Dan Dryer

WC-paperiteline kahdelle wc-rullalle, lukittava, rst, RAL Classic -värit

Dan Dryer

WC-paperiteline kahdelle wc-rullalle, lukittava, rst, RAL Classic -värit

Dan Dryer BJÖRK wc-paperiteline, 3380, tuplarulla, 161 mm x 278 mm x 131 mm, rst, RAL Classic -värit – Tamsale Oy

Tuotekoodi: 3380

Mitat K 161 mm x L 278 mm x S 131 mm

Symmetrisyys on yksi Dan Dryer BJÖRK-tuoteperheen uusimman wc-sarjan avainsanoista. Björk-sarjan pelkistetyn ulkoasun löydät myös kaksois-wc-paperirullatelineestä.

Wc-paperirullatelineestä löytyy etupuolella oleva tarkastusikkuna, josta voit seurata paperimäärää ja täydentää helposti tarpeen mukaan.

Kahden vakiorullan kapasiteetin ansiosta tämä malli soveltuu wc-tiloihin, joissa on matala tai keskimääräinen kulutus.

INNOVATIIVINEN TUOTEVALIKOIMA

DAN DRYER ja tanskalainen designyritys VE2 ovat suunnitelleet tyylikkään BJÖRK-malliston, joka luo hygieniaan uuden ja esteettisen ulottuvuuden. Laatua, toimivuutta ja muotoilua koskevat ehdottomat vaatimukset yhdistyvät tämän sarjan muotokielessä, joka sisältää käsienkuivaimet, saippua-annostelijat, vaipanvaihtopisteet sekä kaksi eri kokoista wc-paperitelineitä. Lisäksi valikoimaa täydentävät hygieniaroskis sekä 18 L roska-astia.

Tuotteen edut

• Kapasiteetti: kaksi standardikokoista (max. Ø 120 mm, max. leveys 107 mm) wc-paperirullaa
• Täydellinen tiloihin, missä on matala tai keskimääräinen kulutus
• Tarkastusikkuna helpottaa menekin seurantaa – helppo täydentää
• Vakiona mattamusta, valkoinen ja kaikki RAL Classic -värit
• Kahden vuoden takuu

Ominaisuudet

Tuotemerkki
Dan Dryer
Tuotekoodi
3380
Väri
RAL Classic (haluttu väri)
WC-paperitelineen tyyppi
WC-paperiteline kahdelle rullalle
Tuotekategoria
Avainsanat

Innovatiiviset ja kestävät saniteettiratkaisut

Dan Dryer on tanskalainen yritys, joka tunnetaan korkealaatuisten saniteettitilatuotteiden valmistajana, jonka tuotteet ovat suunniteltu kestämään julkisten tilojen vaativaa käyttöä.  Yrityksellä on mittavia referenssejä, kuten Pariisin Orlyn ja Charles de Gaullen lentokentät, joissa on yli 7800 Dan Dryerin tuotetta käytössä.

Palkitut tuotesarjat

Dan Dryerin tuotesarjat, kuten moninkertaisesti palkittu BJÖRK ja uusin LOKI-sarja, on kehitetty yhteistyössä tanskalaisen VE2-suunnittelutoimiston kanssa. LOKI-sarja on voittanut merkittäviä design-palkintoja, kuten Red Dot Design Award 2021 ja German Design Awards 2021. LOKI-sarjan vapaasti seisova automaattinen käsidesiannostelija voitti iF Design Award 2021 -palkinnon.

Toimivat ja kestävät tuotteet

Dan Dryer panostaa tuotteidensa toiminnallisuuteen ja kestävyyteen jotta käyttökokemus on laadukas kaikissa käyttöolosuhteissa. Dan Dryer käsipaperiannostelijat, käsidesiannostelijat ja roskakorit täyttävät nämä vaatimukset tarjoten samalla tyylikkyyttä ja helppokäyttöisyyttä.

Korkealaatuisia ratkaisuja vaativiin kohteisiin

Dan Dryer investoi jatkuvasti tuotteiden muotoiluun ja tuotekehitykseen, mikä vahvistaa asemaa alan johtavana toimijana kylpyhuonevarusteiden markkinoilla. Yrityksen vuosien kokemus ja vakuuttavat referenssit kertovat yrityksen osaamisesta ja kyvystä tarjota korkealaatuisia ratkaisuja vaativiin projekteihin.

"*" näyttää pakolliset kentät

Kiinnostuitko tuotteesta?


Lähetä vapaamuotoinen viesti alla ja olemme sinuun pian yhteydessä. Voit myös soittaa 03-3124 4200 tai lähettää sähköpostia tampere@tamsale.fi.

Mitä haluat kysyä tuotteesta?
Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.