Saippuakorit

 • Saippuakori, kromattu

  Geesa Hotel 915314-02 saippuakori , 172x60x138 mm (LxKxS) - Tamsale Oy

  Valmistaja: Geesa

  Tuotekoodi: 915314-02

 • Saippuakori, kromattu

  Geesa Luna 915506 saippuakori, kromattu - Tamsale Oy

  Valmistaja: Geesa

  Tuotekoodi: 915506

 • Geesa saippuakori

  Geesa 91139A saippuakori, 123x28x94 mm (LxKxS) - Tamsale Oy

  Valmistaja: Geesa

  Tuotekoodi: 91139A

 • Geesa saippuakori kulmaan

  Geesa 91137A saippuakori, kulmamalli , 151x30x128 mm (LxKxS) - Tamsale Oy

  Valmistaja: Geesa

  Tuotekoodi: 91137A

 • Geesa saippuakori kulmaan

  Geesa 91144A saippuakori, kulmamalli , 220x47x159 mm (LxKxS) - Tamsale Oy

  Valmistaja: Geesa

  Tuotekoodi: 91144A

 • Geesa Standard saippuakori

  Geesa Standard 915139 saippuateline - Tamsale Oy

  Valmistaja: Geesa

  Tuotekoodi: 915139

Ladataan sisältöä...
Saippuakorit ovat arkipäivän esineitä, jotka tarjoavat yksinkertaisen mutta tehokkaan ratkaisun saippuan säilyttämiseen ja esittelyyn. Ne ovat usein valmistettu kestävistä materiaaleista, kuten ruostumattomasta teräksestä, muovista tai keraamisista materiaaleista, jotka kestävät kosteuden ja veden aiheuttaman kulumisen.

Saippuakorien suunnittelu on yhtä monipuolista kuin niiden käyttötarkoituksetkin. Joissakin malleissa on imukupit tai koukut, jotka voidaan kiinnittää suihkun tai kylpyammeen seinään. Toiset mallit on suunniteltu seisomaan tasaisella pinnalla, kuten lavuaarin reunalla tai suihkun hyllyllä. On myös olemassa malleja, jotka voidaan ripustaa suihkun päähän tai kylpyammeen reunalle.

Saippuakorit eivät ole vain käytännöllisiä, vaan ne voivat myös olla tyylikkäitä ja esteettisesti miellyttäviä. Ne voivat olla minimalistisia ja moderneja tai koristeellisia ja vintage-tyylisiä, joten ne sopivat mihin tahansa kylpyhuoneen sisustukseen. Saippuakorit voivat myös olla osa kylpyhuoneen sisustusta, joka heijastaa henkilökohtaista tyyliäsi.

Saippuakorit ovat myös hygieeninen ratkaisu. Ne pitävät saippuan kuivana, mikä estää bakteerien kasvua ja pidentää saippuan käyttöikää. Lisäksi ne pitävät saippuan poissa kosteista pinnoista, mikä vähentää liukastumisvaaraa.

Saippuakorit ovat olennaisia varusteita jokaisessa kylpyhuoneessa. Ne tarjoavat käytännöllisen ja tyylikkään ratkaisun saippuan säilyttämiseen, samalla kun ne lisäävät kylpyhuoneen turvallisuutta ja hygieniaa. Korit ovat pieni, mutta merkittävä osa kylpyhuoneen toiminnallisuutta ja sisustusta. Ne ovat esimerkki siitä, kuinka yksinkertainen esine voi parantaa arkipäivän rutiineja ja tehdä niistä miellyttävämpiä.