Frost

Hylly 600 mm, korkea, alumiini, musta

Frost

Hylly 600 mm, korkea, alumiini, musta

Frost 4025 hylly, U4025-B, 250 x 600 x 150 mm, musta – Tamsale Oy

Tuotekoodi: U4025-B

Alumiini
Korkeus: 250 mm
Leveys: 600 mm
Syvyys: 150 mm
Hyllyn vahvuus: 4 mm

Frost UNU System sisältää varusteita vaatesäilytystiloihin, aulatiloihin ja oleskelutiloihin. Tuotteet on valmistettu 4 mm alumiinilevystä, mattamustaksi tai valkoiseksi pulverimaalattuna. Frost UNU-tuotesarjalle ominainen ohut reunaprofiili antaa tuotteille siron ja tyylikkään ilmeen.

Kaikki UNU-sarjan hyllyt ja naulakot kiinnitetään samanlaiseen seinäkiinnikkeeseen, minkä ansiosta tuotteista voidaan luoda aina kulloiseenkin tarpeeseen sopivia yhdistelmiä. Hyllyt voi kääntää myös toisinpäin. UNU-tuotesarjan hyllyjen ja naulakoiden maksimikantavuus on 40 kg.

Frost UNU -tuotesarjan on suunnitellut tanskalainen Bønnelycke mdd.

Ominaisuudet

Tuotemerkki
Frost
Tuotekoodi
U4025-B
Väri
Musta
Tuotemerkki
Frost
Väri
Musta
Tuotekategoria

Frost on sisustusalan yritys, joka tarjoaa laajan valikoiman trendikkäitä sisustusratkaisuja suoraan Tanskasta. Yrityksen ylpeydenaiheena ovat laadukkaat ja tyylikkäät tuotteet, jotka sopivat erinomaisesti niin moderniin kuin perinteisempäänkin sisustustyyliin.

Frost-valikoimat kattavat monenlaisia tuotteita, jotka täyttävät erilaiset sisustustarpeet. Erityisesti kylpyhuonetarvikkeiden valikoima on laaja ja monipuolinen. Löydät Frostin valikoimista kauniit pyyhekoukut, WC-paperitelineet, saippuatelineet ja muut tarvikkeet, jotka tekevät kylpyhuoneestasi viihtyisän ja käytännöllisen. Laadukkaat materiaalit, kuten mattateräs, kiillotettu teräs ja kupari, tuovat ylellisen ilmeen ja kestävyyttä tuotteisiin.

Rakennushelat ovat toinen tärkeä osa Frostin valikoimaa. Olipa kyseessä ovi- tai ikkunahelat, lukot tai vetimet, Frost tarjoaa monipuolisia vaihtoehtoja eri tyylien ja värien suhteen. Musta, valkoinen, kiillotettu ja mattateräksinen pinta antavat mahdollisuuden valita helat juuri oman sisustuksen mukaan.

Sisustustarvikkeiden osalta Frost tarjoaa monia hienoja vaihtoehtoja kodin viimeistelyyn. Voit löytää esimerkiksi kauniita valaisimia, tyylikkäitä kynttilänjalkoja, käytännöllisiä avainkoukkuja ja monia muita tuotteita, jotka tekevät kodistasi viihtyisän ja persoonallisen.

Frostin tuotteet eivät ole vain kauniita, vaan ne ovat myös kestäviä ja korkealaatuisia. Yritys panostaa huolelliseen suunnitteluun ja valmistukseen, jotta jokainen tuote täyttää asiakkaiden korkeat odotukset. Riippumatta siitä, etsitkö minimalistista tyyliä tai hieman enemmän ylellisyyttä, Frostin valikoimista löydät varmasti tuotteita, jotka täyttävät toiveesi.

Yhteenvetona Frost tarjoaa monipuolisen valikoiman sisustusratkaisuja Tanskasta. Kylpyhuonetarvikkeet, rakennushelat ja sisustustarvikkeet eri pintavaihtoehdoilla takaavat, että jokainen asiakas voi luoda kotiinsa haluamansa ilmeen. Valikoiman laatu ja huolellinen suunnittelu tekevät Frostista luotettavan valinnan sisustamisen tarpeisiin.

Käytössäsi on koko Frost-valikoima projektiasi varten. Sivuiltamme löydät valikoidut Frost-tuotteet ja lisää näyttäviä design-tuotteita sekä inspiraatiota löydät Frost-tuotekuvastosta alla.

"*" näyttää pakolliset kentät

Kiinnostuitko tuotteesta?


Lähetä vapaamuotoinen viesti alla ja olemme sinuun pian yhteydessä. Voit myös soittaa 03-3124 4200 tai lähettää sähköpostia tampere@tamsale.fi.

Mitä haluat kysyä tuotteesta?
Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.