Geesa

Pyyhekoukku, pieni, musta

Geesa

Pyyhekoukku, pieni, musta

Geesa Topaz pyyhekoukku, pieni, 917913-06-A, 25 x 20 x 25 mm, musta – Tamsale Oy

Tuotekoodi: 917913-06-A

Leveys: 25 mm
Korkeus: 25 mm
Syvyys: 20 mm
Väri: musta

Geesa Topaz pyyhekoukku tarjoaa leikkisää dynaamisuutta moderniin kylpyhuoneeseen. Tämä pienikokoinen pyyhekoukku on suunniteltu täydentämään nykyaikaista sisustusta ja tarjoamaan ihanteellisen paikan pyyhkeille. Topaz-pyyhekoukun keskeisiä ominaisuuksia ovat sen hillitty ja minimalistinen muotoilu, joka sulautuu saumattomasti osaksi kylpyhuoneen yleisilmettä.

Geesa Topaz pyyhekoukku on suunniteltu huomioiden sekä tyylikkyys että käytännöllisyys. Pienen kokonsa ansiosta se soveltuu täydellisesti moderneihin ja nykyaikaisiin kylpyhuoneisiin. Tämä pyyhekoukku tarjoaa kätevän ja siistin säilytyspaikan pyyhkeille. Topaz-pyyhekoukku on suunniteltu noudattaen minimalistista tyyliä, mikä tekee siitä ihanteellisen valinnan minimalistiseen kylpyhuoneeseen.

Jos etsit vaihtoehtoja kylpyhuoneesi sisustukseen, Topaz-pyyhekoukku on saatavilla myös kromin värisenä. Kromipintainen pyyhekoukku luo modernin ja kiiltävän ilmeen, joka täydentää monia erilaisia sisustustyylejä. Voit valita sen, mikä sopii parhaiten omaan tyyliisi ja kylpyhuoneesi värimaailmaan.Geesa Topaz pyyhekoukun asennus on vaivatonta, ja se sisältää kaikki tarvittavat kiinnitystarvikkeet. Voit asentaa sen haluamaasi paikkaan kylpyhuoneessa, jotta se palvelee sinua parhaiten. Pyyhekoukku on suunniteltu kestämään pitkään ja säilyttämään tyylikkään ulkonäkönsä vuosien varrella.

Valitsemalla Geesa Topaz pyyhekoukun saat käytännöllisen ja tyylikkään lisäyksen kylpyhuoneeseen. Sen minimalistinen muotoilu ja laadukkaat materiaalit tekevät siitä loistavan valinnan moderniin kylpyhuoneeseen. Pidä pyyhkeesi järjestyksessä ja tyylikkäästi esillä tämän kätevän pyyhekoukun avulla. Geesa Topaz pyyhekoukku – pieni kylpyhuoneen yksityiskohta, joka tekee suuren eron.

Ominaisuudet

Tuotemerkki
Geesa
Tuotekoodi
917913-06-A
Väri
Musta
Tuotekategoria

Geesa on pitkään toiminut korkealaatuisten kylpyhuonetarvikkeiden valmistajana ja voi ylpeänä katsoa taaksepäin lähes 140 vuoden historiaansa. Yritys perustettiin jo vuonna 1885 ja nykyään se on Hollannin markkinajohtaja alallaan, myyden tuotteitaan 65 maassa ympäri Eurooppaa. Geesan referenssilistalta löytyvät lukuisat hotellit ja risteilijät ympäri maailmaa, mikä osoittaa heidän vahvuutensa ja luotettavuutensa.

Geesa tarjoaa laajan valikoiman tuotteita, jotka kattavat kaikki kylpyhuonetarvikkeiden tarpeet. Tuotekuvastosta löydät kaiken tarvittavan projektiisi – olipa kyseessä pyyhekoukut, wc-paperitelineet, saippuatelineet tai muut tarvikkeet, Geesa tarjoaa korkealaatuisia vaihtoehtoja.

Yrityksen pitkäaikainen kokemus ja tinkimätön laatu ovat tehneet Geesasta luotettavan valmistajan kylpyhuonetarvikkeille – tavoitteenaan tarjota tuotteita, jotka yhdistävät toiminnallisuuden, tyylikkään muotoilun ja kestävyyden. Geesan tuotteet ovat tarkasti suunniteltuja ja valmistettuja, mikä varmistaa niiden pitkäikäisyyden ja kestävyyden.

Geesa panostaa muotoiluun ja tarjoaa erilaisia tyylejä ja viimeistelyvaihtoehtoja, jotta voit valita juuri omaan projektiisi sopivat tuotteet. Olipa sisustustyyli moderni, minimalistinen tai klassinen, Geesan valikoimasta löytyy vaihtoehtoja, jotka täyttävät toiveesi.

Asiantunteva Tamsale-tiimi on valmis auttamaan projekteissasi ja tarjoamaan sinulle parhaan mahdollisen ratkaisun. Ammattitaitomme ja joustavuutemme takaavat, että saat tarvitsemasi tuotteet ja palvelun projektisi vaatimusten mukaisesti.

"*" näyttää pakolliset kentät

Kiinnostuitko tuotteesta?


Lähetä vapaamuotoinen viesti alla ja olemme sinuun pian yhteydessä. Voit myös soittaa 03-3124 4200 tai lähettää sähköpostia tampere@tamsale.fi.

Mitä haluat kysyä tuotteesta?
Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.