Dan Dryer

WC-paperiteline kahdelle rullalle, lukittava, rst, valkoinen

Dan Dryer

WC-paperiteline kahdelle rullalle, lukittava, rst, valkoinen

Dan Dryer BJÖRK wc-paperiteline, 3370, tuplarulla, 161 x 278 x 131 mm, rst, valkoinen – Tamsale Oy

Tuotekoodi: 3370

Mitat K 161 mm x L 278 mm x S 131 mm

Symmetrisyys on yksi Dan Dryer BJÖRK-tuoteperheen uusimman wc-sarjan avainsanoista. Björk-sarjan pelkistetyn ulkoasun löydät myös kaksois-wc-paperirullatelineestä.

Wc-paperirullatelineestä löytyy etupuolella oleva tarkastusikkuna, josta voit seurata paperimäärää ja täydentää helposti tarpeen mukaan.

Kahden vakiorullan kapasiteetin ansiosta tämä malli soveltuu wc-tiloihin, joissa on matala tai keskimääräinen kulutus.

INNOVATIIVINEN TUOTEVALIKOIMA

DAN DRYER ja tanskalainen designyritys VE2 ovat suunnitelleet tyylikkään BJÖRK-malliston, joka luo hygieniaan uuden ja esteettisen ulottuvuuden. Laatua, toimivuutta ja muotoilua koskevat ehdottomat vaatimukset yhdistyvät tämän sarjan muotokielessä, joka sisältää käsienkuivaimet, saippua-annostelijat, vaipanvaihtopisteet sekä kaksi eri kokoista wc-paperitelineitä. Lisäksi valikoimaa täydentävät hygieniaroskis sekä 18 L roska-astia.

Tuotteen edut

• Kapasiteetti: kaksi standardikokoista (max. Ø 120 mm, max. leveys 107 mm) wc-paperirullaa
• Täydellinen tiloihin, missä on matala tai keskimääräinen kulutus
• Tarkastusikkuna helpottaa menekin seurantaa – helppo täydentää
• Vakiona mattamusta, valkoinen ja kaikki RAL Classic -värit
• Kahden vuoden takuu

Ominaisuudet

Tuotemerkki
Dan Dryer
Tuotekoodi
3370
Väri
Valkoinen
Tuotekategoria
Avainsanat

Innovatiiviset ja kestävät saniteettiratkaisut

Tanskalainen Dan Dryer on tunnettu korkealaatuisista saniteettitilatuotteistaan, jotka on suunniteltu kestämään julkisten tilojen vaativaa käyttöä. Yrityksen tuotteiden luotettavuutta korostavat mittavat referenssit, esimerkiksi yli 7800 tuotteen käyttöönotto Pariisin Orlyn ja Charles de Gaullen lentokentillä.

Palkittuja tuotesarjoja

Dan Dryerin tuotesarjat, kuten useasti palkittu BJÖRK ja uusin LOKI-sarja, on kehitetty yhteistyössä tanskalaisen VE2-suunnittelutoimiston kanssa. LOKI-sarja on saanut tunnustusta useista design-palkinnoista, kuten Red Dot Design Award 2021 ja German Design Awards 2021. Lisäksi LOKI-sarjan vapaasti seisova automaattinen käsidesiannostelija on voittanut iF Design Award 2021 -palkinnon.

Toiminnallisuus ja kestävyys tuotteissa

Dan Dryer keskittyy tuotteidensa toiminnallisuuteen ja kestävyyteen, jotta käyttökokemus on laadukas kaikissa käyttöolosuhteissa. Yrityksen käsipaperiannostelijat, käsidesiannostelijat ja roskakorit täyttävät nämä vaatimukset tarjoten samalla tyylikkyyttä ja helppokäyttöisyyttä.

Korkealaatuisia ratkaisuja vaativiin kohteisiin

Dan Dryer panostaa jatkuvasti tuotteiden muotoiluun ja tuotekehitykseen, mikä vahvistaa yrityksen asemaa kylpyhuonevarusteiden markkinoiden johtavana toimijana. Yrityksen pitkä kokemus ja vakuuttavat referenssit osoittavat yrityksen osaamisen ja kyvyn tarjota korkealaatuisia ratkaisuja vaativiin projekteihin.

"*" näyttää pakolliset kentät

Kiinnostuitko tuotteesta?Lähetä viesti alla ja vastaamme niin pian kuin mahdollista. Voit myös soittaa 03-3124 4200 tai lähettää sähköpostia tampere@tamsale.fi.

Mitä haluat kysyä tuotteesta?
Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.