Alla olevien kuvastojen kaikki tuotteet ovat käytössä projektiasi varten. Tiedustele meiltä myös mahdollisuuksia saada tuotteet esimerkiksi RAL-väriin pulverimaalattuna tai tietyssä mitassa.

D LINE

d line on tanskalainen, vuonna 1971 perustettu kylpyhuonevarusteita ja rakennusheloja valmistava yritys. Pääsuunnittelija on arkkitehtuurin professori Knud Holscher. Kaikki d line tuotteet on valmistettu haponkestävästä ruostumattomasta teräksestä, AISI 316, joka on kestävin mahdollinen muokattavissa oleva teräslaatu.

Tuotteita on saatavissa harjattuna ja kiillotettuna sekä erikoispinnoilla, kuten RAL-väreissä maalattuna tai PVD-pinnoitettuna. Osa tuotteista on saatavissa myös lakkaamattomana messinkinä.

Pebble by BIG

d line on suunnitellut yhteistyössä Bjarke Ingels Groupin, BIGin kanssa Pebble by BIG -tuotesarjan. Kokoelma sisältää kylpyhuonetarvikkeiden lisäksi niihin sopivat ovihelat. Kuten aiemmin Arne Jacobsenin ja Knud Holscherin kanssa, d linen suunnitteluyhteistyö BIGin kanssa tähtäsi kestävän design-klassikon luomiseen.

FROST

Tanskalaisen Frostin valikoimista löydät tyylikkäitä kylpyhuonetarvikkeita, rakennusheloja ja sisustustarvikkeita, kuten peilejä, useassa värissä. Käytössäsi on alla olevan Frost-tuotekuvaston koko valikoima projektiasi varten.

GEESA

Geesa on toiminut laadukkaiden kylpyhuonetarvikkeiden valmistajana jo yli 130 vuotta. Nykyisin Hollannin markkinajohtaja myy tuotteitaan 65 maassa ympäri Eurooppaa.

Geesa Frame collection on tyylikäs uutuussarja vuodelle 2021.

Geesan referenssit sisältävät lukuisia hotelleja ja risteilijöitä ympäri maailmaa.

GENWEC

Genwec-valikoimat sisältävät monipuolisesti julkitilojen varusteita wc-tiloihin ja kylpyhuoneisiin. Meiltä saat projektiisi alla olevan Genwec-kuvaston kaikki tuotteet.

HEWI

HEWI:lle on kunnia-asia luoda esteettömistä tiloista esteettisiä ja toimivia. Saksan terveydenhuoltosektorin markkinajohtaja on keskittynyt valmistamaan korkealuokkaisia esteettömien tilojen varusteita, jotka ottavat huomioon niin säädökset, käyttäjien tarpeet, mukavuuden kuin tyylin. Kylpyhuonevarusteiden lisäksi HEWI:ltä löytyy laaja valikoima rakennusheloja, erinomaisella hinta-laatusuhteella.

Kylpyhuonetarvikkeiden lisäksi HEWI tarjoaa laajan valikoiman korkealuokkaisesta polyamidista valmistettuja rakennusheloja, kuten kalustevetimiä.

Päiväkoteihin ja kouluihin HEWI:n valikoimissa on useita iloisen värikkäitä ja turvallisuuden huomioon ottavia varusteita, kuten käyttäjästä poispäin suunnatut koukut.

WAGNER-EWAR

Wagner-Ewarin referenssit sisältävät lentokenttiä, musiikkitaloja, suuria ja pieniä toimistoja sekä lukuisia muita julki-, liike- ja toimitilakohteita, joissa tuotteiden tulee kestää suurten käyttäjämäärien tuomaa jatkuvaa kulutusta sekä olla edustavia ulkoasultaan. Saksassa valmistettavat Wagner-Ewar tuotteet ovat saatavissa hiottuna, kiillotettuna ja RAL-väriin pulverimaalattuna.