Tukikahvat

Ladataan sisältöä...

Huippulaadukkaat HEWI tukikahvat - tutustu valikoimaan

Esteettisen esteettömyyden edelläkävijän, HEWI:n valikoimat sisältävät laajan kattauksen varusteita esteettömiin tiloihin. Tutustu HEWI tukikahvoihin valmistajan sivuilla! Toimitamme projektiisi kaikki valmistajan sivuilla esiintyvät tuottet.

Esteettömyys ja turvallisuus julkisissa tiloissa


Esteettömyys ja turvallisuus ovat keskeisiä tekijöitä julkisten tilojen, kuten hotellien ja sairaaloiden, suunnittelussa. Tukikahvat ovat tärkeä osa esteettömyyttä, sillä ne tarjoavat tukea ja vakautta liikuntarajoitteisille henkilöille.

Tukikahvat esteettömässä suunnittelussa


Tukikahvat mahdollistavat liikuntarajoitteisten ihmisten liikkumisen ja itsenäisyyden julkisissa tiloissa. Ne voidaan asentaa wc-tiloihin, suihkuihin, kylpyhuoneisiin ja muihin tarvittaviin paikkoihin. Tukikahvojen on oltava luotettavia, kestäviä ja helppokäyttöisiä, jotta ne tarjoavat tarvittavan tuen. Tukitankoja voidaan käyttää lisätukena, joka parantaa tilojen turvallisuutta.

PVD-pinnoite tukikahvoissa


PVD (Physical Vapor Deposition) on pinnoitustekniikka, jota käytetään tukikahvojen viimeistelyssä. PVD-pinnoite antaa tukikahvoille kestävyyttä ja suojaa ruostumista vastaan. Se myös tarjoaa erilaisia värivaihtoehtoja, jotka voivat täydentää tilojen sisustusta ja estetiikkaa.

Tukikahvojen suunnittelu ja asennus


Tukikahvojen suunnittelussa ja asennuksessa on otettava huomioon useita tekijöitä. Ensinnäkin, ne on oltava riittävän vahvoja kestämään käyttäjän paino. Toiseksi, ne on asennettava oikealle korkeudelle, jotta ne ovat helposti saavutettavissa. Kolmanneksi, ne on oltava turvallisia käyttää. Esimerkiksi, ne eivät saa olla liukkaita, jotta käyttäjä ei pääse liukastumaan. Neljänneksi, ne on oltava helppoja puhdistaa, jotta ne pysyvät hygieenisinä.

Esteettisyys tukikahvoissa


On tärkeää, että tukikahvat ovat esteettisesti miellyttäviä. Ne voivat olla saatavilla eri väreissä ja materiaaleissa, jotta ne sopivat tilan sisustukseen. Esimerkiksi, kylpyhuoneessa voidaan käyttää kromattuja tukikahvoja, jotka sopivat yhteen muiden kylpyhuonetarvikkeiden kanssa. Toisaalta, julkisissa tiloissa, kuten sairaaloissa tai vanhainkodeissa, voidaan käyttää värikkäitä tukikahvoja, jotka erottuvat seinästä ja ovat helposti havaittavissa.

Esteettömyyden ja turvallisuuden kulmakivet


Tukikahvat parantavat liikuntarajoitteisten ihmisten itsenäisyyttä ja turvallisuutta. Niiden avulla voidaan luoda ympäristö, joka on sekä toimiva että esteettisesti miellyttävä. Tukikahvojen suunnittelussa ja asennuksessa on otettava huomioon monia tekijöitä. Tukitangot tuovat lisää turvallisuutta ja väriä tiloihin, ja ne ovat tärkeä osa esteettömyyden suunnittelua.

Ratkaisut esteettömyyteen ja turvallisuuteen


Hewi on yritys, joka on erikoistunut esteettömyyden ja turvallisuuden ratkaisuihin. Heidän tukikahvansa ovat saatavilla eri väreissä ja materiaaleissa, mikä antaa suunnittelijoille mahdollisuuden integroida ne saumattomasti tilojen kokonaisvaltaiseen estetiikkaan. Lisäksi heidän valikoimassaan on tukitankoja, jotka tuovat lisää väriä ja monipuolisuutta tiloihin.