Geesa

Hylly, saippua-annostelijalla, pyyhekoukku, 280 mm, musta

Geesa

Hylly, saippua-annostelijalla, pyyhekoukku, 280 mm, musta

Geesa Leev hylly, saippua-annostelijalla, pyyhekoukku, 918216-06-280, 280 x 125 x 206 mm, musta – Tamsale Oy

Tuotekoodi: 918216-06-280

Geesa Leev -sarjan hylly, saippua-annostelijalla ja pyyhekoukuilla. Hienostunut ja eleetön tyyli yhdistettynä alumiinin kestävyyteen. Säilytät kylpytuotteesi tyylikkäästi samassa helppokäyttöisen, pumpulla varustetun saippua-annostelijan kanssa. Tuotteen linjakas ja minimalistinen ilme viimeistelevät onnistuneen suunnittelun.

Geesa Leev -malliston tunnistettava ilme on innovatiivisen suunnitteluprosessin tulos, jossa kantava teema on tuotteiden valmistus yhdestä alumiinikappaleesta. Valmistustekniikka mahdollistaa poikkeuksellisen muotoilun ja toimivuuden täydellisessä harmoniassa keskenään.

Leev-sarjaa kehittäessään Geesa on saanut inspiraatiota sisustuselementeistä, minkä seurauksena kylpyhuoneesta tulee osa koko asuintilaa. Good Industrial Design (GIO) muotoilupalkittu Leev-sarja mahdollistaa virtaviivaisen ja kehystävän tunnelman luomisen kylpyhuoneeseen.

Leveys: 280 mm
Korkeus: 206 mm
Syvyys: 125 mm
Väri: musta
Asennustyyppi: ruuvit

Ominaisuudet

Tuotemerkki
Geesa
Tuotekoodi
918216-06-280
Väri
Musta
Käytettävä saippua
Nestesaippua
Säiliötyyppi
Täytettävä saippuasäiliö
Tuotekategoria

Geesa on toiminut laadukkaiden kylpyhuonetarvikkeiden valmistajana jo 130 vuotta. Yritys perustettiin vuonna 1885 ja nykyisin Hollannin markkinajohtaja myy tuotteitaan 65 maassa ympäri Eurooppaa. Geesan referenssit sisältävät lukuisia hotelleja ja risteilijöitä ympäri maailmaa.

Saat meiltä projektiisi kaikki alla olevan Geesa-tuotekuvaston tuotteet.