Dan Dryer

WC-paperiteline yhdelle jumborullalle, lukittava, rst, RAL Classic -värit

Dan Dryer

WC-paperiteline yhdelle jumborullalle, lukittava, rst, RAL Classic -värit

Dan Dryer LOKI wc-paperiannostelija, 4086, yhdelle jumborullalle (max. Ø310 mm / max. leveys 102 mm), 370 x 370 x 122 mm, rst, RAL Classic -värit – Tamsale Oy

Tuotekoodi: 4086

Mitat 370 mm x 370 mm x 122 mm.

LOKI wc-paperiannostelijan löydät DAN DRYERin uusimmasta hygieniavarustesarjasta. Tuotteille on tunnusomaista tyylikäs muotoilu sekä etuosassa oleva tunnistettava korkea juova, mikä yhdistää tuotteet yhteen harmoniseksi kokonaisuudeksi, LOKI-tuotteiden ollessa samassa tilassa vierekkäin.

Jumbo wc-paperiannostelija sopii erityisesti tiloihin, joissa päivittäinen kävijämäärä on korkea.

Tuotetiedot:

  • Kapasiteetti: yksi jumborulla (max. Ø310 mm / max. leveys 102 mm)
  • Ihanteellinen suuren paperin kulutuksen kohteisiin
  • Ilmaisinikkuna osoittaa paperimäärän – helppo tarkistaa
  • Saatavana ruostumattomasta teräksestä, harjattuna, mattamustana, valkoisena ja kaikissa RAL Classic -väreissä
  • 2 vuoden takuu

Ominaisuudet

Tuotemerkki
Dan Dryer
Tuotekoodi
4086
Väri
RAL Classic (haluttu väri)
WC-paperitelineen tyyppi
Jumborullateline
Tuotekategoria

Innovatiiviset ja kestävät saniteettiratkaisut

Tanskalainen Dan Dryer on tunnettu korkealaatuisista saniteettitilatuotteistaan, jotka on suunniteltu kestämään julkisten tilojen vaativaa käyttöä. Yrityksen tuotteiden luotettavuutta korostavat mittavat referenssit, esimerkiksi yli 7800 tuotteen käyttöönotto Pariisin Orlyn ja Charles de Gaullen lentokentillä.

Palkittuja tuotesarjoja

Dan Dryerin tuotesarjat, kuten useasti palkittu BJÖRK ja uusin LOKI-sarja, on kehitetty yhteistyössä tanskalaisen VE2-suunnittelutoimiston kanssa. LOKI-sarja on saanut tunnustusta useista design-palkinnoista, kuten Red Dot Design Award 2021 ja German Design Awards 2021. Lisäksi LOKI-sarjan vapaasti seisova automaattinen käsidesiannostelija on voittanut iF Design Award 2021 -palkinnon.

Toiminnallisuus ja kestävyys tuotteissa

Dan Dryer keskittyy tuotteidensa toiminnallisuuteen ja kestävyyteen, jotta käyttökokemus on laadukas kaikissa käyttöolosuhteissa. Yrityksen käsipaperiannostelijat, käsidesiannostelijat ja roskakorit täyttävät nämä vaatimukset tarjoten samalla tyylikkyyttä ja helppokäyttöisyyttä.

Korkealaatuisia ratkaisuja vaativiin kohteisiin

Dan Dryer panostaa jatkuvasti tuotteiden muotoiluun ja tuotekehitykseen, mikä vahvistaa yrityksen asemaa kylpyhuonevarusteiden markkinoiden johtavana toimijana. Yrityksen pitkä kokemus ja vakuuttavat referenssit osoittavat yrityksen osaamisen ja kyvyn tarjota korkealaatuisia ratkaisuja vaativiin projekteihin.

"*" näyttää pakolliset kentät

Kiinnostuitko tuotteesta?Lähetä viesti alla ja vastaamme niin pian kuin mahdollista. Voit myös soittaa 03-3124 4200 tai lähettää sähköpostia tampere@tamsale.fi.

Mitä haluat kysyä tuotteesta?
Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.