NICHBA DESIGN

Kenkähylly, seinään, musta

NICHBA DESIGN

Kenkähylly, seinään, musta

Nichba Shoe Box kenkähylly seinään, 900118, 1000 x 100 x 350 mm, maalattu teräs, musta – Tamsale Oy

Tuotekoodi: 900118

Nichban älykkäästi suunniteltu ja muotoiltu kenkähylly, päivittäisten jalkineiden tyylikkääseen säilytykseen. Kenkähyllyn avulla parannat tilan ilmettä, nostamalla kengät lattialta ylös hyllylle. Samalla myös imurointi helpottuu, kun lattiapinnat ovat vapaat kengistä.

Kenkähylly on muotoiltu kestävästä, jauhemaalatusta teräksestä, mikä tuo huoneeseen ripauksen skandinaavista tunnelmaa.

Tuote on osa Nichban magneettista tuotesarjaa, HangSys, joka lisää mahdollisuuksia tyylikkään vaatesäilytyksen erilaisille sovelluksille. Voit yhdistää kenkähyllyn kanssa saumattomasti MagHang -magneettihenkarit sekä Maghook-koukut.

Mitat 1000 x 100 x 350 mm (pituus, leveys, korkeus).

Ominaisuudet

Tuotemerkki
NICHBA DESIGN
Tuotekoodi
900118
Väri
Musta
Materiaali
Teräs
Tuotekategoria

NICHBA:n tarina juontaa juurensa Nichlas B. Andersenin sepäntaitoihin ja esteettisiin, raudasta valmistettuihin kylpyhuonetarvikkeisiin. Alun perin harrastuksesta lähtenyt tarina kehittyi kasvavan kysynnän myötä liiketoiminnaksi. Nykyään Nichban vahvan muotoilutiimin muodostavat Nichlas ja myynnistä vastaava ystävä, Christoffer. NICHBA myy tuotteitaan ympäri maailmaa yli 12 maassa, edustaen puhdasta tanskalaista käsityötaitoa.

Nichba-kylpyhuonevarusteiden erottuva piirre on niiden minimalistinen muotoilu, jossa kaikki ylimääräinen on jätetty pois. Tämä luo puhdaslinjaisen ulkonäön ja yksinkertaiset muodot, jotka tekevät Nichba-varusteista sekä ajattomia että käytännöllisiä. Ne sulautuvat saumattomasti erilaisten sisustustyylit kanssa. Nichba-kylpyhuonevarusteet ovat tarkkaan suunniteltuja ja valmistettuja, ja niiden yksinkertainen muotoilu tekee varusteista aikaa kestäviä ja helposti sovitettavia erilaisiin tiloihin. Riippumatta siitä, onko kyseessä moderni vai perinteisempi sisustustyyli, Nichban tuotteet tuovat mukanaan eleganssia ja minimalistista ilmettä.

Laadukkaat materiaalit ja käsityönä tehty valmistusprosessi varmistavat Nichba-tarvikkeiden kestävyyden ja pitkäikäisyyden. Yrityksen filosofiana on tarjota asiakkailleen kestäviä ja ajattomia tuotteita, jotka kestävät aikaa sekä toiminnallisesti että muotoilullisesti.

Nichba jatkaa menestystään ympäri maailmaa, ja heidän tuotteensa ovat saavuttaneet suosiota design- ja sisustuspiireissä. Nichba kunnioittaa tanskalaista käsityöperinnettä tarjoten samalla asiakkailleen innovatiivisia ja tyylikkäitä ratkaisuja.

"*" näyttää pakolliset kentät

Kiinnostuitko tuotteesta?


Lähetä vapaamuotoinen viesti alla ja olemme sinuun pian yhteydessä. Voit myös soittaa 03-3124 4200 tai lähettää sähköpostia tampere@tamsale.fi.

Mitä haluat kysyä tuotteesta?
Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.