Geesa

Pyyhekoukku, iso, musta

Geesa

Pyyhekoukku, iso, musta

Geesa Topaz pyyhekoukku, iso, 917945-06-A, 50 x 19 x 50 mm, musta – Tamsale Oy

Tuotekoodi: 917945-06-A

Leveys: 50 mm
Korkeus: 50 mm
Syvyys: 19 mm
Väri: musta

Geesa Topaz Black -pyyhekoukku on loistava valinta kaikkiin kylpyhuoneisiin, jotka kaipaavat yhdistelmää toiminnallisuutta ja tyylikkyyttä. Tämän koukun ainutlaatuinen muotoilu yhdistää neliömäiset ja pyöreät elementit, luoden erottuvan ja houkuttelevan lisän kylpyhuoneen sisustukseen. Sen moderni ilme ja vankka rakenne tarjoavat täydellisen ratkaisun pyyhkeiden säilytykseen ja järjestelyyn.

Topaz Black -pyyhekoukku on suunniteltu kestämään vuosia. Sen vahva rakenne ja korkealaatuiset materiaalit takaavat sen pysyvän paikallaan ja säilyttävän tyylikkään ulkonäkönsä pitkään. Tämä koukku on pitkäaikainen sijoitus kylpyhuoneesi järjestelyssä ja pitää pyyhkeesi siististi järjestyksessä.

Tämän pyyhekoukun monipuolinen muotoilu mahdollistaa pyyhkeiden ripustamisen helposti, oli niiden koko mikä tahansa. Sen tilava muoto sallii useiden pyyhkeiden säilyttämisen samassa paikassa, mikä ei ainoastaan auta pitämään kylpyhuoneesi siistinä vaan myös tekee pyyhkeiden saatavuudesta vaivatonta ja nopeaa.

Topaz Black -pyyhekoukun musta viimeistely lisää kylpyhuoneeseen tyylikkyyttä ja eleganssia. Se luo modernin ja ylellisen ilmeen, joka ei jää huomaamatta. Jos kromi paremmin sopii kylpyhuoneesi tyyliin, Topaz on saatavilla myös kromisena vaihtoehtona, joten voit valita juuri sinulle sopivan version.

Yhteenvetona Topaz Black -pyyhekoukku on täydellinen valinta niille, jotka etsivät käytännöllistä ja tyylikästä ratkaisua pyyhkeiden säilytykseen. Sen laatu ja kestävyys takaavat sen pitkäikäisyyden, ja sen ulkonäkö tuo kylpyhuoneeseen modernia ja hienostunutta ilmettä. Valitse Topaz ja nauti hyvin järjestetystä kylpyhuoneesta, joka säteilee tyylikkyyttä ja käytännöllisyyttä.

 

Ominaisuudet

Tuotemerkki
Geesa
Tuotekoodi
917945-06-A
Väri
Musta
Tuotekategoria

Geesa on pitkään toiminut korkealaatuisten kylpyhuonetarvikkeiden valmistajana ja voi ylpeänä katsoa taaksepäin lähes 140 vuoden historiaansa. Yritys perustettiin jo vuonna 1885 ja nykyään se on Hollannin markkinajohtaja alallaan, myyden tuotteitaan 65 maassa ympäri Eurooppaa. Geesan referenssilistalta löytyvät lukuisat hotellit ja risteilijät ympäri maailmaa, mikä osoittaa heidän vahvuutensa ja luotettavuutensa.

Geesa tarjoaa laajan valikoiman tuotteita, jotka kattavat kaikki kylpyhuonetarvikkeiden tarpeet. Tuotekuvastosta löydät kaiken tarvittavan projektiisi – olipa kyseessä pyyhekoukut, wc-paperitelineet, saippuatelineet tai muut tarvikkeet, Geesa tarjoaa korkealaatuisia vaihtoehtoja.

Yrityksen pitkäaikainen kokemus ja tinkimätön laatu ovat tehneet Geesasta luotettavan valmistajan kylpyhuonetarvikkeille – tavoitteenaan tarjota tuotteita, jotka yhdistävät toiminnallisuuden, tyylikkään muotoilun ja kestävyyden. Geesan tuotteet ovat tarkasti suunniteltuja ja valmistettuja, mikä varmistaa niiden pitkäikäisyyden ja kestävyyden.

Geesa panostaa muotoiluun ja tarjoaa erilaisia tyylejä ja viimeistelyvaihtoehtoja, jotta voit valita juuri omaan projektiisi sopivat tuotteet. Olipa sisustustyyli moderni, minimalistinen tai klassinen, Geesan valikoimasta löytyy vaihtoehtoja, jotka täyttävät toiveesi.

Asiantunteva Tamsale-tiimi on valmis auttamaan projekteissasi ja tarjoamaan sinulle parhaan mahdollisen ratkaisun. Ammattitaitomme ja joustavuutemme takaavat, että saat tarvitsemasi tuotteet ja palvelun projektisi vaatimusten mukaisesti.

"*" näyttää pakolliset kentät

Kiinnostuitko tuotteesta?


Lähetä vapaamuotoinen viesti alla ja olemme sinuun pian yhteydessä. Voit myös soittaa 03-3124 4200 tai lähettää sähköpostia tampere@tamsale.fi.

Mitä haluat kysyä tuotteesta?
Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.