Dan Dryer

Käsidesiannostelija, automaattinen, SPRAY, rst, valkoinen

Dan Dryer

Käsidesiannostelija, automaattinen, SPRAY, rst, valkoinen

Dan Dryer Loki automaattiannostelija, 4022, käsihuuhde SPRAY, 300 x 131 x 100 mm, rst, valkoinen – Tamsale Oy

Tuotekoodi: 4022

Mitat 300 x 131 x 100 mm.

Tuotetiedot:

  • Tilavuus: 500 ml
  • Automaattinen anturin aktivointi 100 ±20 mm
  • Nestemäiselle desinfiointiaineelle, jonka viskositeetti on 1 cP (vesimäinen koostumus)
  • LED-merkkivalo ilmaisee, kun annostelija on toiminnassa
  • Paristokäyttöinen tai ulkoinen virtalähde
  • Saatavana ruostumattomasta teräksestä, harjattuna tai pulverimaalattuna
  • 2 vuoden takuu

LOKI-sarja on kehitetty yhteistyössä tanskalaisen suunnittelutoimisto VE2:n kanssa. LOKI-tuoteperheestä löytyy täydellinen valikoima korkealaatuisia tuotteita julkisiin saniteettitiloihin. Valikoima koostuu käsienkuivaimista, saippua- ja käsihuuhdeannostelijoista, saniteettiroskiksista, wc-paperitelineistä kahdelle rullalle tai yhdelle jumborullalle, paperipyyheannostelijoista sekä annostelijoiden lattia- ja pöytätelineistä.

Automaattisen nestesaippua- tai käsihuuhdeannostelijan syvyys on vain 100 mm, joten se on helppo integroida useimpiin pesutiloihin. Annostelija on varustettu uudelleen täytettävällä säiliöllä, johon mahtuu 5 dl nestettä, mikä vastaa 450-625 annosta.

LOKI-annostelija voidaan asentaa niin seinälle kuin lattia- tai pöytätelineeseen.

Koko LOKI-tuoteperhe palkittiin laajasti tunnustetulla Red Dot Design Award 2021 -palkinnolla. Lisäksi automaattinen LOKI-käsihuuhdeannostelija on voittanut kolme muuta muotoilupalkintoa:

  • LOKI-käsihuuhdeannostelija voitti German Design Awards 2021 -palkinnon
  • LOKI käsihuuhdeannostelija voitti iF DESIGN AWARD 2021
  • LOKI käsihuuhdeannostelija voitti Saksan innovaatiopalkinnon 2021

Ominaisuudet

Innovatiiviset ja kestävät saniteettiratkaisut

Dan Dryer on tanskalainen yritys, joka tunnetaan korkealaatuisten saniteettitilatuotteiden valmistajana, jonka tuotteet ovat suunniteltu kestämään julkisten tilojen vaativaa käyttöä.  Yrityksellä on mittavia referenssejä, kuten Pariisin Orlyn ja Charles de Gaullen lentokentät, joissa on yli 7800 Dan Dryerin tuotetta käytössä.

Palkitut tuotesarjat

Dan Dryerin tuotesarjat, kuten moninkertaisesti palkittu BJÖRK ja uusin LOKI-sarja, on kehitetty yhteistyössä tanskalaisen VE2-suunnittelutoimiston kanssa. LOKI-sarja on voittanut merkittäviä design-palkintoja, kuten Red Dot Design Award 2021 ja German Design Awards 2021. LOKI-sarjan vapaasti seisova automaattinen käsidesiannostelija voitti iF Design Award 2021 -palkinnon.

Toimivat ja kestävät tuotteet

Dan Dryer panostaa tuotteidensa toiminnallisuuteen ja kestävyyteen jotta käyttökokemus on laadukas kaikissa käyttöolosuhteissa. Dan Dryer käsipaperiannostelijat, käsidesiannostelijat ja roskakorit täyttävät nämä vaatimukset tarjoten samalla tyylikkyyttä ja helppokäyttöisyyttä.

Korkealaatuisia ratkaisuja vaativiin kohteisiin

Dan Dryer investoi jatkuvasti tuotteiden muotoiluun ja tuotekehitykseen, mikä vahvistaa asemaa alan johtavana toimijana kylpyhuonevarusteiden markkinoilla. Yrityksen vuosien kokemus ja vakuuttavat referenssit kertovat yrityksen osaamisesta ja kyvystä tarjota korkealaatuisia ratkaisuja vaativiin projekteihin.

"*" näyttää pakolliset kentät

Kiinnostuitko tuotteesta?


Lähetä vapaamuotoinen viesti alla ja olemme sinuun pian yhteydessä. Voit myös soittaa 03-3124 4200 tai lähettää sähköpostia tampere@tamsale.fi.

Mitä haluat kysyä tuotteesta?
Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.