Frost

Roska-astia, 12 L, rst, harjattu musta

Frost

Roska-astia, 12 L, rst, harjattu musta

Frost Nova2 roska-astia seinään, N1945-BCB, 300 x 150 x 400 mm, 12 litraa, rst, harjattu musta – Tamsale Oy

Tuotekoodi: N1945-BCB

Frost Nova2 -sarjan monipuoliset tuotteet sopivat saumattomasti kylpyhuoneisiin, keittiöihin ja vaatesäilytystiloihin. Niiden yksinkertainen ja ajaton muotoilu mahdollistaa monipuoliset yhdistelyt erilaisiin tiloihin, luoden yksilöllistä tyyliä. Tuotteet on käsitelty kestävällä PVD-pinnoitteella.

Tekniset tiedot:
Syvyys: 150 mm
Korkeus: 400 mm
Leveys: 300 mm
Suunnittelu: Bønnelycke mdd
Materiaali: Ruostumaton teräs
Väri: Harjattu musta (PVD)

Tyylikkäät ja monikäyttöiset Frost Nova2 -sarjan tuotteet täydentävät tilojen ilmettä tarjoten kestävää laatua ja käytännöllisyyttä. Ne soveltuvat saumattomasti eri ympäristöihin, tuoden mukanaan tyylikkään ja toimivan ilmeen.

Ominaisuudet

Tuotemerkki
Frost
Tuotekoodi
N1945-BCB
Väri
Musta
Tuotemerkki
Frost
Tuotekategoria
Avainsanat

Pohjoismaisen muotoilun mestari arkkitehtonisissa sisustusratkaisuissa

Frost tunnetaan yksinkertaisista, kestävistä ja klassisista tuotteistaan, jotka heijastavat pohjoismaista muotoilua. Valikoimaan kuuluu kylpyhuonetarvikkeita, vaatekaapin varusteita, arkkitehtonisia heloja, sisustustuotteita, pöytiä ja pöydänjalkoja, jotka sopivat erinomaisesti niin moderniin kuin perinteisempäänkin sisustustyyliin.

Kylpyhuonetarvikkeet

Frostin kylpyhuonetarvikkeet ovat tunnettuja ja suosittuja arkkitehtien ja sisustussuunnittelijoiden kohteissa. Tuotteet ovat minimalistisia, toiminnallisia ja ajattomia. Valikoimaan kuuluu muun muassa pyyhekoukut, wc-paperitelineet, hygieniaroskikset, saippuatelineet ja -annostelijat. Tuotteet on valmistettu laadukkaista materiaaleista, kuten ruostumattomasta teräksestä. Ne ovat myös helppohoitoisia ja kestäviä.

Monipuoliset rakennushelat

Frostin rakennushelat ovat monipuolisia ja soveltuvat erilaisiin tarpeisiin. Helat ovat yksinkertaisia, toiminnallisia ja ajattomia. Valikoimaan kuuluu ovihelat, vetimet sekä muut helat. Helat on saatavilla eri väreissä ja viimeistelyissä, joten ne sopivat hyvin erilaisiin sisustustyyleihin.

Sisustustarvikkeet

Frostin sisustustarvikkeet tuovat tilaan viimeistellyn ilmeen. Valikoimaan kuuluu muun muassa kynttilänjalkoja, avainkoukkuja, kulhoja ja muita tuotteita. Tuotteet on valmistettu laadukkaista materiaaleista ja ne on suunniteltu kestämään aikaa ja kulutusta.

Laatu ja suunnittelu

Frostin tuotteet ovat sekä laadukkaita että tyylikkäitä. Huolellinen suunnittelu ja valmistus varmistavat, että jokainen tuote täyttää korkeat odotukset. Frostin valikoimasta löytyy varmasti tuotteita, jotka kestävät aikaa ja luovat tilaan viihtyisän ja persoonallisen ilmeen.

Luotettava valinta sisustamisen tarpeisiin

Frost on luotettava valinta sisustamisen erilaisiin tarpeisiin. Laaja valikoima, laadukkaat tuotteet ja huolellinen suunnittelu takaavat, että Frostin valikoimasta löytyy juuri tarvittavat tuotteet. Tuotteet ovat minimalistisia, toiminnallisia ja ajattomia.

"*" näyttää pakolliset kentät

Kiinnostuitko tuotteesta?


Lähetä vapaamuotoinen viesti alla ja olemme sinuun pian yhteydessä. Voit myös soittaa 03-3124 4200 tai lähettää sähköpostia tampere@tamsale.fi.

Mitä haluat kysyä tuotteesta?
Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.