NICHBA DESIGN

Kenkähylly, seinään, musta

NICHBA DESIGN

Kenkähylly, seinään, musta

Nichba Shoe Box kenkähylly seinään, pieni, 900117, 500 x 100 x 350 mm, maalattu teräs, musta – Tamsale Oy

Tuotekoodi: 900117

Nichban älykkäästi suunniteltu ja muotoiltu kenkähylly, päivittäisten jalkineiden tyylikkääseen säilytykseen. Kenkähyllyn avulla parannat tilan ilmettä, nostamalla kengät lattialta ylös hyllylle. Samalla myös imurointi helpottuu, kun lattiapinnat ovat vapaat kengistä.

Kenkähylly on muotoiltu kestävästä, jauhemaalatusta teräksestä, mikä tuo huoneeseen ripauksen skandinaavista tunnelmaa.

Tuote on osa Nichban magneettista tuotesarjaa, HangSys, joka lisää mahdollisuuksia tyylikkään vaatesäilytyksen erilaisille sovelluksille. Voit yhdistää kenkähyllyn kanssa saumattomasti MagHang -magneettihenkarit sekä Maghook-koukut.

Mitat 500 x 100 x 350 mm (pituus, leveys, korkeus).

Ominaisuudet

Tuotemerkki
NICHBA DESIGN
Tuotekoodi
900117
Väri
Musta
Viimeistely
Maalattu
Materiaali
Teräs
Tuotekategoria

NICHBA:n tarinan juuret ovat Nichlas B. Andersenin sepäntaidoissa – kyvyssä taivuttaa raudasta esteettisiä tuotteita, joita tänä päivänä myydään ympäri maailmaa yli 12 maassa. Nichba edustaa tanskalaista käsityötaitoa puhtaimmillaan.

Alkujaan harrastuksesta alkanut tarina muodostui yhä kasvavan kysynnän myötä liiketoiminnaksi ja Nichban vahvan muotoiluduon takana ovat nykyään Nichlas ja myynnistä vastaava ystävä, Christoffer.

Nichban tuotteiden perustana on muotoilu, jossa kaikki ylimääräinen on riisuttu, jättäen jäljelle yksinkertaiset linjat ja puhtaat siluetit – vapaana kaikesta hälystä. Ajattomat ja toimivat Nichba-tuotteet sopivat mihin tahansa.