d line

Wc-rullateline 2 rullalle / talouspaperiteline Ø14mm

d line

Wc-rullateline 2 rullalle / talouspaperiteline Ø14mm

d line talouspaperiteline / wc-rullateline, 2 rullalle, Ø14mm, haponkestävä teräs AISI 316 – Tamsale Oy

Tuotekoodi: 7057/7058/7059

Ø14mm WC-rullateline 2 rullalle / talouspaperiteline. Kannake valkoinen (PVC), musta (PVC), lasikuulapuhallettu tai hiottu rst.

Vakiokäsittely hiottu ja harjattu haponkestävä teräs AISI 316, hionta-aste 320. Saatavana myös kiillotettuna, jauhemaalattuna RAL sävyyn 9005 Black sekä PVD käsiteltynä (kupari, messinki ja hiilenmusta ”charcoal”).

 

Ominaisuudet

Tuotemerkki
d line
Tuotekoodi
7057/7058/7059
Materiaali
Haponkestävä ruostumaton teräs
Kannake
Hiottu teräskannake, Lasikuulapuhallettu teräskannake, Musta kannake, Valkoinen kannake
Mitta
275mm, 320mm
Tuotekategoria
Avainsanat

d line on pitkät käsityöperinteet omaava Tanskan johtava kylpyhuonevarusteita ja rakennusheloja sekä esteettömyystuotteita valmistava yritys. Materiaalina käytetään lujinta muokattavissa olevaa haponkestävää teräslaatua AISI316.

Tuotteet sopivat erityisen hyvin julkitiloihin ja kaikkiin kohteisiin, joissa vaaditaan tyylin lisäksi pitkää toimintavarmuutta, laatua ja pitkäikäisyyttä. d line teräsosilla on 20 vuoden tuotetakuu. Suunnittelijoita tuotesarjoilla ovat mm. arkkitehtiprofessorit Knud Holscher ja Arne Jacobsen, Bjarke Ingels Group (BIG) ja Tom Dixon.

50-70% kierrätetystä ruostumattomasta teräksestä valmistettavat korkealaatuiset tuotteet ovat saatavissa tuotannosta tarkasti viimeisteltynä, käsin hiottuna ja harjattuna (rst), kiillotettuna teräksenä, jauhemaalattuna RAL-sävyyn 9005 Black sekä PVD-käsiteltynä rosterina (värit; kupari, messinki ja hiilenmusta ”charcoal”).

Kansainvälisiä muotoilupalkintoja d linelle on kertynyt vuodesta 1971 lähtien jo yli 70 kpl. d line ovenpainikkeet on kuulalaakeroitu ja testattu vaativimpaan EN1906 4 luokkaan. Vetimet ja painikkeet on myös vahvistettu taitteista, jotta saadaan aikaan mahdollisimman symmetrinen ja kestävä muoto.