d line

Tukitanko Ø32 mm

d line

Tukitanko Ø32 mm

Ø32mm tukitanko, haponkestävä  teräs AISI 316 – Tamsale Oy

Tuotekoodi: 7510

Tyylikäs Ø32mm tukitanko haponkestävää hiottua ja lasikuulapuhallettua ruostumatonta terästä AISI316, suorin tai taivutetuin päättein.

Vakiokäsittely hiottu ja harjattu, hionta-aste 320. Saatavana myös kiillotettuna, jauhemaalattuna RAL sävyyn 9005 Black sekä PVD käsiteltynä (kupari, messinki ja hiilenmusta ”charcoal”)..

Erillisten komponenttien, kuten 45 ja 90 asteen kulmien avulla voi rakentaa monenlaisia kaideratkaisuja.  Tiedustele myös mittojen mukaan tehtyjä vaihtoehtoja.

Ominaisuudet

Tuotemerkki
d line
Tuotekoodi
7510
Materiaali
Haponkestävä ruostumaton teräs
Asennus
Piilokiinnitys seinään
Pituus
1098mm, 394mm, 498mm, 694mm, 798mm, 994mm
Päätteet
Suorat, Taivutetut
Tuotekategoria
Avainsanat

d line on pitkät käsityöperinteet omaava Tanskan johtava kylpyhuonevarusteita ja rakennusheloja sekä esteettömyystuotteita valmistava yritys. Materiaalina käytetään lujinta muokattavissa olevaa haponkestävää teräslaatua AISI316.

Tuotteet sopivat erityisen hyvin julkitiloihin ja kaikkiin kohteisiin, joissa vaaditaan tyylin lisäksi pitkää toimintavarmuutta, laatua ja pitkäikäisyyttä. d line teräsosilla on 20 vuoden tuotetakuu. Suunnittelijoita tuotesarjoilla ovat mm. arkkitehtiprofessorit Knud Holscher ja Arne Jacobsen, Bjarke Ingels Group (BIG) ja Tom Dixon.

50-70% kierrätetystä ruostumattomasta teräksestä valmistettavat korkealaatuiset tuotteet ovat saatavissa tuotannosta tarkasti viimeisteltynä, käsin hiottuna ja harjattuna (rst), kiillotettuna teräksenä, jauhemaalattuna RAL-sävyyn 9005 Black sekä PVD-käsiteltynä rosterina (värit; kupari, messinki ja hiilenmusta ”charcoal”).

Kansainvälisiä muotoilupalkintoja d linelle on kertynyt vuodesta 1971 lähtien jo yli 70 kpl. d line ovenpainikkeet on kuulalaakeroitu ja testattu vaativimpaan EN1906 4 luokkaan. Vetimet ja painikkeet on myös vahvistettu taitteista, jotta saadaan aikaan mahdollisimman symmetrinen ja kestävä muoto.