Geesa

Pyyhekoukku, tupla, musta

Geesa

Pyyhekoukku, tupla, musta

Geesa Topaz tuplapyyhekoukku, 917915-06-A, 115 x 46 x 71 mm, musta – Tamsale Oy

Tuotekoodi: 917915-06-A

Leveys: 115 mm
Korkeus: 71 mm
Syvyys: 46 mm
Väri: musta

Geesa Topaz pyyhekoukku on täydellinen lisäys kylpyhuoneeseen, tarjoten sekä tyylikkään että käytännöllisen ratkaisun arjen tarpeisiin. Kylpyhuone on paikka, jossa päiväsi alkaa ja päättyy, ja siksi sen ilmapiirin tulisi olla miellyttävä ja toimiva. Geesa, tunnettu laadukkaista kylpyhuonetarvikkeistaan, ei petä odotuksia Topaz-pyyhekoukun kanssa.

Topaz-pyyhekoukun moderni ja dynaaminen muotoilu tekee siitä täydellisen valinnan niille, jotka arvostavat nykyaikaista ja ajatonta tyyliä kylpyhuoneessa. Koukun leikkisä muotoilu tuo kylpyhuoneeseen raikkaan ilmeen, joka tekee siitä houkuttelevamman ja miellyttävämmän paikan olla.

Yksi tämän pyyhekoukun huippuominaisuuksista on sen kaksinkertainen ripustusmahdollisuus. Se tarkoittaa, että voit ripustaa kaksi pyyhettä tai kylpytakkia samalle koukulle, mikä on erityisen kätevää perheille tai niille, jotka haluavat pitää kylpyhuoneensa järjestelmällisenä ja siistinä. Tämä ominaisuus tekee Topaz-koukusta erinomaisen valinnan, kun haluat hyödyntää tilaa optimaalisesti.

Pyyhekoukun materiaali on laadukasta ja kestävää, mikä tarkoittaa, että voit luottaa siihen kestävän pitkään ja säilyttävän tyylikkään ulkonäkönsä vuosien varrella. Lisäksi voit valita kromipinnoitteen, joka antaa koukulle ylellisen ja kiiltävän ilmeen. Kromipinta on myös helppo pitää puhtaana, mikä tekee Topaz-pyyhekoukusta vaivattoman valinnan monenlaiseen kylpyhuoneeseen.

Kaiken kaikkiaan Geesa Topaz pyyhekoukku kaksinkertaisella ripustusmahdollisuudella on erinomainen valinta kaikille, jotka arvostavat sekä tyylikkyyttä että käytännöllisyyttä kylpyhuoneessaan. Sen moderni muotoilu ja laadukas materiaali tekevät siitä hienon lisän mihin tahansa kylpyhuoneeseen. Lisäksi sen kaksinkertainen ripustusmahdollisuus tekee siitä erityisen käytännöllisen ratkaisun, joka auttaa pitämään kylpyhuoneesi siistinä ja järjestelmällisenä. Geesa Topaz pyyhekoukku tekee kylpyhuoneesta paikan, jossa voit nauttia jokaisesta hetkestäsi.

Ominaisuudet

Tuotemerkki
Geesa
Tuotekoodi
917915-06-A
Väri
Musta
Tuotekategoria

Geesa on pitkään toiminut korkealaatuisten kylpyhuonetarvikkeiden valmistajana ja voi ylpeänä katsoa taaksepäin lähes 140 vuoden historiaansa. Yritys perustettiin jo vuonna 1885 ja nykyään se on Hollannin markkinajohtaja alallaan, myyden tuotteitaan 65 maassa ympäri Eurooppaa. Geesan referenssilistalta löytyvät lukuisat hotellit ja risteilijät ympäri maailmaa, mikä osoittaa heidän vahvuutensa ja luotettavuutensa.

Geesa tarjoaa laajan valikoiman tuotteita, jotka kattavat kaikki kylpyhuonetarvikkeiden tarpeet. Tuotekuvastosta löydät kaiken tarvittavan projektiisi – olipa kyseessä pyyhekoukut, wc-paperitelineet, saippuatelineet tai muut tarvikkeet, Geesa tarjoaa korkealaatuisia vaihtoehtoja.

Yrityksen pitkäaikainen kokemus ja tinkimätön laatu ovat tehneet Geesasta luotettavan valmistajan kylpyhuonetarvikkeille – tavoitteenaan tarjota tuotteita, jotka yhdistävät toiminnallisuuden, tyylikkään muotoilun ja kestävyyden. Geesan tuotteet ovat tarkasti suunniteltuja ja valmistettuja, mikä varmistaa niiden pitkäikäisyyden ja kestävyyden.

Geesa panostaa muotoiluun ja tarjoaa erilaisia tyylejä ja viimeistelyvaihtoehtoja, jotta voit valita juuri omaan projektiisi sopivat tuotteet. Olipa sisustustyyli moderni, minimalistinen tai klassinen, Geesan valikoimasta löytyy vaihtoehtoja, jotka täyttävät toiveesi.

Asiantunteva Tamsale-tiimi on valmis auttamaan projekteissasi ja tarjoamaan sinulle parhaan mahdollisen ratkaisun. Ammattitaitomme ja joustavuutemme takaavat, että saat tarvitsemasi tuotteet ja palvelun projektisi vaatimusten mukaisesti.

"*" näyttää pakolliset kentät

Kiinnostuitko tuotteesta?


Lähetä vapaamuotoinen viesti alla ja olemme sinuun pian yhteydessä. Voit myös soittaa 03-3124 4200 tai lähettää sähköpostia tampere@tamsale.fi.

Mitä haluat kysyä tuotteesta?
Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.