Frost

Varapaperiteline, yhdelle wc-rullalle, harjattu rst

Frost

Varapaperiteline, yhdelle wc-rullalle, harjattu rst

Frost Quadra wc-paperiteline 4, Q301516010, yhdelle rullalle, 65 x 130 x 175 mm, harjattu rst – Tamsale Oy

Tuotekoodi: Q301516010

Frost Quadra-sarja sisältää laajan valikoiman keittiö-, kylpyhuone- ja vaatekaappitarvikkeita. Sarjan tuotteet on valmistettu ruostumattomasta teräksestä AISI 304. Selkeät ja tyylillisesti yhdenmukaiset yksityiskohdat muodostavat ehjän ja helposti määriteltävän kokonaisuuden ja luovat tilaan viimeistellyn ilmeen. Frost Quadra-sarjan mittasuhteet 8:5:3 sulautuvat hienosti modernien tilojen arkkitehtuuriin.

Quadra-sarja on saatavana eri pinnoilla: harjattu rst, kiillotettu rst, kiillotettu kupari, kiillotettu kulta, mattamusta ja mattavalkoinen. QUADRA-sarjan on suunnitellut Bønnelycke mdd.

Syvyys: 130 mm
Korkeus: 175 mm
Leveys: 65 mm
Suunnittelu: Bønnelycke mdd
Materiaali: ruostumaton teräs
Väri: harjattu rst
CC: 41 mm

Ominaisuudet

Tuotemerkki
Frost
Tuotekoodi
Q301516010
Väri
Rst hiottu tai harjattu
Tuotemerkki
Frost
Materiaali
Ruostumaton teräs
Viimeistely
Hiottu tai harjattu
Tuotekategoria

Frost tarjoaa laajan valikoiman trendikkäitä sisustusratkaisuja Tanskasta. Frost-valikoimista löydät kylpyhuonetarvikkeita, rakennusheloja ja sisustustarvikkeita mustalla, valkoisella, mattateräksisellä, kiillotetulla, kuparisella ja kultaisella pinnalla.

Käytössäsi on koko Frost-valikoima projektiasi varten. Sivuiltamme löydät valikoidut Frost-tuotteet ja lisää näyttäviä design-tuotteita sekä inspiraatiota löydät Frost-tuotekuvastosta alla.