Dan Dryer

Saippua- tai käsidesiannostelija, automaattinen, rst, RAL Classic -värit

Dan Dryer

Saippua- tai käsidesiannostelija, automaattinen, rst, RAL Classic -värit

Dan Dryer BJÖRK automaattiannostelija, 3052, saippualle tai käsihuuhteelle, 327 x 139 x 128 mm, rst, RAL Classic -värit – Tamsale Oy

Tuotekoodi: 3052

Mitat 327 x 139 x 128 mm.

Dan Dryer BJÖRKin RAL Classic -väreissä saatavissa oleva automaattiannostelija on tyylikkäästä ja palkitusta muotoilusta mainetta niittänyt Red Dot Design Award -voittaja, jonka sirot ja yhtenäiset linjat korostavat lähes painottoman kevyttä muotoilua.

Automaattiannostelija on saatavissa jauhemaalattuna RAL Classic -väreissä, lisäksi tuote on saatavana mattamustana ja valkoisena. Tämän ansiosta automaatti on helppo yhdistää mihin tahansa värimaailmaan tai visuaaliseen ilmeeseen.

Dan Dryer BJÖRKin automaattiannostelija on trendikäs ja erottuu edukseen puhtailla linjoillaan ja ajattomalla ulkoasullaan. Yksi Red Dot Design Award -palkitun tuoteperheen tunnusomaisin piirre on harmonia. BJÖRK-tuotesarjan tuotteita on helppo yhdistää keskenään yhtenäisen muotokielen ansiosta. Tuotekokonaisuus muodostaa tilaan kokonaisvaltaisen ja esteettisen vaikutelman.

Annostelijan mukana toimitetaan muovinen nestesäiliö uudelleentäyttöä varten. Säiliöön mahtuu n. 950 ml nestesaippuaa/desinfiointiainetta.

Muovisäiliö voidaan vaihtoehtoisesti korvata DAN DRYERin hygieenisellä kertakäyttöisellä bag-in-box -järjestelmällä. Kertakäyttöiset pakkaukset ovat ihanteellisia kohteissa, joissa asianmukainen hygienia on ehdottoman tärkeää; eli sairaalat, terveyskeskukset, elintarviketehtaat, meijerit ja ravintolat.

Annostelijassa on älykäs anturi, joka varmistaa, että laite toimii automaattisesti, kun laitat kätesi sen alle.

TUOTEKUVAUS

  • Red Dot Design Award voittaja!
  • Tilavuus: 950 ml (800–950 annosta)
  • Paristokäyttöinen tai ulkoinen virtalähde
  • Automaattinen anturin aktivointi
  • LED-merkkivalo ilmaisee, kun annostelija on toiminnassa
  • Vakioväreinä trendikäs mattamusta ja valkoinen
  • Saatavana myös kaikissa RAL Classic -väreissä ja päällystettynä eri painatuksilla
  • Kansiosa saatavana kuudessa eri vakiovärissä
  • 2 vuoden takuu

Ominaisuudet

Tuotemerkki
Dan Dryer
Tuotekoodi
3052
Väri
RAL Classic (haluttu väri)
Materiaali
Ruostumaton teräs
Viimeistely
Maalattu
Käytettävä saippua
Nestesaippua, Nestesaippua ja desinfiointineste
Säiliötyyppi
Täytettävä saippuasäiliö
Tuotekategoria
Avainsanat

Tanskalainen Dan Dryer on tunnettu laadukkaista saniteettitilojen tuotteistaan, jotka on suunniteltu kestämään käyttöä julkitiloissa. Dan Dryer referensseihin kuuluu mm. Pariisissa Paris-Orlyn and Paris-Chales de Gaullen lentokentät, joihin on asennettu yli 7800 Dan Dryer tuotetta.

Kuten useasti muotoilupalkittu Dan Dryer BJÖRK -sarja, myös uusin LOKI-tuotesarja on suunniteltu yhteistyössä tanskalaisen suunnittelutoimisto VE2:n kanssa. LOKI-sarja on voittanut Red Dot Design Award 2021, German Design Awards 2021 muotoilupalkinnot ja sarjan vapaasti seisova automaattinen käsidesiannostelija iF Design Award 2021 -palkinnon