HEWI

Lasten pesuallas, 2-tasoinen, komposiitti, valkoinen

HEWI

Lasten pesuallas, 2-tasoinen, komposiitti, valkoinen

Hewi lasten pesuallas, 950.12.301, 1400 x 265 x 460 / 395 mm, ylempi allas vasemmalla, 3 hana-aukkoa, sininen välilevy, kirkkaan valkoinen mineeralikomposiitti – Tamsale Oy

Tuotekoodi: 950.12.301

Hewi lasten pesuallas on suunniteltu päiväkotikäyttöön. Kirkkaan valkoinen allas on valmistettu mineraalikomposiitista. Kahdessa tasossa olevien altaiden välissä on sininen, läpinäkyvä levy, joka tarkoituksellisesti ei ole täysin tiivis.

Tässä mallissa ylempi allas on vasemmalla puolen. Altaiden korkeusero on 125 mm. Leveys 1400 mm, korkeus 265 mm ja syvyys 460 (ylempi allas) / 395 mm (alempi allas).

Altaat ilman ylivuotoaukkoa, sis. kaksi pystyputkiventtiiliä veden virtauksen hallintaan ylivuototapauksessa. Kantavuus EN 14688 mukaan. CE-merkintä rakennustuoteasetuksen nro 305/2011 mukaisesti.

Kestää korkeaa veden lämpötilaa 65°C asti (esim. lämpödesinfiointia tehtäessä), kestää 80°C asti viiden minuutin ajan. Pesuallas on tilattavissa ilman sekoittajan aukkoja veloituksetta.

Ominaisuudet

Tuotemerkki
HEWI
Tuotekoodi
950.12.301
Väri
Valkoinen
Tuotekategoria

Videot

HEWI on arvostettu yritys, joka pyrkii muuttamaan esteettömät tilat esteettisiksi tiloiksi. He ovat Saksan terveydenhuoltosektorin markkinajohtaja ja keskittyvät valmistamaan korkealaatuisia esteettömien tilojen varusteita, jotka huomioivat säädökset, käyttäjien tarpeet, mukavuuden ja tyylin. HEWI tarjoaa laajan valikoiman kylpyhuonevarusteita, joiden lisäksi heiltä löytyy myös monipuolinen valikoima rakennusheloja erinomaisella hinta-laatusuhteella.

HEWI:llä on vahva sitoutuminen esteettömän suunnittelun periaatteisiin. He ymmärtävät, että esteettömyys ei tarkoita pelkästään toiminnallisuutta, vaan myös kauneutta ja tyyliä. Siksi HEWI suunnittelee tuotteita, jotka tarjoavat esteettisen ja houkuttelevan ulkonäön samalla kun täyttävät kaikki esteettömien tilojen vaatimukset. HEWI:n kylpyhuonetarvikkeet eivät ainoastaan sovi hyvin esteettisiin kylpyhuoneisiin, vaan ne myös tarjoavat turvallisuutta, mukavuutta ja käytännöllisyyttä kaikille käyttäjille.

HEWI:n laaja valikoima sisältää erilaisia tuotteita, kuten saippuatelineitä, pyyhekoukkuja, WC-paperitelineitä ja suihkutankoja, joissa yhdistyvät laatu, tyylikäs muotoilu ja kestävyys. Tuotteet ovat saatavilla eri väreissä ja viimeistelyissä, joten ne voidaan helposti sovittaa mihin tahansa kylpyhuoneen sisustukseen ja tyyliin.

HEWI:n sitoutuminen esteettömyyteen ja korkealaatuiseen suunnitteluun tekee heistä arvostetun toimittajan esteettisten tilojen varusteille. Heidän tuotteensa takaavat turvallisuuden, käytännöllisyyden ja tyylikkään ulkonäön, olipa kyseessä julkinen rakennus, hotelli, sairaala tai yksityinen koti.

HEWI BIM-objektit (mm. Archicad ja Revit)
HEWI CAD-piirrokset
HEWI ISO 9001/14001/50001 -sertifikaatti