Allastasot

Ladataan sisältöä...

Frost UNU allastasot

Frost UNU allastasot ovat ilmeeltään kevyitä ja asennettavissa mihin tahansa korkeuteen. Mallin voi valita pyyhetelineellä ja ilman. 100 kg vakiokantavuutta on mahdollista korottaa erikseen tilattavilla lisätuilla.

Kylpyhuoneiden suunnittelussa korostuu käytettävyys kaikille käyttäjille. Allastasot ovat avainasemassa tässä suunnittelussa, tarjoten mahdollisuuksia esteettömään kylpyhuoneeseen. Allastason sovellusalue ulottuu hotellihuoneista aina julkisiin tiloihin.

Matala allastaso mahdollistaa vaivattoman pääsyn pyörätuolilla tai muilla apuvälineillä lähelle allasta. Riittävä tila allastason ympärillä takaa esteettömän liikkumisen kylpyhuoneessa ja helpottaa tarvittavien toimien suorittamista ilman rajoituksia. Käytettävyys ja turvallisuus ovat ensisijaisia näkökohtia allastason suunnittelussa.

Valittaessa allastasoja julkisiin tiloihin tai hotellien kylpyhuoneisiin, keskeistä on kiinnittää huomiota käytettävyyteen, turvallisuuteen ja esteettisyyteen. Laadukkaasti suunnitellut allastasot toimivat sisustuselementteinä, jotka tarjoavat kaikille käyttäjille esteetöntä ja turvallista ympäristöä kylpyhuoneissa ja wc-tiloissa.