NICHBA DESIGN

Seinäkoukku, 2 kpl, valkoinen

NICHBA DESIGN

Seinäkoukku, 2 kpl, valkoinen

Nichba seinäkoukku, 2 kpl, L100103W, 40 x 30 x 50 mm, maalattu teräs, valkoinen – Tamsale Oy

Tuotekoodi: L100103W

Nichban tuotteiden muotokielen keskiössä ovat tuotteiden käytännöllisyyden ja minimalismin yhdistäminen klassiseen muotoiluun. Tuotteet ovat suunniteltu kestämään kunkin tilan olosuhteet. Tuotteissa käytetyt materiaalit ovat tarkoin valittu kestämään esim. kylpyhuoneen lämmön ja kosteuden, muotoilua unohtamatta.

Nichban seinäkoukut on valmistettu yhdestä teräskappaleesta, joka on käsitelty kulutusta kestävällä jauhemaalilla. Käsittely antaa pinnalle hyvän kestävyyden ja suojaa tuotetta kosteudelta ja päivittäiseltä käytöltä kylpyhuoneessa. Seinäkoukut on helppo kiinnittää seinään kahdella ruuvilla.

* Suosittelemme aina noudattamaan mukana toimitettua ohjekirjaamme tuotteidemme asennuksessa.

Mitat 40 x 30 x 50 mm (pituus, syvyys, korkeus).

Ominaisuudet

Tuotemerkki
NICHBA DESIGN
Tuotekoodi
L100103W
Väri
Valkoinen
Materiaali
Teräs
Viimeistely
Maalattu
Tuotekategoria

NICHBA:n tarinan juuret ovat Nichlas B. Andersenin sepäntaidoissa – kyvyssä taivuttaa raudasta esteettisiä tuotteita, joita tänä päivänä myydään ympäri maailmaa yli 12 maassa. Nichba edustaa tanskalaista käsityötaitoa puhtaimmillaan.

Alkujaan harrastuksesta alkanut tarina muodostui yhä kasvavan kysynnän myötä liiketoiminnaksi ja Nichban vahvan muotoiluduon takana ovat nykyään Nichlas ja myynnistä vastaava ystävä, Christoffer.

Nichban tuotteiden perustana on muotoilu, jossa kaikki ylimääräinen on riisuttu, jättäen jäljelle yksinkertaiset linjat ja puhtaat siluetit – vapaana kaikesta hälystä. Ajattomat ja toimivat Nichba-tuotteet sopivat mihin tahansa.