Geesa

Pyyhekoukku, iso, musta

Geesa

Pyyhekoukku, iso, musta

Geesa Topaz pyyhekoukku, iso, 917945-06-A, 50 x 19 x 50 mm, musta – Tamsale Oy

Tuotekoodi: 917945-06-A

Leveys: 50 mm
Korkeus: 50 mm
Syvyys: 19 mm
Väri: musta

Geesa Topaz Black -pyyhekoukku on loistava valinta kaikkiin kylpyhuoneisiin, jotka kaipaavat yhdistelmää toiminnallisuutta ja tyylikkyyttä. Tämän koukun ainutlaatuinen muotoilu yhdistää neliömäiset ja pyöreät elementit, luoden erottuvan ja houkuttelevan lisän kylpyhuoneen sisustukseen. Sen moderni ilme ja vankka rakenne tarjoavat täydellisen ratkaisun pyyhkeiden säilytykseen ja järjestelyyn.

Topaz Black -pyyhekoukku on suunniteltu kestämään vuosia. Sen vahva rakenne ja korkealaatuiset materiaalit takaavat sen pysyvän paikallaan ja säilyttävän tyylikkään ulkonäkönsä pitkään. Tämä koukku on pitkäaikainen sijoitus kylpyhuoneesi järjestelyssä ja pitää pyyhkeesi siististi järjestyksessä.

Tämän pyyhekoukun monipuolinen muotoilu mahdollistaa pyyhkeiden ripustamisen helposti, oli niiden koko mikä tahansa. Sen tilava muoto sallii useiden pyyhkeiden säilyttämisen samassa paikassa, mikä ei ainoastaan auta pitämään kylpyhuoneesi siistinä vaan myös tekee pyyhkeiden saatavuudesta vaivatonta ja nopeaa.

Topaz Black -pyyhekoukun musta viimeistely lisää kylpyhuoneeseen tyylikkyyttä ja eleganssia. Se luo modernin ja ylellisen ilmeen, joka ei jää huomaamatta. Jos kromi paremmin sopii kylpyhuoneesi tyyliin, Topaz on saatavilla myös kromisena vaihtoehtona, joten voit valita juuri sinulle sopivan version.

Yhteenvetona Topaz Black -pyyhekoukku on täydellinen valinta niille, jotka etsivät käytännöllistä ja tyylikästä ratkaisua pyyhkeiden säilytykseen. Sen laatu ja kestävyys takaavat sen pitkäikäisyyden, ja sen ulkonäkö tuo kylpyhuoneeseen modernia ja hienostunutta ilmettä. Valitse Topaz ja nauti hyvin järjestetystä kylpyhuoneesta, joka säteilee tyylikkyyttä ja käytännöllisyyttä.

 

Ominaisuudet

Tuotemerkki
Geesa
Tuotekoodi
917945-06-A
Väri
Musta
Tuotekategoria

Lisämateriaali

Videot

Vuosisadan kokemus kylpyhuonetarvikkeista

Yli 135 vuoden kokemuksella, Geesa on vakiinnuttanut asemansa korkealaatuisten kylpyhuonetarvikkeiden valmistajana. Yritys on perustettu vuonna 1885, minkä jälkeen yritys on noussut Hollannin alan johtavaksi toimijaksi ja laajentanut myyntiään jopa 65 maahan Euroopassa ja maailmalla. Geesa toimittaa tuotteita kattavasta valikoimastaan hotelli- ja risteilijäprojekteihin ympäri maailmaa, jotka todistavat Geesan vahvuuden ja luotettavuuden vaativilla markkinoilla. Geesa on myös tunnettu markkinajohtaja Alankomaissa ammattilaissegmentissä (asentajat ja kylpyhuoneiden erikoisliikkeet).

Laaja ja laadukas tuotevalikoima kylpyhuoneen varustamiseen

Geesan laajasta tuotevalikoimasta löytyvät kaikki tarpeelliset tuotteet kylpyhuoneen tai wc-tilan varustamiseen, mm. pyyhekoukut, wc-paperitelineet, saippuatelineet sekä muut tarvikkeet. Geesa tunnetaan tinkimättömästä laadustaan ja pitkän kokemuksen myötä syntyneestä tuotevalikoimasta. Valikoimasta löytyvät kauniisti muotoillut, toiminnalliset ja tyylikkäät varusteet vaativaankin kohteeseen.

Monipuoliset tyyli- ja viimeistelyvaihtoehdot projektisi tarpeisiin

Geesa tarjoaa monipuolisen valikoiman eri tyylejä ja viimeistelyvaihtoehtoja, jotta voit valita projektisi tarpeisiin parhaiten sopivat tuotteet – oli sisustustyylisi sitten moderni, minimalistinen tai klassinen. Ammattitaitoinen Tamsale-tiimimme on valmis auttamaan ja tarjoamaan parhaat ratkaisut, varmistaen, että saat tarvitsemasi tuotteet ja palvelun projektisi vaatimusten mukaisesti.

Laadukas ja innovatiivinen kylpyhuonevarustevalikoima

Geesan tuotevalikoima on laaja ja innovatiivinen. Heidän tuotteensa ovat tunnettuja korkeasta laadusta, kestävyydestä ja tyylikkäästä muotoilusta. Geesa on erikoistunut kylpyhuonetarvikkeiden valmistukseen, ja heidän tuotteensa ovat suunniteltu kestämään aikaa sekä käyttöä. Tuotteet, kuten pyyhekoukut, wc-paperitelineet ja saippuatelineet, ovat paitsi käytännöllisiä, myös esteettisesti miellyttäviä. Geesa panostaa tuotteidensa suunnitteluun ja valmistukseen, jotta ne täyttäisivät asiakkaiden tarpeet ja odotukset.

"*" näyttää pakolliset kentät

Kiinnostuitko tuotteesta?Lähetä viesti alla ja vastaamme niin pian kuin mahdollista. Voit myös soittaa 03-3124 4200 tai lähettää sähköpostia tampere@tamsale.fi.

Mitä haluat kysyä tuotteesta?
Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.