Dan Dryer

Saippua- tai käsidesiannostelija, automaattinen, rst, musta

Dan Dryer

Saippua- tai käsidesiannostelija, automaattinen, rst, musta

Dan Dryer BJÖRK automaattiannostelija, 3056, saippualle tai käsihuuhteelle, 327 x 139 x 128 mm, rst, musta – Tamsale Oy

Tuotekoodi: 3056

Annostelija toimii sekä paristoilla, että virtalähteellä. Automaattisten saippua-annostelijoiden osalta suosittelemme käyttämään korkeiden käyttäjämäärien (julkitila)kohteissa virtalähdettä ja huomioimaan suunnittelussa suoran verkkovirtakytkennän mahdollisuuden.

Mitat 327 x 139 x 128 mm.

Dan Dryer BJÖRKin mattamusta automaattiannostelija on tyylikkäästä ja palkitusta muotoilusta mainetta niittänyt Red Dot Design Award -voittaja, jonka sirot ja yhtenäiset linjat korostavat lähes painottoman kevyttä muotoilua.

Automaattiannostelija on jauhemaalattu kauttaaltaan mattamustaksi, lisäksi tuote on saatavana valkoisena ja RAL Classic -väreissä. Tämän ansiosta automaatti on helppo yhdistää mihin tahansa värimaailmaan tai visuaaliseen ilmeeseen.

Dan Dryer BJÖRKin automaattiannostelija on trendikäs ja erottuu edukseen puhtailla linjoillaan ja ajattomalla ulkoasullaan. Yksi Red Dot Design Award -palkitun tuoteperheen tunnusomaisin piirre on harmonia. BJÖRK-tuotesarjan tuotteita on helppo yhdistää keskenään yhtenäisen muotokielen ansiosta. Tuotekokonaisuus muodostaa tilaan kokonaisvaltaisen ja esteettisen vaikutelman.

Annostelijan mukana toimitetaan muovinen nestesäiliö uudelleentäyttöä varten. Säiliöön mahtuu n. 950 ml nestesaippuaa/desinfiointiainetta.

Muovisäiliö voidaan vaihtoehtoisesti korvata DAN DRYERin hygieenisellä kertakäyttöisellä bag-in-box -järjestelmällä. Kertakäyttöiset pakkaukset ovat ihanteellisia kohteissa, joissa asianmukainen hygienia on ehdottoman tärkeää; eli sairaalat, terveyskeskukset, elintarviketehtaat, meijerit ja ravintolat.

Annostelijassa on älykäs anturi, joka varmistaa, että laite toimii automaattisesti, kun laitat kätesi sen alle.

TUOTEKUVAUS

  • Red Dot Design Award voittaja!
  • Tilavuus: 950 ml (800–950 annosta)
  • Paristokäyttöinen tai ulkoinen virtalähde
  • Automaattinen anturin aktivointi
  • LED-merkkivalo ilmaisee, kun annostelija on toiminnassa
  • Vakioväreinä trendikäs mattamusta ja valkoinen
  • Saatavana myös kaikissa RAL Classic -väreissä ja päällystettynä eri painatuksilla
  • Kansiosa saatavana kuudessa eri vakiovärissä
  • 2 vuoden takuu

Ominaisuudet

Tuotemerkki
Dan Dryer
Tuotekoodi
3056
Väri
Musta
Käytettävä saippua
Desinfiointineste (käsihuuhde), Nestesaippua, Nestesaippua ja desinfiointineste
Säiliötyyppi
Täytettävä saippuasäiliö
Tuotekategoria
Avainsanat

Liittyvät tuotteet

Innovatiiviset ja kestävät saniteettiratkaisut

Dan Dryer on tanskalainen yritys, joka tunnetaan korkealaatuisten saniteettitilatuotteiden valmistajana, jonka tuotteet ovat suunniteltu kestämään julkisten tilojen vaativaa käyttöä.  Yrityksellä on mittavia referenssejä, kuten Pariisin Orlyn ja Charles de Gaullen lentokentät, joissa on yli 7800 Dan Dryerin tuotetta käytössä.

Palkitut tuotesarjat

Dan Dryerin tuotesarjat, kuten moninkertaisesti palkittu BJÖRK ja uusin LOKI-sarja, on kehitetty yhteistyössä tanskalaisen VE2-suunnittelutoimiston kanssa. LOKI-sarja on voittanut merkittäviä design-palkintoja, kuten Red Dot Design Award 2021 ja German Design Awards 2021. LOKI-sarjan vapaasti seisova automaattinen käsidesiannostelija voitti iF Design Award 2021 -palkinnon.

Toimivat ja kestävät tuotteet

Dan Dryer panostaa tuotteidensa toiminnallisuuteen ja kestävyyteen jotta käyttökokemus on laadukas kaikissa käyttöolosuhteissa. Dan Dryer käsipaperiannostelijat, käsidesiannostelijat ja roskakorit täyttävät nämä vaatimukset tarjoten samalla tyylikkyyttä ja helppokäyttöisyyttä.

Korkealaatuisia ratkaisuja vaativiin kohteisiin

Dan Dryer investoi jatkuvasti tuotteiden muotoiluun ja tuotekehitykseen, mikä vahvistaa asemaa alan johtavana toimijana kylpyhuonevarusteiden markkinoilla. Yrityksen vuosien kokemus ja vakuuttavat referenssit kertovat yrityksen osaamisesta ja kyvystä tarjota korkealaatuisia ratkaisuja vaativiin projekteihin.

"*" näyttää pakolliset kentät

Kiinnostuitko tuotteesta?


Lähetä vapaamuotoinen viesti alla ja olemme sinuun pian yhteydessä. Voit myös soittaa 03-3124 4200 tai lähettää sähköpostia tampere@tamsale.fi.

Mitä haluat kysyä tuotteesta?
Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.