Dan Dryer

Käsidesiannostelija, automaattinen, VAAHTO, rst, musta

Dan Dryer

Käsidesiannostelija, automaattinen, VAAHTO, rst, musta

Dan Dryer Loki automaattiannostelija, 4034, käsihuuhde VAAHTO, 300 x 131 x 100 mm, rst, musta – Tamsale Oy

Tuotekoodi: 4034

Mitat 300 x 131 x 100 mm.

Tuotetiedot:

 • Tilavuus: 500 ml
 • Automaattinen anturin aktivointi 100 ±20 mm
 • Vaahtosaippualle ja vaahtodesinfiointiaineelle viskositeetilla 1 cP
 • Sisältää annostelupumpun vaahtosaippuaa ja vaahtoavaa käsidesiä varten
 • LED-merkkivalo ilmaisee, kun annostelija on toiminnassa
 • Paristokäyttöinen tai ulkoinen virtalähde
 • Saatavana ruostumattomasta teräksestä, harjattuna tai pulverimaalattuna
 • 2 vuoden takuu

LOKI-sarja on kehitetty yhteistyössä tanskalaisen suunnittelutoimisto VE2:n kanssa. LOKI-tuoteperheestä löytyy täydellinen valikoima korkealaatuisia tuotteita julkisiin saniteettitiloihin. Valikoima koostuu käsienkuivaimista, saippua- ja käsihuuhdeannostelijoista, saniteettiroskiksista, wc-paperitelineistä kahdelle rullalle tai yhdelle jumborullalle, paperipyyheannostelijoista sekä annostelijoiden lattia- ja pöytätelineistä.

Automaattisen nestesaippua- tai käsihuuhdeannostelijan syvyys on vain 100 mm, joten se on helppo integroida useimpiin pesutiloihin. Annostelija on varustettu uudelleen täytettävällä säiliöllä, johon mahtuu 5 dl nestettä, mikä vastaa 450-625 annosta.

LOKI-annostelija voidaan asentaa niin seinälle kuin lattia- tai pöytätelineeseen.

Koko LOKI-tuoteperhe palkittiin laajasti tunnustetulla Red Dot Design Award 2021 -palkinnolla. Lisäksi automaattinen LOKI-käsihuuhdeannostelija on voittanut kolme muuta muotoilupalkintoa:

 • LOKI-käsihuuhdeannostelija voitti German Design Awards 2021 -palkinnon
 • LOKI käsihuuhdeannostelija voitti iF DESIGN AWARD 2021
 • LOKI käsihuuhdeannostelija voitti Saksan innovaatiopalkinnon 2021

Innovatiiviset ja kestävät saniteettiratkaisut

Tanskalainen Dan Dryer on tunnettu korkealaatuisista saniteettitilatuotteistaan, jotka on suunniteltu kestämään julkisten tilojen vaativaa käyttöä. Yrityksen tuotteiden luotettavuutta korostavat mittavat referenssit, esimerkiksi yli 7800 tuotteen käyttöönotto Pariisin Orlyn ja Charles de Gaullen lentokentillä.

Palkittuja tuotesarjoja

Dan Dryerin tuotesarjat, kuten useasti palkittu BJÖRK ja uusin LOKI-sarja, on kehitetty yhteistyössä tanskalaisen VE2-suunnittelutoimiston kanssa. LOKI-sarja on saanut tunnustusta useista design-palkinnoista, kuten Red Dot Design Award 2021 ja German Design Awards 2021. Lisäksi LOKI-sarjan vapaasti seisova automaattinen käsidesiannostelija on voittanut iF Design Award 2021 -palkinnon.

Toiminnallisuus ja kestävyys tuotteissa

Dan Dryer keskittyy tuotteidensa toiminnallisuuteen ja kestävyyteen, jotta käyttökokemus on laadukas kaikissa käyttöolosuhteissa. Yrityksen käsipaperiannostelijat, käsidesiannostelijat ja roskakorit täyttävät nämä vaatimukset tarjoten samalla tyylikkyyttä ja helppokäyttöisyyttä.

Korkealaatuisia ratkaisuja vaativiin kohteisiin

Dan Dryer panostaa jatkuvasti tuotteiden muotoiluun ja tuotekehitykseen, mikä vahvistaa yrityksen asemaa kylpyhuonevarusteiden markkinoiden johtavana toimijana. Yrityksen pitkä kokemus ja vakuuttavat referenssit osoittavat yrityksen osaamisen ja kyvyn tarjota korkealaatuisia ratkaisuja vaativiin projekteihin.

"*" näyttää pakolliset kentät

Kiinnostuitko tuotteesta?Lähetä viesti alla ja vastaamme niin pian kuin mahdollista. Voit myös soittaa 03-3124 4200 tai lähettää sähköpostia tampere@tamsale.fi.

Mitä haluat kysyä tuotteesta?
Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.