Wagner-Ewar

Käsidesiannostelija kiinteän peilin taakse, 950 ml, haponkestävä rst

Wagner-Ewar

Käsidesiannostelija kiinteän peilin taakse, 950 ml, haponkestävä rst

Wagner-Ewar käsidesiannostelija kiinteän peilin taakse, WP174-7, 71 x 230 x 121 mm, 950 ml säiliö desinfiointinesteelle, haponkestävä rst AISI 316L – Tamsale Oy

Tuotekoodi: WP174-7

Käsidesiannostelija kiinteän peilin taakse, hiottu haponkestävä rst, AISI 316L. Käyttö yhdellä kädellä itseä päin vetämällä. Desinfiointinestesäiliön tilavuus 950 ml. Asennus seinään 2 ruuvilla. Vaatii tilaa syvyyssuunnassa vähintään 160 mm ja oltava vähintään 280 mm allastason yläpuolella, jotta säiliön kelkka mahtuu liikkumaan peilin takaa alaspäin, täyttöä varten.

Annostelijan täyttö

Säiliön alaosassa on tappi, jota vedetään alaspäin, minkä jälkeen saippuasäiliö laskeutuu kelkan mukana täyttöä varten.

Mitat

71 x 230 x 121 mm

Tilantarve

Vaatii tilaa syvyyssuunnassa vähintään 160 mm ja oltava vähintään 280 mm tason yläpuolella, jotta säiliön kelkka mahtuu liikkumaan peilin takaa alaspäin, täyttöä varten.

Ominaisuudet

Tuotemerkki
Wagner-Ewar
Tuotekoodi
WP174-7
Väri
Rst hiottu
Materiaali
Haponkestävä ruostumaton teräs
Muuta
Saatavissa mihin tahansa RAL Classic -väriin pulverimaalattuna. Kysy myös muita erikoispinnoitteita.
Käytettävä saippua
Nestesaippua
Asennus
Kiinteän peilin taakse
Säiliötyyppi
Täytettävä saippuasäiliö
Tuotekategoria
Avainsanat
Laadukkaat ja kestävät kylpyhuonevarusteet Wagner-Ewarilta

Wagner-Ewar, saksalainen kylpyhuonevarustevalmistaja, tunnetaan laadukkaista ja kestävistä tuotteistaan, jotka soveltuvat moniin kohteisiin, kuten lentokentille, konserttisaleille ja toimisto- ja julkitilakohteisiin.

Korkealaatuiset ja kestävät materiaalit

Yrityksen kylpyhuonevarusteet valmistetaan laadukkaista materiaaleista, erityisesti ruostumattomasta teräksestä, varmistaen kestävyyden ja laadun. Tuotteiden viimeistely ja muotoilu mahdollistavat niiden monipuolisen käytön.

Soveltuvuus monenlaisiin kohteisiin

Wagner-Ewarin kylpyhuonevarusteet ovat ihanteellisia eri tiloille, kuten julkisille paikoille (hotellit, ravintolat, lentokentät), kotitalouksille (kylpyhuoneet, saunat) ja teollisiin ympäristöihin (tuotantolaitokset, laboratoriot).

Helppokäyttöisyys ja turvallisuus

Tuotteet on suunniteltu käyttäjäystävällisiksi ja turvallisiksi. Esimerkiksi helppokäyttöiset venttiilit ja vankat kahvat helpottavat käyttöä, erityisesti liikuntarajoitteisille.

Laatu ja monipuolinen valinta

Wagner-Ewarin kylpyhuonevarusteet tarjoavat huippulaatua, turvallisuutta ja monipuolisuutta. Ne ovat paras valinta laadukkaita, kestäviä ja turvallisia kylpyhuonevarusteita etsiville.

"*" näyttää pakolliset kentät

Kiinnostuitko tuotteesta?


Lähetä vapaamuotoinen viesti alla ja olemme sinuun pian yhteydessä. Voit myös soittaa 03-3124 4200 tai lähettää sähköpostia tampere@tamsale.fi.

Mitä haluat kysyä tuotteesta?
Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.