HEWI

Lasten pesuallas, 2-tasoinen, komposiitti, valkoinen

HEWI

Lasten pesuallas, 2-tasoinen, komposiitti, valkoinen

Hewi lasten pesuallas, 950.12.301, 1400 x 265 x 460 / 395 mm, ylempi allas vasemmalla, 3 hana-aukkoa, sininen välilevy, kirkkaan valkoinen mineeralikomposiitti – Tamsale Oy

Tuotekoodi: 950.12.301

Hewi lasten pesuallas on suunniteltu päiväkotikäyttöön. Kirkkaan valkoinen allas on valmistettu mineraalikomposiitista. Kahdessa tasossa olevien altaiden välissä on sininen, läpinäkyvä levy, joka tarkoituksellisesti ei ole täysin tiivis.

Tässä mallissa ylempi allas on vasemmalla puolen. Altaiden korkeusero on 125 mm. Leveys 1400 mm, korkeus 265 mm ja syvyys 460 (ylempi allas) / 395 mm (alempi allas).

Altaat ilman ylivuotoaukkoa, sis. kaksi pystyputkiventtiiliä veden virtauksen hallintaan ylivuototapauksessa. Kantavuus EN 14688 mukaan. CE-merkintä rakennustuoteasetuksen nro 305/2011 mukaisesti.

Kestää korkeaa veden lämpötilaa 65°C asti (esim. lämpödesinfiointia tehtäessä), kestää 80°C asti viiden minuutin ajan. Pesuallas on tilattavissa ilman sekoittajan aukkoja veloituksetta.

Ominaisuudet

Tuotemerkki
HEWI
Tuotekoodi
950.12.301
Väri
Valkoinen
Tuotekategoria

Videot

Monipuolinen tuotevalikoima esteettömiin tiloihin

HEWI tunnetaan monipuolisesta tuotevalikoimastaan, joka sisältää kattavasti kylpyhuonetarvikkeet ja rakennushelat. Laadukas suunnittelu ja kestävyys ovat läsnä kaikissa tuotteissa, olivat ne sitten saippuatelineitä, pyyhekoukkuja, wc-paperitelineitä tai suihkutankoja. HEWI on myös Saksan terveydenhuoltosektorin johtava yritys, joka on erikoistunut esteettömien tilojen varusteisiin.

Esteetöntä estetiikkaa

HEWI edustaa tuotteita, jotka eivät vain täytä esteettömien tilojen teknisiä vaatimuksia, vaan myös tarjoavat houkuttelevan muotoilun. HEWI:n laajasta värivalikoimasta löytyy vaihtoehtoja monenlaisiin tiloihin ja tarpeisiin. HEWI pyrkii yhdistämään esteettömyyden, tyylin ja käytännöllisyyden tuotteissaan, jotka vastaavat sekä käyttäjien tarpeita että virallisia säädöksiä.

Käytännöllistä turvallisuutta

HEWI:n tuotteet on suunniteltu tarjoamaan turvallisuutta, mukavuutta ja käytännöllisyyttä julkisissa tiloissa, sairaaloissa ja hotelleissa. Yhdistämällä tyylikkään muotoilun korkeaan laatuun, syntyy esteettisesti houkuttelevia kokonaisuuksia.

Joustavuutta ilman työkaluja

HEWI Mobile -sarjan varusteet tarjoavat joustavia ja turvallisia ratkaisuja modernin kylpyhuoneen tarpeisiin. Näihin kuuluvat esimerkiksi irrotettavat suihkuistuimet ja tukikaiteet, jotka eivät ainoastaan ole tyylikkäitä vaan myös helppokäyttöisiä – ne voidaan kiinnittää ja irrottaa tarvittaessa ilman erillisiä työkaluja.

"*" näyttää pakolliset kentät

Kiinnostuitko tuotteesta?


Lähetä vapaamuotoinen viesti alla ja olemme sinuun pian yhteydessä. Voit myös soittaa 03-3124 4200 tai lähettää sähköpostia tampere@tamsale.fi.

Mitä haluat kysyä tuotteesta?
Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.