Frost

Nova2 mattavalkoinen

Kylpyhuoneen sisustuksen tärkeä osa on värimaailma, ja yksi suosittu valinta on mattavalkoinen. Mattavalkoinen luo rauhallisen ja elegantin ilmeen kylpyhuoneeseen. Frost-brändi Nova2 on tunnettu laadukkaista kylpyhuonetuotteistaan. Frost valmistaa erilaisia kylpyhuonetarvikkeita, kuten käsipaperiannostelijoita, roska-astioita ja saippua-annostelijoita. Nova2-sarja tarjoaa moderneja ja tyylikkäitä vaihtoehtoja kylpyhuoneen sisustukseen.

Käsipaperiannostelijat ovat käteviä kylpyhuoneessa, sillä ne tarjoavat helpon ja hygieenisen tavan ottaa tarvittava määrä käsipaperia.

Roska-astiat ovat tärkeitä kylpyhuoneessa pitämään tila siistinä. Ne voivat olla erikokoisia ja tyylejä, jotta ne sopivat kylpyhuoneen sisustukseen. Roska-astioissa on usein myös käteviä ominaisuuksia, kuten sisäänrakennettu roskapussin pidike tai kosketukseton toiminto, joka avaa kannen liikkeentunnistuksella.

Saippua-annostelijat ovat käteviä kylpyhuoneessa, sillä ne tarjoavat helpon tavan annostella saippuaa käsiin. Saippua-annostelijoita on eri tyylisiä ja mallisia, ja ne voivat olla seinään tai lavuaarin reunalle asennettavia. Saippua-annostelijoissa voi olla myös erilaisia mekanismeja, kuten painikkeet tai automaattiannostelija.

Tamsale Oy auttaa kylpyhuoneen sisustuksen suunnittelussa ja tarjota laadukkaita tuotteita asiakkailleen. Heidän valikoimastaan löytyy erilaisia kylpyhuonetuotteita, kuten käsipaperiannostelijoita, roska-astioita ja saippua-annostelijoita, joilla voi luoda tyylikkään ja toimivan kylpyhuoneen.

Tuotteet

Ladataan sisältöä...