d line

Ovenpainikkeet, UF-muoto 16/19mm

d line

Ovenpainikkeet, UF-muoto 16/19mm

Kuulalaakeroitu UF mallin ovenpainike, haponkestävä teräs AISI 316 – Tamsale Oy.

Tuotekoodi: UF16/19

UF-muotoinen ovenpainike haponkestävää ruostumatonta terästä AISI 316. Painikkeissa on kuulalaakerointi ja vahvikkeet taitteissa. Painikkeesta löytyy myös vastaavat versiot profiilioville.

Vakiokäsittely hiottu ja harjattu, hionta-aste 320. Saatavana myös kiillotettuna, jauhemaalattuna RAL sävyyn 9005 Black sekä PVD käsiteltynä (kupari, messinki ja hiilenmusta ”charcoal”).

Pakkauksessa kara ovivahvuudelle 33-59 mm. Vakiona karoja aina 111 mm ovivahvuudelle saakka – erikoistilauksesta myös pitemmät.

Vuonna 1971 lanseerattiin ensimmäiset d line tuotteet, johon kuului kaksi ovenpainikemallia, Ø14mm U- ja L-muotoiset mallit, joiden täydellinen harmonia syntyi tarkasti taivutetuista osista, jotka säilyttivät poikkileikkauksensa säteen. Siitä lähtien d line on jatkanut eliniän kestävien ovenpainikkeiden luomista.

d line ovenpainikkeet on suunniteltu jatkuvaan käyttöön, nopeaan ja helppoon asennukseen sekä vähäiseen huoltoon. Ne ovat sertifioituja ja noudattavat korkeimpia laatu- ja paloturvallisuusstandardeja. d line ovenpainikkeilla on 20 vuoden takuu.

Korkealaatuinen haponkestävä AISI316 ruostumaton teräs ja ainutlaatuinen d line -kuulalaakerijärjestelmä, jossa painikekilven takana olevat 21 kuulaa rullaavat toisiaan vasten, tekevät ajattomista d line ovenpainikkeista erittäin kestäviä.

Painikkeissa on pohjoismaisiin lukkorunkoihin sopiva 30 mm reikäväli (lisäksi 38 mm reikäväli).

Ominaisuudet

Tuotemerkki
d line
Tuotekoodi
UF16/19
Materiaali
Haponkestävä ruostumaton teräs
Halkaisija
Ø16mm, Ø19mm
Tuotekategoria
Avainsanat

Vastuullisuus

Tanskalainen käsityöperinteitä kunnioittava yritys

d line on pitkät käsityöperinteet omaava, Tanskan johtava yritys alallaan. d line valmistaa kylpyhuonevarusteita, rakennusheloja ja esteettömien tilojen varusteita. Yrityksen tunnusmerkki ovat laadukkaat tuotteet, jotka on valmistettu lujimmasta muokattavissa olevasta haponkestävästä teräksestä, AISI316.

Tyylikkyyttä, kestävyyttä ja vastuullisuutta

d line -tuotteet, jotka soveltuvat erinomaisesti julkisiin tiloihin ja kaikkiin kohteisiin, joissa vaaditaan sekä tyylikkyyttä että pitkäikäistä toimintavarmuutta, laatua ja kestävyyttä, tarjoavat jopa 20 vuoden tuotetakuun. Yhteistyössä arkkitehtiprofessoreiden Knud Holscherin ja Arne Jacobsenin, Bjarke Ingels Groupin (BIG) sekä Tom Dixonin kaltaisten suunnittelijoiden kanssa on luotu laaja valikoima tuotesarjoja.

d line valmistaa korkealaatuisia tuotteita, joissa käytetään 50–70 % kierrätettyä ruostumatonta terästä. Tuotteet viimeistellään huolellisesti käsityönä ja ne ovat saatavilla eri viimeistelyvaihtoehdoissa, kuten käsin hiottu ja harjattu teräs (rst), kiillotettu teräs, jauhemaalattu RAL-sävyyn 9005 musta sekä PVD-käsitelty rosteri eri väreissä, kuten kupari, messinki ja hiilenmusta.

d linen tarina – laadun ja muotoilun mestariteos

Vuodesta 1971 lähtien d line on kerännyt yli 70 kansainvälistä muotoilupalkintoa, mikä osoittaa yrityksen vahvan sitoutumisen laadukkaaseen ja ajattomaan muotoiluun. Laatu on vahvasti istutettu d linen dna:han, ollen arvomaailman keskiössä. Hyvä esimerkki laadunvarmistuksesta ovat kuulalaakeroidut d line ovenpainikkeet, mitkä on testattu ja hyväksytty vaativimpaan EN1906 4 luokkaan. Vetimet ja painikkeet ovat myös vahvistettu taitteista, jotta saadaan aikaan mahdollisimman symmetrinen ja kestävä muoto.

Monipuolinen ja korkeatasoinen tuotevalikoima

d line tarjoaa laajan valikoiman tuotteita, jotka yhdistävät toiminnallisuuden ja tyylikkään muotoilun. Valikoimaan kuuluvat mm. käsipaperiannostelijat, tukikaiteet, roska-astiat ja wc-paperitelineet, jotka on suunniteltu parantamaan käyttäjäkokemusta ja lisäämään tilan esteettistä arvoa. Lisäksi d linen rakennushelat, jotka on valmistettu korkealaatuisesta haponkestävästä teräksestä, edustavat kestävyyttä ja tyylikkyyttä.

Kaikki d line -tuotteet on suunniteltu huolellisesti ja ne ovat tunnettuja niiden laadusta, kestävyydestä ja ajattomasta muotoilusta. d line käyttää maksimaalisen kestävää terästä, josta 50-70 % on kierrätettyä. d line tarjoaa tuotteilleen 20 vuoden takuun (poikkeuksena elektroniset osat).

Suunnittelun huippuosaamista

Kaikki d line -tuotteet edustavat huippuluokan suunnittelua, mikä tekee niistä ihanteellisen valinnan vaativiin sisustusprojekteihin. d linen sitoutuminen jatkuvaan laadukkaaseen muotoiluun ja kestävien ratkaisujen kehittämiseen, tekee siitä luotettavan valinnan niille, jotka arvostavat sekä visuaalista eleganssia, että tuotteiden pitkäikäisyyttä.

"*" näyttää pakolliset kentät

Kiinnostuitko tuotteesta?Lähetä viesti alla ja vastaamme niin pian kuin mahdollista. Voit myös soittaa 03-3124 4200 tai lähettää sähköpostia tampere@tamsale.fi.

Mitä haluat kysyä tuotteesta?
Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.