Pesualtaat

Ladataan sisältöä...

Hewi pesualtaat - laaja valikoima terveydenhuoltoon ja hotelleihin

Hewi pesuallasvalikoimasta löytyvät niin esteettömät pesualtaat kuin näytttävät design-altaat. Koko Hewi-valikoima on käytössäsi projektiasi varten. Altaita on saatavissa myös millintarkkana mittatilauksena. Tutustu tarkemmin valmistajan sivuilla!
Pesualtaat tärkeässä osassa kylpyhuoneen suunnittelua


Pesualtaat, mukaan lukien esteettömät pesualtaat, ovat keskeinen elementti kylpyhuoneen suunnittelussa. Ne ovat paikka, jossa suoritetaan useita päivittäisiä toimintoja, kuten peseytyminen ja hampaiden puhdistaminen. Pesualtaan valintaan vaikuttavat monet tekijät, kuten kylpyhuoneen koko, tyyli, budjetti ja käyttäjien tarpeet. Esteettömyys on erityisen tärkeää, sillä pesualtaan tulisi olla helppokäyttöinen kaikille, riippumatta heidän fyysisestä tai kognitiivisesta kyvykkyydestään.

Esteettömät pesualtaat


Esteettömät pesualtaat on suunniteltu niin, että ne ovat saavutettavissa ja käytettävissä mahdollisimman monelle ihmiselle. Tämä on olennaista, jos kylpyhuonetta käyttävät esimerkiksi vanhukset, lapset, vammaiset tai muut erityisryhmät. Esteettömyys ei kuitenkaan tarkoita sitä, että pesuallas olisi tylsä tai epämuodikas. Päinvastoin, esteetön allas voi olla yhtä kaunis ja tyylikäs kuin mikä tahansa muukin pesuallas.

Esteettömien altaiden suunnittelu


Esteettömien pesualtaiden suunnittelussa on otettava huomioon useita tekijöitä, jotta ne palvelevat kaikkia käyttäjiä parhaalla mahdollisella tavalla. Altaat on suunniteltu niin, että ne ovat helposti saavutettavissa myös istuen tai pyörätuolilla. Niiden syvyys on mitoitettu niin, että vesi ei roisku ympäriinsä, mutta peseytyminen on silti vaivatonta. Leveys on riittävä kahdelle hana- ja viemäriaukolle, jotka on sijoitettu niin, että ne eivät häiritse toisiaan. Pesualtaat ovat myös tarpeeksi pitkiä, jotta niissä on tilaa useammalle käyttäjälle tai erilaisille pesuvälineille.

Laadukkaat pesualtaat


Laadukkaat altaat, mukaan lukien esteettömät pesualtaat, on valmistettu kestävästä ja helppohoitoisesta materiaalista, kuten posliinista, keraamisesta materiaalista tai komposiitista. Esteettömät hanat ovat helposti avattavissa ja suljettavissa, ja niissä on selkeät merkinnät lämpötilasta ja virtauksesta. Altaat on asennettu niin, että niiden alla on riittävästi tilaa jaloille ja pyörätuolille, ja niiden ympärillä on riittävästi tilaa kääntyä ja liikkua.

Turvalliset altaat


Turvalliset pesualtaat, mukaan lukien esteettömät pesualtaat, on yhdistetty allastasoon, joka on tasainen ja tukeva, ja jossa on riittävästi laskutilaa tavaroille ja tarvikkeille. Pesuallas on sovitettu kylpyhuoneen muuhun sisustukseen, ja niiden värimaailma ja muotoilu sopivat yhteen muiden elementtien kanssa. Näin ollen, esteettömien altaiden suunnittelussa on otettava huomioon monia tekijöitä, jotta ne palvelevat kaikkia käyttäjiä parhaalla mahdollisella tavalla.

HEWIn laaja allasvalikoima


HEWI on tunnettu valmistaja, joka tarjoaa laajan valikoiman pesualtaita, mukaan lukien esteettömät pesualtaat. Heidän tuotteensa ovat suunniteltu tarjoamaan turvallisuutta, mukavuutta ja käytännöllisyyttä julkisissa tiloissa, sairaaloissa ja hotelleissa. Yhdistämällä tyylikkään muotoilun korkeaan laatuun, syntyy esteettisesti houkuttelevia kokonaisuuksia. HEWI Mobile -sarjan varusteet tarjoavat joustavia ja turvallisia ratkaisuja modernin kylpyhuoneen tarpeisiin. Näihin kuuluvat esimerkiksi irrotettavat suihkuistuimet ja tukikaiteet, jotka eivät ainoastaan ole tyylikkäitä vaan myös helppokäyttöisiä.