Geesa

Pyyhekoukku, pieni, musta

Geesa

Pyyhekoukku, pieni, musta

Geesa Topaz pyyhekoukku, pieni, 917913-06-A, 25 x 20 x 25 mm, musta – Tamsale Oy

Tuotekoodi: 917913-06-A

Leveys: 25 mm
Korkeus: 25 mm
Syvyys: 20 mm
Väri: musta

Geesa Topaz pyyhekoukku tarjoaa leikkisää dynaamisuutta moderniin kylpyhuoneeseen. Tämä pienikokoinen pyyhekoukku on suunniteltu täydentämään nykyaikaista sisustusta ja tarjoamaan ihanteellisen paikan pyyhkeille. Topaz-pyyhekoukun keskeisiä ominaisuuksia ovat sen hillitty ja minimalistinen muotoilu, joka sulautuu saumattomasti osaksi kylpyhuoneen yleisilmettä.

Geesa Topaz pyyhekoukku on suunniteltu huomioiden sekä tyylikkyys että käytännöllisyys. Pienen kokonsa ansiosta se soveltuu täydellisesti moderneihin ja nykyaikaisiin kylpyhuoneisiin. Tämä pyyhekoukku tarjoaa kätevän ja siistin säilytyspaikan pyyhkeille. Topaz-pyyhekoukku on suunniteltu noudattaen minimalistista tyyliä, mikä tekee siitä ihanteellisen valinnan minimalistiseen kylpyhuoneeseen.

Jos etsit vaihtoehtoja kylpyhuoneesi sisustukseen, Topaz-pyyhekoukku on saatavilla myös kromin värisenä. Kromipintainen pyyhekoukku luo modernin ja kiiltävän ilmeen, joka täydentää monia erilaisia sisustustyylejä. Voit valita sen, mikä sopii parhaiten omaan tyyliisi ja kylpyhuoneesi värimaailmaan.Geesa Topaz pyyhekoukun asennus on vaivatonta, ja se sisältää kaikki tarvittavat kiinnitystarvikkeet. Voit asentaa sen haluamaasi paikkaan kylpyhuoneessa, jotta se palvelee sinua parhaiten. Pyyhekoukku on suunniteltu kestämään pitkään ja säilyttämään tyylikkään ulkonäkönsä vuosien varrella.

Valitsemalla Geesa Topaz pyyhekoukun saat käytännöllisen ja tyylikkään lisäyksen kylpyhuoneeseen. Sen minimalistinen muotoilu ja laadukkaat materiaalit tekevät siitä loistavan valinnan moderniin kylpyhuoneeseen. Pidä pyyhkeesi järjestyksessä ja tyylikkäästi esillä tämän kätevän pyyhekoukun avulla. Geesa Topaz pyyhekoukku – pieni kylpyhuoneen yksityiskohta, joka tekee suuren eron.

Ominaisuudet

Tuotemerkki
Geesa
Tuotekoodi
917913-06-A
Väri
Musta
Tuotekategoria

Lisämateriaali

Videot

Vuosisadan kokemus kylpyhuonetarvikkeista

Yli 135 vuoden kokemuksella, Geesa on vakiinnuttanut asemansa korkealaatuisten kylpyhuonetarvikkeiden valmistajana. Yritys on perustettu vuonna 1885, minkä jälkeen yritys on noussut Hollannin alan johtavaksi toimijaksi ja laajentanut myyntiään jopa 65 maahan Euroopassa ja maailmalla. Geesa toimittaa tuotteita kattavasta valikoimastaan hotelli- ja risteilijäprojekteihin ympäri maailmaa, jotka todistavat Geesan vahvuuden ja luotettavuuden vaativilla markkinoilla. Geesa on myös tunnettu markkinajohtaja Alankomaissa ammattilaissegmentissä (asentajat ja kylpyhuoneiden erikoisliikkeet).

Laaja ja laadukas tuotevalikoima kylpyhuoneen varustamiseen

Geesan laajasta tuotevalikoimasta löytyvät kaikki tarpeelliset tuotteet kylpyhuoneen tai wc-tilan varustamiseen, mm. pyyhekoukut, wc-paperitelineet, saippuatelineet sekä muut tarvikkeet. Geesa tunnetaan tinkimättömästä laadustaan ja pitkän kokemuksen myötä syntyneestä tuotevalikoimasta. Valikoimasta löytyvät kauniisti muotoillut, toiminnalliset ja tyylikkäät varusteet vaativaankin kohteeseen.

Monipuoliset tyyli- ja viimeistelyvaihtoehdot projektisi tarpeisiin

Geesa tarjoaa monipuolisen valikoiman eri tyylejä ja viimeistelyvaihtoehtoja, jotta voit valita projektisi tarpeisiin parhaiten sopivat tuotteet – oli sisustustyylisi sitten moderni, minimalistinen tai klassinen. Ammattitaitoinen Tamsale-tiimimme on valmis auttamaan ja tarjoamaan parhaat ratkaisut, varmistaen, että saat tarvitsemasi tuotteet ja palvelun projektisi vaatimusten mukaisesti.

Laadukas ja innovatiivinen kylpyhuonevarustevalikoima

Geesan tuotevalikoima on laaja ja innovatiivinen. Heidän tuotteensa ovat tunnettuja korkeasta laadusta, kestävyydestä ja tyylikkäästä muotoilusta. Geesa on erikoistunut kylpyhuonetarvikkeiden valmistukseen, ja heidän tuotteensa ovat suunniteltu kestämään aikaa sekä käyttöä. Tuotteet, kuten pyyhekoukut, wc-paperitelineet ja saippuatelineet, ovat paitsi käytännöllisiä, myös esteettisesti miellyttäviä. Geesa panostaa tuotteidensa suunnitteluun ja valmistukseen, jotta ne täyttäisivät asiakkaiden tarpeet ja odotukset.

"*" näyttää pakolliset kentät

Kiinnostuitko tuotteesta?Lähetä viesti alla ja vastaamme niin pian kuin mahdollista. Voit myös soittaa 03-3124 4200 tai lähettää sähköpostia tampere@tamsale.fi.

Mitä haluat kysyä tuotteesta?
Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.