Geesa

WC-harjateline, harjalla, musta

Geesa

WC-harjateline, harjalla, musta

Geesa Topaz wc-harjateline, 917911-06-A, harjalla, 168 x 95 x 95 mm, musta – Tamsale Oy

Tuotekoodi: 917911-06-A

Leveys: 168 mm
Korkeus: 95 mm
Syvyys: 95 mm
Väri: musta

Geesa Topaz wc-harjateline tuo modernia tyylikkyyttä ja toiminnallisuutta kylpyhuoneeseen. Tämä tyylikäs harjapidike on osa Geesa Topaz -sarjaa, joka tunnetaan geometrisista muodoistaan ja minimalistisesta suunnittelustaan. Harjapidike on musta, ja sen mitat ovat 168 x 95 x 95 mm. Sen yksinkertainen muotoilu luo rauhallisen ja avaran ilmeen, mikä tekee siitä täydellisen valinnan niille, jotka arvostavat huolellisesti harkittuja yksityiskohtia kylpyhuoneessaan. Lisäksi Topaz-sarja on saatavana myös kromipintaisena, tarjoten lisää vaihtoehtoja sisustukseen.

Geesa Topaz WC-harjapidike ei ole pelkästään tyylikäs, vaan myös käytännöllinen ja kestävä valinta. Se on valmistettu korkealaatuisesta materiaalista, mikä takaa sen pitkäikäisyyden ja kestävyyden. Minimalistinen ulkonäkö mahdollistaa sen sulautumisen saumattomasti mihin tahansa kylpyhuoneen sisustustyyliin, ja sen geometrinen muotoilu luo tasapainoisen ja harmonisen vaikutelman.

WC-harjatelineen käytännöllinen muotoilu tekee harjan käytöstä vaivatonta ja hygieenistä. Harja pysyy piilossa pidikkeen sisällä, joten kylpyhuoneesi pysyy siistinä ja järjestyksessä. Voit valita joko mustan tai kromisen version, riippuen omista mieltymyksistä ja kylpyhuoneen sisustuksesta. Riippumatta valinnastasi, Geesa Topaz -sarja tuo lisää luksusta ja tyyliä kylpyhuoneeseen.

Yhteenvetona Geesa Topaz WC-harjateline yhdistää tyylikkään muotoilun, kestävyyden ja käytännöllisyyden. Se on täydellinen lisävaruste kylpyhuoneeseen, joka luo viihtyisän ja tyylikkään tilan. Tämä harjateline mahdollistaa rentoutumisen ja nauttimisen jokaisesta hetkestä kylpyhuoneessasi, ja sen minimalistinen ulkonäkö varmistaa, että se sopii kaikkiin sisustustyyleihin.
Valitse Geesa Topaz ja päivitä kylpyhuoneesi tyylikkäästi ja toiminnallisesti.

Ominaisuudet

Tuotemerkki
Geesa
Tuotekoodi
917911-06-A
Väri
Musta
Tuotekategoria

Lisämateriaali

Videot

Vuosisadan kokemus kylpyhuonetarvikkeista

Yli 135 vuoden kokemuksella, Geesa on vakiinnuttanut asemansa korkealaatuisten kylpyhuonetarvikkeiden valmistajana. Yritys on perustettu vuonna 1885, minkä jälkeen yritys on noussut Hollannin alan johtavaksi toimijaksi ja laajentanut myyntiään jopa 65 maahan Euroopassa ja maailmalla. Geesa toimittaa tuotteita kattavasta valikoimastaan hotelli- ja risteilijäprojekteihin ympäri maailmaa, jotka todistavat Geesan vahvuuden ja luotettavuuden vaativilla markkinoilla. Geesa on myös tunnettu markkinajohtaja Alankomaissa ammattilaissegmentissä (asentajat ja kylpyhuoneiden erikoisliikkeet).

Laaja ja laadukas tuotevalikoima kylpyhuoneen varustamiseen

Geesan laajasta tuotevalikoimasta löytyvät kaikki tarpeelliset tuotteet kylpyhuoneen tai wc-tilan varustamiseen, mm. pyyhekoukut, wc-paperitelineet, saippuatelineet sekä muut tarvikkeet. Geesa tunnetaan tinkimättömästä laadustaan ja pitkän kokemuksen myötä syntyneestä tuotevalikoimasta. Valikoimasta löytyvät kauniisti muotoillut, toiminnalliset ja tyylikkäät varusteet vaativaankin kohteeseen.

Monipuoliset tyyli- ja viimeistelyvaihtoehdot projektisi tarpeisiin

Geesa tarjoaa monipuolisen valikoiman eri tyylejä ja viimeistelyvaihtoehtoja, jotta voit valita projektisi tarpeisiin parhaiten sopivat tuotteet – oli sisustustyylisi sitten moderni, minimalistinen tai klassinen. Ammattitaitoinen Tamsale-tiimimme on valmis auttamaan ja tarjoamaan parhaat ratkaisut, varmistaen, että saat tarvitsemasi tuotteet ja palvelun projektisi vaatimusten mukaisesti.

Laadukas ja innovatiivinen kylpyhuonevarustevalikoima

Geesan tuotevalikoima on laaja ja innovatiivinen. Heidän tuotteensa ovat tunnettuja korkeasta laadusta, kestävyydestä ja tyylikkäästä muotoilusta. Geesa on erikoistunut kylpyhuonetarvikkeiden valmistukseen, ja heidän tuotteensa ovat suunniteltu kestämään aikaa sekä käyttöä. Tuotteet, kuten pyyhekoukut, wc-paperitelineet ja saippuatelineet, ovat paitsi käytännöllisiä, myös esteettisesti miellyttäviä. Geesa panostaa tuotteidensa suunnitteluun ja valmistukseen, jotta ne täyttäisivät asiakkaiden tarpeet ja odotukset.

"*" näyttää pakolliset kentät

Kiinnostuitko tuotteesta?Lähetä viesti alla ja vastaamme niin pian kuin mahdollista. Voit myös soittaa 03-3124 4200 tai lähettää sähköpostia tampere@tamsale.fi.

Mitä haluat kysyä tuotteesta?
Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.