NICHBA DESIGN

Henkari, 3 kpl, magneettinen, musta

NICHBA DESIGN

Henkari, 3 kpl, magneettinen, musta

Nichba Maghang, magneettinen henkari, 3 kpl, 600110B, 410 x 33 x 155 mm, maalattu teräs, musta – Tamsale Oy

Tuotekoodi: 600110B

Nichba Maghang, magneettinen henkari, on poikkeuksellinen ja innovatiivinen vaateripustin. Nichba tarttui ajatukseen ja visioi perinteisestä henkarista modernin version. MagHang-henkarilla luot yksinkertaisen ja tyylikkään ilmeen eteiseen tai vaatekaappiin. MagHang on osa Nichban magneettituotteiden sarjaa. Henkari on vapaasti liikuteltavissa ja luo loputtomat mahdollisuudet erilaisiin ripustustarpeisiin.

Mitat 410 x 33 x 155 mm (pituus, leveys, korkeus).

Ominaisuudet

Tuotemerkki
NICHBA DESIGN
Tuotekoodi
600110B
Väri
Musta
Viimeistely
Maalattu
Materiaali
Teräs
Tuotekategoria

NICHBA:n tarinan juuret ovat Nichlas B. Andersenin sepäntaidoissa – kyvyssä taivuttaa raudasta esteettisiä tuotteita, joita tänä päivänä myydään ympäri maailmaa yli 12 maassa. Nichba edustaa tanskalaista käsityötaitoa puhtaimmillaan.

Alkujaan harrastuksesta alkanut tarina muodostui yhä kasvavan kysynnän myötä liiketoiminnaksi ja Nichban vahvan muotoiluduon takana ovat nykyään Nichlas ja myynnistä vastaava ystävä, Christoffer.

Nichban tuotteiden perustana on muotoilu, jossa kaikki ylimääräinen on riisuttu, jättäen jäljelle yksinkertaiset linjat ja puhtaat siluetit – vapaana kaikesta hälystä. Ajattomat ja toimivat Nichba-tuotteet sopivat mihin tahansa.