Dan Dryer

WC-paperiteline yhdelle jumborullalle, lukittava, harjattu rst

Dan Dryer

WC-paperiteline yhdelle jumborullalle, lukittava, harjattu rst

Dan Dryer LOKI wc-paperiannostelija, 4080, yhdelle jumborullalle (max. Ø310 mm / max. leveys 102 mm), harjattu rst – Tamsale Oy

Tuotekoodi: 4080

Mitat 370 mm x 370 mm x 122 mm.

LOKI wc-paperiannostelijan löydät DAN DRYERin uusimmasta hygieniavarustesarjasta. Tuotteille on tunnusomaista tyylikäs muotoilu sekä etuosassa oleva tunnistettava korkea juova, mikä yhdistää tuotteet yhteen harmoniseksi kokonaisuudeksi, LOKI-tuotteiden ollessa samassa tilassa vierekkäin.

Jumbo wc-paperiannostelija sopii erityisesti tiloihin, joissa päivittäinen kävijämäärä on korkea.

Tuotetiedot:

  • Kapasiteetti: yksi jumborulla (max. Ø310 mm / max. leveys 102 mm)
  • Ihanteellinen suuren paperin kulutuksen kohteisiin
  • Ilmaisinikkuna osoittaa paperimäärän – helppo tarkistaa
  • Saatavana ruostumattomasta teräksestä, harjattuna, mattamustana, valkoisena ja kaikissa RAL Classic -väreissä
  • 2 vuoden takuu

Ominaisuudet

Tuotemerkki
Dan Dryer
Tuotekoodi
4080
Väri
Rst harjattu
Materiaali
Ruostumaton teräs
WC-paperitelineen tyyppi
Jumborullateline
Tuotekategoria

Innovatiiviset ja kestävät saniteettiratkaisut

Dan Dryer on tanskalainen yritys, joka tunnetaan korkealaatuisten saniteettitilatuotteiden valmistajana, jonka tuotteet ovat suunniteltu kestämään julkisten tilojen vaativaa käyttöä.  Yrityksellä on mittavia referenssejä, kuten Pariisin Orlyn ja Charles de Gaullen lentokentät, joissa on yli 7800 Dan Dryerin tuotetta käytössä.

Palkitut tuotesarjat

Dan Dryerin tuotesarjat, kuten moninkertaisesti palkittu BJÖRK ja uusin LOKI-sarja, on kehitetty yhteistyössä tanskalaisen VE2-suunnittelutoimiston kanssa. LOKI-sarja on voittanut merkittäviä design-palkintoja, kuten Red Dot Design Award 2021 ja German Design Awards 2021. LOKI-sarjan vapaasti seisova automaattinen käsidesiannostelija voitti iF Design Award 2021 -palkinnon.

Toimivat ja kestävät tuotteet

Dan Dryer panostaa tuotteidensa toiminnallisuuteen ja kestävyyteen jotta käyttökokemus on laadukas kaikissa käyttöolosuhteissa. Dan Dryer käsipaperiannostelijat, käsidesiannostelijat ja roskakorit täyttävät nämä vaatimukset tarjoten samalla tyylikkyyttä ja helppokäyttöisyyttä.

Korkealaatuisia ratkaisuja vaativiin kohteisiin

Dan Dryer investoi jatkuvasti tuotteiden muotoiluun ja tuotekehitykseen, mikä vahvistaa asemaa alan johtavana toimijana kylpyhuonevarusteiden markkinoilla. Yrityksen vuosien kokemus ja vakuuttavat referenssit kertovat yrityksen osaamisesta ja kyvystä tarjota korkealaatuisia ratkaisuja vaativiin projekteihin.

"*" näyttää pakolliset kentät

Kiinnostuitko tuotteesta?


Lähetä vapaamuotoinen viesti alla ja olemme sinuun pian yhteydessä. Voit myös soittaa 03-3124 4200 tai lähettää sähköpostia tampere@tamsale.fi.

Mitä haluat kysyä tuotteesta?
Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.