Pesualtaat

Ladataan sisältöä...

Hewi pesualtaat - laaja valikoima terveydenhuoltoon ja hotelleihin

Hewi pesuallasvalikoimasta löytyvät niin esteettömät pesualtaat kuin näytttävät design-altaat. Koko Hewi-valikoima on käytössäsi projektiasi varten. Altaita on saatavissa myös millintarkkana mittatilauksena. Tutustu tarkemmin valmistajan sivuilla!

Pesualtaat kylpyhuoneen suunnittelun keskiössä


Pesualtaat, mukaan lukien esteettömät mallit, ovat keskeinen elementti kylpyhuoneen suunnittelussa. Niiden ympärillä suoritetaan useita päivittäisiä toimintoja, peseytymisestä hampaiden puhdistamiseen. Altaan valintaan vaikuttavat monet tekijät, kuten kylpyhuoneen koko, tyyli ja käyttäjien tarpeet. Esteettömyys on erityisen tärkeää ottaa huomioon, sillä altaan tulisi olla rajoittamattoman helppokäyttöinen kaikille käyttäjille.

Esteettömyys huomioon


Esteettömät mallit on suunniteltu niin, että ne ovat saavutettavissa ja käytettävissä mahdollisimman monelle ihmiselle. Tämä on olennaista, jos kylpyhuonetta käyttävät esimerkiksi vanhukset, lapset, vammaiset tai muut erityisryhmät. Esteettömyys ei kuitenkaan tarkoita sitä, että allas olisi tylsä tai epämuodikas. Päinvastoin, esteetön allas voi olla yhtä kaunis ja tyylikäs kuin mikä tahansa muukin allas.

Esteettömien altaiden suunnittelussa on otettava huomioon useita tekijöitä, jotta ne palvelevat kaikkia käyttäjiä parhaalla mahdollisella tavalla. Altaat on suunniteltu niin, että ne ovat helposti saavutettavissa myös istuen tai pyörätuolilla. Niiden syvyys on mitoitettu niin, että vesi ei roisku ympäriinsä, mutta peseytyminen on silti vaivatonta. Leveys on riittävä, jotta niissä on tilaa useammalle käyttäjälle tai erilaisille pesuvälineille.

Laadukkaat ja turvalliset mallit


Laadukkaat altaat, mukaan lukien esteettömät mallit, on valmistettu kestävästä ja helppohoitoisesta materiaalista, kuten esimerkiksi mineraalikomposiitista valmistetut Hewi altaat.

Turvalliset altaat, mukaan lukien esteettömät mallit, on yhdistetty allastasoon, joka on tasainen ja tukeva, ja jossa on riittävästi laskutilaa tavaroille ja tarvikkeille. Altaat on asennettu niin, että niiden alla on riittävästi tilaa jaloille ja pyörätuolille, ja niiden ympärillä on riittävästi tilaa kääntyä ja liikkua. Allas on sovitettu kylpyhuoneen muuhun sisustukseen, ja niiden värimaailma ja muotoilu sopivat yhteen muiden elementtien kanssa. Näin ollen, esteettömien altaiden suunnittelussa on otettava huomioon monia tekijöitä, jotta ne palvelevat kaikkia käyttäjiä parhaalla mahdollisella tavalla.

HEWIn laaja valikoima


HEWI on tunnettu valmistaja, joka tarjoaa laajan valikoiman pesualtaita, mukaan lukien esteettömät mallit. Heidän tuotteensa ovat suunniteltu tarjoamaan turvallisuutta, mukavuutta ja käytännöllisyyttä julkisissa tiloissa, sairaaloissa ja hotelleissa. Yhdistämällä tyylikkään muotoilun korkeaan laatuun, syntyy esteettisesti houkuttelevia kokonaisuuksia. Altaiden ympärille Hewi tarjoaa täydellisesti yhteensopivat kylpyhuonevarusteet, tukikaiteet, tukikahvat ja suihkuistuimet.