Wagner-Ewar

Saippua-annostelija kiinteän peilin taakse, 200 ml, haponkestävä rst

Wagner-Ewar

Saippua-annostelija kiinteän peilin taakse, 200 ml, haponkestävä rst

Wagner-Ewar saippua-annostelija, WP174, kiinteän peilin taakse, 69 x 153 x 98 mm, 200 ml saippuasäiliö, haponkestävä rst AISI 316L – Tamsale Oy

Tuotekoodi: WP174

Saippua-annostelija kiinteän peilin taakse, hiottu haponkestävä rst, AISI 316L. Käyttö yhdellä kädellä itseä päin vetämällä. Saippuasäiliön tilavuus n. 200 ml (n. 250) annosta. Asennus seinään 2 ruuvilla. Vaatii tilaa syvyyssuunnassa vähintään 120 mm ja oltava vähintään 160 mm allastason yläpuolella, jotta saippuasäiliön kelkka mahtuu liikkumaan.

Annostelijan täyttö

Säiliön alaosassa on tappi, jota vedetään alaspäin, minkä jälkeen saippuasäiliö laskeutuu kelkan mukana täyttöä varten.

Mitat

69 x 153 x 98 mm

Tilantarve

Vaatii tilaa syvyyssuunnassa vähintään 120 mm ja oltava vähintään 160 mm tason yläpuolella, jotta saippuasäiliön kelkka mahtuu liikkumaan.

Ominaisuudet

Tuotemerkki
Wagner-Ewar
Tuotekoodi
WP174
Väri
Rst hiottu
Muuta
Saatavissa mihin tahansa RAL Classic -väriin pulverimaalattuna. Kysy myös muita erikoispinnoitteita.
Käytettävä saippua
Nestesaippua
Asennus
Kiinteän peilin taakse
Säiliötyyppi
Täytettävä saippuasäiliö
Tuotekategoria
Laadukkaat ja kestävät kylpyhuonevarusteet Wagner-Ewarilta

Wagner-Ewar, saksalainen kylpyhuonevarustevalmistaja, tunnetaan laadukkaista ja kestävistä tuotteistaan, jotka soveltuvat moniin kohteisiin, kuten lentokentille, konserttisaleille ja toimisto- ja julkitilakohteisiin.

Korkealaatuiset ja kestävät materiaalit

Yrityksen kylpyhuonevarusteet valmistetaan laadukkaista materiaaleista, erityisesti ruostumattomasta teräksestä, varmistaen kestävyyden ja laadun. Tuotteiden viimeistely ja muotoilu mahdollistavat niiden monipuolisen käytön.

Soveltuvuus monenlaisiin kohteisiin

Wagner-Ewarin kylpyhuonevarusteet ovat ihanteellisia eri tiloille, kuten julkisille paikoille (hotellit, ravintolat, lentokentät), kotitalouksille (kylpyhuoneet, saunat) ja teollisiin ympäristöihin (tuotantolaitokset, laboratoriot).

Helppokäyttöisyys ja turvallisuus

Tuotteet on suunniteltu käyttäjäystävällisiksi ja turvallisiksi. Esimerkiksi helppokäyttöiset venttiilit ja vankat kahvat helpottavat käyttöä, erityisesti liikuntarajoitteisille.

Laatu ja monipuolinen valinta

Wagner-Ewarin kylpyhuonevarusteet tarjoavat huippulaatua, turvallisuutta ja monipuolisuutta. Ne ovat paras valinta laadukkaita, kestäviä ja turvallisia kylpyhuonevarusteita etsiville.

"*" näyttää pakolliset kentät

Kiinnostuitko tuotteesta?


Lähetä vapaamuotoinen viesti alla ja olemme sinuun pian yhteydessä. Voit myös soittaa 03-3124 4200 tai lähettää sähköpostia tampere@tamsale.fi.

Mitä haluat kysyä tuotteesta?
Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.