Allastasot

Ladataan sisältöä...

Frost UNU allastasot

Frost UNU allastasot ovat ilmeeltään kevyitä ja asennettavissa mihin tahansa korkeuteen. Mallin voi valita pyyhetelineellä ja ilman. 100 kg vakiokantavuutta on mahdollista korottaa erikseen tilattavilla lisätuilla.

Esteettömyys on tärkeä tekijä kylpyhuoneiden suunnittelussa, erityisesti silloin kun suunnitellaan kylpyhuonetta, joka on tarkoitettu käytettäväksi ikääntyneiden tai liikuntarajoitteisten henkilöiden kanssa. Allastasot ovat yksi tärkeimmistä kylpyhuoneen ominaisuuksista, joka vaikuttaa sen esteettömyyteen. Esteetön allastaso tarkoittaa, että sen käyttö on mahdollista kaikille henkilöille, jotka tarvitsevat apua kylpyhuoneessa, olivat he sitten liikuntarajoitteisia tai eivät. Allastasot sopivat mainiosti myös hotellihuoneisiin sekä julkisiin tiloihin.

Esteetön allastaso on yleensä matala, jolloin sen eteen on helppo astua tai siirtyä pyörätuolilla. Lisäksi sen ympärillä on yleensä riittävästi tilaa, jotta henkilö voi liikkua esteettömästi kylpyhuoneessa ja suorittaa tarvittavat toimet allastason ympärillä ilman rajoituksia. Esteetön allastaso on siis tärkeä ominaisuus, joka lisää kylpyhuoneen käytettävyyttä ja turvallisuutta kaikille käyttäjille.

Allastasot voivat olla erilaisia materiaaleiltaan ja väreiltään, mutta esteettömyys ja turvallisuus ovat aina tärkeimmät tekijät niiden suunnittelussa. Valitessa allastasoa julkisiin tiloihin tai hotellien kylpyhuoneisiin, on tärkeää kiinnittää huomiota sen käytettävyyteen, turvallisuuteen ja esteettiseen ilmeeseen. Hyvin suunnitellut allastasot ovat esteettömiä sisustuselementtejä, jotka palvelevat kaikenikäisiä käyttäjiä ja ovat tärkeitä kaikille, jotka arvostavat esteetöntä estetiikkaa ja turvallisuutta kylpyhuoneessa ja wc-tiloissa.