NICHBA DESIGN

Suihkuhylly rst, kulmaan, valkoinen

NICHBA DESIGN

Suihkuhylly rst, kulmaan, valkoinen

Nichba suihkuhylly kulmaan, L100109W, 285 x 145 x 100 mm, maalattu rst, valkoinen – Tamsale Oy

Tuotekoodi: L100109W

Nichban kulmaan asennettava suihkuhylly on eleettömän minimalistinen ratkaisu shampoopullojen ja muiden tavaroiden säilyttämiseen kylpyhuoneessa. Hylly on valmistettu jauhemaalatusta, ruostumattomasta teräksestä, ja se on suunniteltu kestämään kylpyhuoneen kosteaa ympäristöä.

Suihkuhylly on helppo puhdistaa yksinkertaisesti nostamalla se ylös kiinnikkeistään. Hyllylle mahtuu 3–5 shampoopulloa koosta ja muodosta riippuen. Suihkuhylly on kätevä kiinnittää kahdella, mukana toimitettavilla, ruuvilla.

Mitat 285 x 145 x 100 mm (pituus, leveys, korkeus).

Ominaisuudet

Tuotemerkki
NICHBA DESIGN
Tuotekoodi
L100109W
Väri
Valkoinen
Viimeistely
Maalattu
Materiaali
Ruostumaton teräs
Tuotekategoria
Avainsanat

NICHBA:n tarinan juuret ovat Nichlas B. Andersenin sepäntaidoissa – kyvyssä taivuttaa raudasta esteettisiä tuotteita, joita tänä päivänä myydään ympäri maailmaa yli 12 maassa. Nichba edustaa tanskalaista käsityötaitoa puhtaimmillaan.

Alkujaan harrastuksesta alkanut tarina muodostui yhä kasvavan kysynnän myötä liiketoiminnaksi ja Nichban vahvan muotoiluduon takana ovat nykyään Nichlas ja myynnistä vastaava ystävä, Christoffer.

Nichban tuotteiden perustana on muotoilu, jossa kaikki ylimääräinen on riisuttu, jättäen jäljelle yksinkertaiset linjat ja puhtaat siluetit – vapaana kaikesta hälystä. Ajattomat ja toimivat Nichba-tuotteet sopivat mihin tahansa.