HEWI

Pesuallas tukikaiteella, komposiitti, valkoinen

HEWI

Pesuallas tukikaiteella, komposiitti, valkoinen

Hewi pesuallas tukikaiteella, 950.19.070 DC, 650 x 550 mm, mineraalikomposiitti, korotettu takareuna, kirkas valkoinen, mattamusta tukikaide – Tamsale Oy

Tuotekoodi: 950.19.070 DC

Pesualtaan kaide on saatavissa seuraavissa väreissä: tummanharmaa (SC), mattavalkoinen (DX) ja mattamusta (DC). Tämä mahdollistaa altaan sovittamisen erilaisiin sisustustyyleihin.

HEWI:n pesuallas on erinomainen esimerkki yrityksen sitoutumisesta laatuun. Pesuallas on valmistettu alppivalkoisesta mineraalikomposiitista, joka on kestävä ja helppo puhdistaa. Altaan suorakulmainen muoto ja syvä allas tarjoavat runsaasti tilaa ja tekevät käytöstä mukavaa. Altaan pituus on 650 mm ja allastason syvyys on 550 mm. Pesualtaan 100 mm syvyys mahdollistaa riittävän tilan veden käsittelyyn ja minimoi samalla roiskeiden määrän.

Kaideallas on suunniteltu esteettömäksi, joten se on helposti saavutettavissa myös pyörätuolilla. Tämä suunnittelu noudattaa Saksan DIN 18040 -standardia ja Itävallan ÖNORM B1600/1601 -standardia, jotka määrittelevät esteettömän pääsyn ja käytön vaatimukset erilaisille rakennuksille ja tiloille, mukaan lukien saniteettitilat.

Kaideallas on CE-merkitty, mikä tarkoittaa, että se täyttää EU:n rakennusasetuksen nro 305/2011 vaatimukset. Tämä takaa, että tuote on turvallinen käyttää ja että se täyttää kaikki asiaankuuluvat laatu- ja turvallisuusstandardit. HEWI:n pesuallas on erinomainen valinta niille, jotka arvostavat laatua, toimivuutta ja suunnittelua.

Tutustu muihin pesuallasvaihtoehtoihin tästä.

Ominaisuudet

Tuotemerkki
HEWI
Tuotekoodi
950.19.070 DC
Väri
Valkoinen
Tuotekategoria
Avainsanat

Vastuullisuus

Innovatiiviset kylpyhuoneratkaisut yhdistävät esteettömyyden ja estetiikan

HEWI on tunnettu monipuolisesta tuotevalikoimastaan, joka sisältää kattavasti kylpyhuonetarvikkeet ja rakennushelat. Laadukas suunnittelu ja kestävyys ovat läsnä kaikissa tuotteissa, olivat ne sitten saippuatelineitä, pyyhekoukkuja, wc-paperitelineitä tai suihkutankoja. HEWI on myös Saksan terveydenhuoltosektorin johtava yritys, joka on erikoistunut esteettömien tilojen varusteisiin.

Esteettömyys ja estetiikka

HEWI:n tuotteet eivät vain täytä esteettömien tilojen teknisiä vaatimuksia, vaan myös tarjoavat houkuttelevan muotoilun. HEWI:n laajasta värivalikoimasta löytyy vaihtoehtoja monenlaisiin tiloihin ja tarpeisiin. HEWI pyrkii yhdistämään esteettömyyden, tyylin ja käytännöllisyyden tuotteissaan, jotka vastaavat sekä käyttäjien tarpeita että virallisia säädöksiä.

Turvallisuutta ja mukavuutta

HEWI:n tuotteet on suunniteltu tarjoamaan turvallisuutta, mukavuutta ja käytännöllisyyttä julkisissa tiloissa, sairaaloissa ja hotelleissa. Yhdistämällä tyylikkään muotoilun korkeaan laatuun, syntyy esteettisesti houkuttelevia kokonaisuuksia.

Joustavuutta ilman työkaluja

HEWI Mobile -sarjan varusteet tarjoavat joustavia ja turvallisia ratkaisuja modernin kylpyhuoneen tarpeisiin. Näihin kuuluvat esimerkiksi irrotettavat suihkuistuimet ja tukikaiteet, jotka eivät ainoastaan ole tyylikkäitä vaan myös helppokäyttöisiä – ne voidaan kiinnittää ja irrottaa tarvittaessa ilman erillisiä työkaluja.

Esteettömyys on yhdenvertaisuutta ja osa kestävää kehitystä. Esteettömyydessä ei ole kyse vain liikkumisen esteettömyydestä. Siinä otetaan huomioon myös esimerkiksi näkemiseen, kuulemiseen, ymmärtämiseen ja kommunikaatioon liittyvät asiat. Esteettömyys merkitsee turvallisuutta ja laatua. Se kertoo ajattelutavasta, oikeista asenteista ja erilaisuuden huomioon ottamisesta. Esteetön ympäristö ei erottele ihmisiä heidän toimintakykynsä perusteella. Esteettömyydessä on yksinkertaisesti kyse ihmisten moninaisuuden huomioonottamisesta rakennetun ympäristön suunnittelussa ja toteuttamisessa. Esteettömästä ympäristöstä hyötyvät kaikki.

"*" näyttää pakolliset kentät

Kiinnostuitko tuotteesta?Lähetä viesti alla ja vastaamme niin pian kuin mahdollista. Voit myös soittaa 03-3124 4200 tai lähettää sähköpostia tampere@tamsale.fi.

Mitä haluat kysyä tuotteesta?
Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.