NICHBA DESIGN

Jakkara, alumiini, valkoinen

NICHBA DESIGN

Jakkara, alumiini, valkoinen

Nichba jakkara, L100114W, 350 x 250 x 450 mm, maalattu alumiini, valkoinen – Tamsale Oy

Tuotekoodi: L100114W

Nichba jakkara on oivallinen istuin päivittäiseen käyttöön, jonka käyttömahdollisuudet rajoittuvat vain mielikuvituksen puutteeseen. Jakkara on monikäyttöinen niin keittiössä, kuin vaatehuoneessa, sekä pienten lasten apuna arkisissa askareissa. Tukeva, korkealaatuisesta alumiinista valmistettu jakkara on turvallinen ja helposti siirrettävissä tilasta toiseen.

Mitat 350 x 250 x 450 mm (pituus, leveys, korkeus).

Ominaisuudet

Tuotemerkki
NICHBA DESIGN
Tuotekoodi
L100114W
Väri
Valkoinen
Viimeistely
Maalattu
Materiaali
Alumiini
Tuotekategoria

NICHBA:n tarinan juuret ovat Nichlas B. Andersenin sepäntaidoissa – kyvyssä taivuttaa raudasta esteettisiä tuotteita, joita tänä päivänä myydään ympäri maailmaa yli 12 maassa. Nichba edustaa tanskalaista käsityötaitoa puhtaimmillaan.

Alkujaan harrastuksesta alkanut tarina muodostui yhä kasvavan kysynnän myötä liiketoiminnaksi ja Nichban vahvan muotoiluduon takana ovat nykyään Nichlas ja myynnistä vastaava ystävä, Christoffer.

Nichban tuotteiden perustana on muotoilu, jossa kaikki ylimääräinen on riisuttu, jättäen jäljelle yksinkertaiset linjat ja puhtaat siluetit – vapaana kaikesta hälystä. Ajattomat ja toimivat Nichba-tuotteet sopivat mihin tahansa.