NICHBA DESIGN

Magneettinen koukku, Maghook, musta

NICHBA DESIGN

Magneettinen koukku, Maghook, musta

Nichba Maghook magneettinen koukku, 700111B, 70 x 33 x 75 mm, maalattu teräs, musta – Tamsale Oy

Tuotekoodi: 700111B

Nichba Maghook, magneettinen koukku, kuuluu osaksi Nichban magneettituotteiden sarjaan. Magneettisia tuotteita on helppo yhdistellä keskenään ja näin muodostaa haluttu kokoonpano toiminnallisuutta ja persoonallista ilmettä tilaan.

Magneettisiin koukkuihin voit ripusta helposti laukkusi, huivisi, takkisi tai muut tavarasi ja huoneen ilme säilyy huoliteltuna ja siistinä.

Mitat 70 x 33 x 75 mm (pituus, leveys, korkeus).

Ominaisuudet

Tuotemerkki
NICHBA DESIGN
Tuotekoodi
700111B
Väri
Musta
Viimeistely
Maalattu
Materiaali
Teräs
Tuotekategoria

NICHBA:n tarinan juuret ovat Nichlas B. Andersenin sepäntaidoissa – kyvyssä taivuttaa raudasta esteettisiä tuotteita, joita tänä päivänä myydään ympäri maailmaa yli 12 maassa. Nichba edustaa tanskalaista käsityötaitoa puhtaimmillaan.

Alkujaan harrastuksesta alkanut tarina muodostui yhä kasvavan kysynnän myötä liiketoiminnaksi ja Nichban vahvan muotoiluduon takana ovat nykyään Nichlas ja myynnistä vastaava ystävä, Christoffer.

Nichban tuotteiden perustana on muotoilu, jossa kaikki ylimääräinen on riisuttu, jättäen jäljelle yksinkertaiset linjat ja puhtaat siluetit – vapaana kaikesta hälystä. Ajattomat ja toimivat Nichba-tuotteet sopivat mihin tahansa.