Geesa

Saippuateline, lasikuppi, kromi

Geesa

Saippuateline, lasikuppi, kromi

Geesa Topaz saippuateline, lasikuppi, 917903-02-A, 110 x 133 x 78 mm, kromi – Tamsale Oy

Tuotekoodi: 917903-02-A

Leveys: 110 mm
Korkeus: 78 mm
Syvyys: 133 mm
Väri: kromi

Yksinkertainen mutta elegantti. Tämä saippuateline ei ole täynnä tarpeettomia yksityiskohtia, mutta se herättää visuaalista kiinnostusta eleettömän muotonsa ansiosta. Tässä kohtaavat toiminnallisuus ja suunnittelu.

Geesa Topaz on saippuateline, joka yhdistää tyylikkään yksinkertaisuuden ja hienostuneen eleganssin. Sen ainutlaatuinen muotoilu tekee siitä erottuvan. Tämä saippuateline osoittaa, että kauneus voi löytyä yksinkertaisuudesta. Yhtenäisen muotonsa ansiosta Geesa Topaz saippuateline sulautuu saumattomasti osaksi kylpyhuoneen sisustusta. Se ei dominoi tilaa, vaan täydentää sitä hienostuneesti. Tämä saippuateline on osoitus siitä, miten hyvä suunnittelu voi parantaa arkipäiväisiä esineitämme.

Toiminnallisuus ja suunnittelu kulkevat käsi kädessä Geesa Topaz -saippuatelineessä. Sen yksinkertainen muoto ei ainoastaan miellytä silmää, vaan myös tekee saippuan käytöstä vaivatonta. Sen avulla voit pitää saippuan helposti saatavilla ja kuivana, mikä auttaa säilyttämään saippuan tuoreuden pidempään. Yhteenvetona Geesa Topaz on hieno esimerkki siitä, miten yksinkertainen muotoilu voi olla erittäin vaikuttavaa. Se yhdistää toiminnallisuuden ja suunnittelun harmonisesti, luoden saippuatelineen, joka ei ainoastaan täytä käytännön tarpeita, vaan myös kaunistaa kylpyhuoneen tilaa. Valitsemalla Geesa Topazin saat käyttöösi laadukkaan ja tyylikkään saippuatelineen, joka kestää aikaa ja antaa kylpyhuoneelle viimeistellyn ilmeen.

Ominaisuudet

Tuotemerkki
Geesa
Tuotekoodi
917903-02-A
Väri
Kromattu
Tuotekategoria

Lisämateriaali

Videot

Vuosisadan kokemus kylpyhuonetarvikkeista

Yli 135 vuoden kokemuksella, Geesa on vakiinnuttanut asemansa korkealaatuisten kylpyhuonetarvikkeiden valmistajana. Yritys on perustettu vuonna 1885, minkä jälkeen yritys on noussut Hollannin alan johtavaksi toimijaksi ja laajentanut myyntiään jopa 65 maahan Euroopassa ja maailmalla. Geesa toimittaa tuotteita kattavasta valikoimastaan hotelli- ja risteilijäprojekteihin ympäri maailmaa, jotka todistavat Geesan vahvuuden ja luotettavuuden vaativilla markkinoilla. Geesa on myös tunnettu markkinajohtaja Alankomaissa ammattilaissegmentissä (asentajat ja kylpyhuoneiden erikoisliikkeet).

Laaja ja laadukas tuotevalikoima kylpyhuoneen varustamiseen

Geesan laajasta tuotevalikoimasta löytyvät kaikki tarpeelliset tuotteet kylpyhuoneen tai wc-tilan varustamiseen, mm. pyyhekoukut, wc-paperitelineet, saippuatelineet sekä muut tarvikkeet. Geesa tunnetaan tinkimättömästä laadustaan ja pitkän kokemuksen myötä syntyneestä tuotevalikoimasta. Valikoimasta löytyvät kauniisti muotoillut, toiminnalliset ja tyylikkäät varusteet vaativaankin kohteeseen.

Monipuoliset tyyli- ja viimeistelyvaihtoehdot projektisi tarpeisiin

Geesa tarjoaa monipuolisen valikoiman eri tyylejä ja viimeistelyvaihtoehtoja, jotta voit valita projektisi tarpeisiin parhaiten sopivat tuotteet – oli sisustustyylisi sitten moderni, minimalistinen tai klassinen. Ammattitaitoinen Tamsale-tiimimme on valmis auttamaan ja tarjoamaan parhaat ratkaisut, varmistaen, että saat tarvitsemasi tuotteet ja palvelun projektisi vaatimusten mukaisesti.

Laadukas ja innovatiivinen kylpyhuonevarustevalikoima

Geesan tuotevalikoima on laaja ja innovatiivinen. Heidän tuotteensa ovat tunnettuja korkeasta laadusta, kestävyydestä ja tyylikkäästä muotoilusta. Geesa on erikoistunut kylpyhuonetarvikkeiden valmistukseen, ja heidän tuotteensa ovat suunniteltu kestämään aikaa sekä käyttöä. Tuotteet, kuten pyyhekoukut, wc-paperitelineet ja saippuatelineet, ovat paitsi käytännöllisiä, myös esteettisesti miellyttäviä. Geesa panostaa tuotteidensa suunnitteluun ja valmistukseen, jotta ne täyttäisivät asiakkaiden tarpeet ja odotukset.

"*" näyttää pakolliset kentät

Kiinnostuitko tuotteesta?Lähetä viesti alla ja vastaamme niin pian kuin mahdollista. Voit myös soittaa 03-3124 4200 tai lähettää sähköpostia tampere@tamsale.fi.

Mitä haluat kysyä tuotteesta?
Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.