Wagner-Ewar

Saippua-annostelija, 200 ml, haponkestävä rst

Wagner-Ewar

Saippua-annostelija, 200 ml, haponkestävä rst

Wagner-Ewar saippua-annostelija, WH2, 70 x 172 x 90 mm, 200 ml, seinään, harjattu, haponkestävä rst AISI 316L – Tamsale Oy

Tuotekoodi: WH2

Helppohoitoinen ja kestävä nestesaippua-annostelija, bakteereita vähentävä ruostumaton teräs (AISI 316L), näkyvät pinnat harjattu.
Yhdellä kädellä toimiva saippuapumppu, 200 ml säiliöllä, jossa iso, lukittava täyttöaukko. Suunniteltu tavallisille nestemäisille saippuoille tai käsivoiteille, ei sovellu desinfiointiaineille! Tarkastusaukko täyttötason osoittamiseksi, saranoitu kotelo, jousilukitus.

Asennus: ruuvikiinnitys
Materiaali: harjattu haponkestävä teräs AISI 316L
Mitat: 70 x 172 x 90 mm

Ominaisuudet

Tuotemerkki
Wagner-Ewar
Tuotekoodi
WH2
Väri
Rst hiottu
Tuotekategoria
Avainsanat
Laadukkaat ja kestävät kylpyhuonevarusteet Wagner-Ewarilta

Wagner-Ewar, saksalainen kylpyhuonevarustevalmistaja, tunnetaan laadukkaista ja kestävistä tuotteistaan, jotka soveltuvat moniin kohteisiin, kuten lentokentille, konserttisaleille ja toimisto- ja julkitilakohteisiin.

Korkealaatuiset ja kestävät materiaalit

Yrityksen kylpyhuonevarusteet valmistetaan laadukkaista materiaaleista, erityisesti ruostumattomasta teräksestä, varmistaen kestävyyden ja laadun. Tuotteiden viimeistely ja muotoilu mahdollistavat niiden monipuolisen käytön.

Soveltuvuus monenlaisiin kohteisiin

Wagner-Ewarin kylpyhuonevarusteet ovat ihanteellisia eri tiloille, kuten julkisille paikoille (hotellit, ravintolat, lentokentät), kotitalouksille (kylpyhuoneet, saunat) ja teollisiin ympäristöihin (tuotantolaitokset, laboratoriot).

Helppokäyttöisyys ja turvallisuus

Tuotteet on suunniteltu käyttäjäystävällisiksi ja turvallisiksi. Esimerkiksi helppokäyttöiset venttiilit ja vankat kahvat helpottavat käyttöä, erityisesti liikuntarajoitteisille.

Laatu ja monipuolinen valinta

Wagner-Ewarin kylpyhuonevarusteet tarjoavat huippulaatua, turvallisuutta ja monipuolisuutta. Ne ovat paras valinta laadukkaita, kestäviä ja turvallisia kylpyhuonevarusteita etsiville.

"*" näyttää pakolliset kentät

Kiinnostuitko tuotteesta?


Lähetä vapaamuotoinen viesti alla ja olemme sinuun pian yhteydessä. Voit myös soittaa 03-3124 4200 tai lähettää sähköpostia tampere@tamsale.fi.

Mitä haluat kysyä tuotteesta?
Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.