen ja esteettisyyteen. Laadukkaasti suunnitellut allastasot toimivat sisustuselementteinä, jotka tarjoavat kaikille käyttäjille esteetöntä ja turvallista ympäristöä kylpyhuoneissa ja wc-tiloissa.

Allastasot ovat avainasemassa esteettömän kylpyhuoneen suunnittelussa. Ne tarjoavat mahdollisuuksia monipuoliseen käyttöön ja parantavat kylpyhuoneen käytettävyyttä. Allastasojen suunnittelussa korostuvat käytettävyys, turvallisuus ja esteettisyys. Ne ovat tärkeä osa kylpyhuoneen sisustusta ja tarjoavat käyttäjilleen esteettömän ja turvallisen ympäristön.