HEWI

Tukikahva, halkaisija 32 mm, rst, musta

HEWI

Tukikahva, halkaisija 32 mm, rst, musta

Hewi 900 tukikahva, halkaisija 32 mm, rst, mattamusta, ilmoita pituus tilattaessa – Tamsale Oy

Tuotekoodi: -

Ruostumattomasta teräksestä valmistettu tukikahva, jossa musta pulverimaalaus. Tangon halkaisija 32 mm, syvyys 88 mm. Materiaalin vahvuus 2 mm. Tiivistenauha kiinnityskohtien tiivistämiseksi sisältyy toimitukseen.

Tukikahvaan voidaan ripustaa HEWI istuimet 900…, 950… ja 802…

Mattamustan (DC Matt Black) värin lisäksi tukikahva on saatavissa seuraavissa väreissä:

DX Matt White

AY Matt light pearl grey mica

SC Matt dark pearl grey mica

Muut erikoisvärit (kysy)

Mitat

Tangon halkaisija 32 mm
Syvyys 88 mm
Materiaalin vahvuus 2 mm
Seinäkiinnityslaippojen halkaisija 70 mm

Muotoilupalkinnot

iF gold award 2019
German Design Award 2019 – Winner
German Innovation Award 2019
Iconic Awards 2018 innovative architecture winner
universal design expert winner 2019
universal design consumer winner 2019
ZVSHK Award 2019

Ominaisuudet

Tuotemerkki
HEWI
Tukikahvan pituus
1000 mm, 300 mm, 400 mm, 500 mm, 600 mm, 700 mm, 800 mm, 900 mm
Väri
Musta
Tuotekategoria

HEWI on alallaan arvostettu yritys, joka haluaa tehdä esteettömistä tiloista esteettisiä tiloja. Hewi on Saksan terveydenhuoltosektorin markkinajohtaja, joka keskittyy valmistamaan korkealaatuisia esteettömien tilojen varusteita, jotka huomioivat säädökset, käyttäjien tarpeet, mukavuuden ja tyylin. HEWI tarjoaa laajan valikoiman kylpyhuonevarusteita, joiden lisäksi heiltä löytyy myös monipuolinen valikoima rakennusheloja erinomaisella hinta-laatusuhteella.

HEWI:llä on vahva sitoutuminen esteettömän suunnittelun periaatteisiin. He ymmärtävät, että esteettömyys ei tarkoita pelkästään toiminnallisuutta, vaan myös kauneutta ja tyyliä. Siksi HEWI suunnittelee tuotteita, jotka tarjoavat esteettisen ja houkuttelevan ulkonäön samalla, kun täyttävät kaikki esteettömien tilojen vaatimukset. HEWI:n kylpyhuonetarvikkeet eivät ainoastaan sovi hyvin esteettisiin kylpyhuoneisiin, vaan ne myös tarjoavat turvallisuutta, mukavuutta ja käytännöllisyyttä kaikille käyttäjille.

HEWI:n laaja valikoima sisältää erilaisia tuotteita, kuten saippuatelineitä, pyyhekoukkuja, WC-paperitelineitä ja suihkutankoja, joissa yhdistyvät laatu, tyylikäs muotoilu ja kestävyys. Tuotteet ovat saatavilla eri väreissä ja viimeistelyissä, joten ne voidaan helposti sovittaa mihin tahansa kylpyhuoneen sisustukseen ja tyyliin.

HEWI:n sitoutuminen esteettömyyteen ja korkealaatuiseen suunnitteluun tekee heistä arvostetun toimittajan esteettömien tilojen varusteille. HEWI-tuotteet takaavat turvallisuuden, käytännöllisyyden ja tyylikkään ulkonäön, olipa kyseessä julkinen rakennus, hotelli, sairaala tai yksityinen koti.

 

HEWI värikartta
HEWI BIM-objektit (mm. Archicad ja Revit)
HEWI CAD-piirrokset
HEWI ISO 9001/14001/50001 -sertifikaatti

"*" näyttää pakolliset kentät

Kiinnostuitko tuotteesta?


Lähetä vapaamuotoinen viesti alla ja olemme sinuun pian yhteydessä. Voit myös soittaa 03-3124 4200 tai lähettää sähköpostia tampere@tamsale.fi.

Mitä haluat kysyä tuotteesta?
Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.