Geesa

Geesa pesuainekori, korkea

Geesa

Geesa pesuainekori, korkea

Kromattu pesuainekori, Geesa 91140, korkea, leveys 265 mm, korkeus 87 mm, syvyys 123 mm – Tamsale Oy

Tuotekoodi: 91140

Tuotteen mitat: leveys 265 mm, korkeus 87 mm, syvyys 123 mm

Materiaali: kromattu messinki

Pesuainekorit ovat olleet Geesan tunnetuimpia tuotteita jo vuodesta 1885 lähtien. Vuosien saatossa suihkukorisarja on muovautunut vastaamaan nykyaikaisiin tarpeisiin niin käytännöllisyyden kuin muotoilun osalta.

Suihkutilan pesuainekori on välttämätön varuste, joka tuo mukavuutta ja järjestystä kylpyhuoneeseen. Se tarjoaa kätevän säilytysratkaisun suihkusaippuoille, shampoille, hoitoaineille ja muille kylpytuotteille. Pesuainekori pitää suihkutilan siistinä ja järjestyksessä, mikä tekee peseytymiskokemuksesta miellyttävämmän.

Pesuainekorin käyttö suihkutilassa auttaa myös vähentämään sotkua ja parantamaan turvallisuutta. Liukastumisriski pienenee, kun suihkutuotteet eivät ole hajallaan lattialla. Lisäksi pesuainekori voi auttaa pidentämään tuotteiden käyttöikää, koska ne eivät ole lattialla jatkuvasti kosketuksissa veden kanssa.

Suihkutilan pesuainekori on siis paitsi käytännöllinen myös tyylikäs lisä kylpyhuoneeseen. Se on helppo asentaa ja se sopii useimpiin suihkutiloihin. Valitse pesuainekori, joka sopii kylpyhuoneesi tyyliin ja tarpeisiin, ja nauti järjestäytyneemmästä ja toimivammasta suihkukokemuksesta.

Ominaisuudet

Tuotemerkki
Geesa
Tuotekoodi
91140
Tuotekategoria
Avainsanat

Vuosisadan kokemus kylpyhuonetarvikkeista

Yli 135 vuoden kokemuksella, Geesa on vakiinnuttanut asemansa korkealaatuisten kylpyhuonetarvikkeiden valmistajana. Yritys on perustettu vuonna 1885, minkä jälkeen yritys on noussut Hollannin alan johtavaksi toimijaksi ja laajentanut myyntiään jopa 65 maahan Euroopassa ja maailmalla. Geesa toimittaa tuotteita kattavasta valikoimastaan hotelli- ja risteilijäprojekteihin ympäri maailmaa, jotka todistavat Geesan vahvuuden ja luotettavuuden vaativilla markkinoilla. Geesa on myös tunnettu markkinajohtaja Alankomaissa ammattilaissegmentissä (asentajat ja kylpyhuoneiden erikoisliikkeet).

Laaja ja laadukas tuotevalikoima kylpyhuoneen varustamiseen

Geesan laajasta tuotevalikoimasta löytyvät kaikki tarpeelliset tuotteet kylpyhuoneen tai wc-tilan varustamiseen, mm. pyyhekoukut, wc-paperitelineet, saippuatelineet sekä muut tarvikkeet. Geesa tunnetaan tinkimättömästä laadustaan ja pitkän kokemuksen myötä syntyneestä tuotevalikoimasta. Valikoimasta löytyvät kauniisti muotoillut, toiminnalliset ja tyylikkäät varusteet vaativaankin kohteeseen.

Monipuoliset tyyli- ja viimeistelyvaihtoehdot projektisi tarpeisiin

Geesa tarjoaa monipuolisen valikoiman eri tyylejä ja viimeistelyvaihtoehtoja, jotta voit valita projektisi tarpeisiin parhaiten sopivat tuotteet – oli sisustustyylisi sitten moderni, minimalistinen tai klassinen. Ammattitaitoinen Tamsale-tiimimme on valmis auttamaan ja tarjoamaan parhaat ratkaisut, varmistaen, että saat tarvitsemasi tuotteet ja palvelun projektisi vaatimusten mukaisesti.

Laadukas ja innovatiivinen kylpyhuonevarustevalikoima

Geesan tuotevalikoima on laaja ja innovatiivinen. Heidän tuotteensa ovat tunnettuja korkeasta laadusta, kestävyydestä ja tyylikkäästä muotoilusta. Geesa on erikoistunut kylpyhuonetarvikkeiden valmistukseen, ja heidän tuotteensa ovat suunniteltu kestämään aikaa sekä käyttöä. Tuotteet, kuten pyyhekoukut, wc-paperitelineet ja saippuatelineet, ovat paitsi käytännöllisiä, myös esteettisesti miellyttäviä. Geesa panostaa tuotteidensa suunnitteluun ja valmistukseen, jotta ne täyttäisivät asiakkaiden tarpeet ja odotukset.

"*" näyttää pakolliset kentät

Kiinnostuitko tuotteesta?Lähetä viesti alla ja vastaamme niin pian kuin mahdollista. Voit myös soittaa 03-3124 4200 tai lähettää sähköpostia tampere@tamsale.fi.

Mitä haluat kysyä tuotteesta?
Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.