Dan Dryer

Saippua- tai käsidesiannostelija, automaattinen, rst, RAL Classic -värit

Dan Dryer

Saippua- tai käsidesiannostelija, automaattinen, rst, RAL Classic -värit

Dan Dryer BJÖRK automaattiannostelija, 3052, saippualle tai käsihuuhteelle, 327 x 139 x 128 mm, rst, RAL Classic -värit – Tamsale Oy

Tuotekoodi: 3052

Annostelija toimii sekä paristoilla, että virtalähteellä. Automaattisten saippua-annostelijoiden osalta suosittelemme käyttämään korkeiden käyttäjämäärien (julkitila)kohteissa virtalähdettä ja huomioimaan suunnittelussa suoran verkkovirtakytkennän mahdollisuuden.

Mitat 327 x 139 x 128 mm.

Dan Dryer BJÖRKin RAL Classic -väreissä saatavissa oleva automaattiannostelija on tyylikkäästä ja palkitusta muotoilusta mainetta niittänyt Red Dot Design Award -voittaja, jonka sirot ja yhtenäiset linjat korostavat lähes painottoman kevyttä muotoilua.

Automaattiannostelija on saatavissa jauhemaalattuna RAL Classic -väreissä, lisäksi tuote on saatavana mattamustana ja valkoisena. Tämän ansiosta automaatti on helppo yhdistää mihin tahansa värimaailmaan tai visuaaliseen ilmeeseen.

Dan Dryer BJÖRKin automaattiannostelija on trendikäs ja erottuu edukseen puhtailla linjoillaan ja ajattomalla ulkoasullaan. Yksi Red Dot Design Award -palkitun tuoteperheen tunnusomaisin piirre on harmonia. BJÖRK-tuotesarjan tuotteita on helppo yhdistää keskenään yhtenäisen muotokielen ansiosta. Tuotekokonaisuus muodostaa tilaan kokonaisvaltaisen ja esteettisen vaikutelman.

Annostelijan mukana toimitetaan muovinen nestesäiliö uudelleentäyttöä varten. Säiliöön mahtuu n. 950 ml nestesaippuaa/desinfiointiainetta.

Muovisäiliö voidaan vaihtoehtoisesti korvata DAN DRYERin hygieenisellä kertakäyttöisellä bag-in-box -järjestelmällä. Kertakäyttöiset pakkaukset ovat ihanteellisia kohteissa, joissa asianmukainen hygienia on ehdottoman tärkeää; eli sairaalat, terveyskeskukset, elintarviketehtaat, meijerit ja ravintolat.

Annostelijassa on älykäs anturi, joka varmistaa, että laite toimii automaattisesti, kun laitat kätesi sen alle.

TUOTEKUVAUS

  • Red Dot Design Award voittaja!
  • Tilavuus: 950 ml (800–950 annosta)
  • Paristokäyttöinen tai ulkoinen virtalähde
  • Automaattinen anturin aktivointi
  • LED-merkkivalo ilmaisee, kun annostelija on toiminnassa
  • Vakioväreinä trendikäs mattamusta ja valkoinen
  • Saatavana myös kaikissa RAL Classic -väreissä ja päällystettynä eri painatuksilla
  • Kansiosa saatavana kuudessa eri vakiovärissä
  • 2 vuoden takuu

Ominaisuudet

Tuotemerkki
Dan Dryer
Tuotekoodi
3052
Väri
RAL Classic (haluttu väri)
Saippua
Nestesaippua, Nestesaippua ja desinfiointineste
Säiliö
Täytettävä saippuasäiliö
Lukitus
Lukittava
Asennus
Seinään
Tuotekategoria
Avainsanat

Liittyvät tuotteet

Innovatiiviset ja kestävät saniteettiratkaisut

Tanskalainen Dan Dryer on tunnettu korkealaatuisista saniteettitilatuotteistaan, jotka on suunniteltu kestämään julkisten tilojen vaativaa käyttöä. Yrityksen tuotteiden luotettavuutta korostavat mittavat referenssit, esimerkiksi yli 7800 tuotteen käyttöönotto Pariisin Orlyn ja Charles de Gaullen lentokentillä.

Palkittuja tuotesarjoja

Dan Dryerin tuotesarjat, kuten useasti palkittu BJÖRK ja uusin LOKI-sarja, on kehitetty yhteistyössä tanskalaisen VE2-suunnittelutoimiston kanssa. LOKI-sarja on saanut tunnustusta useista design-palkinnoista, kuten Red Dot Design Award 2021 ja German Design Awards 2021. Lisäksi LOKI-sarjan vapaasti seisova automaattinen käsidesiannostelija on voittanut iF Design Award 2021 -palkinnon.

Toiminnallisuus ja kestävyys tuotteissa

Dan Dryer keskittyy tuotteidensa toiminnallisuuteen ja kestävyyteen, jotta käyttökokemus on laadukas kaikissa käyttöolosuhteissa. Yrityksen käsipaperiannostelijat, käsidesiannostelijat ja roskakorit täyttävät nämä vaatimukset tarjoten samalla tyylikkyyttä ja helppokäyttöisyyttä.

Korkealaatuisia ratkaisuja vaativiin kohteisiin

Dan Dryer panostaa jatkuvasti tuotteiden muotoiluun ja tuotekehitykseen, mikä vahvistaa yrityksen asemaa kylpyhuonevarusteiden markkinoiden johtavana toimijana. Yrityksen pitkä kokemus ja vakuuttavat referenssit osoittavat yrityksen osaamisen ja kyvyn tarjota korkealaatuisia ratkaisuja vaativiin projekteihin.

"*" näyttää pakolliset kentät

Kiinnostuitko tuotteesta?Lähetä viesti alla ja vastaamme niin pian kuin mahdollista. Voit myös soittaa 03-3124 4200 tai lähettää sähköpostia tampere@tamsale.fi.

Mitä haluat kysyä tuotteesta?
Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.