Wagner-Ewar

WC-harjateline, rst, seinään

Wagner-Ewar

WC-harjateline, rst, seinään

Wagner-Ewar AC761 wc-harjateline seinään, kantikas taustalevy, rst – Tamsale Oy

Tuotekoodi: AC761

Seinään kiinnitettävä WC-harjateline vankkaa ruostumatonta terästä, AISI 304. Tässä wc-harjatelineessä yhdistyy kantikkuus sulavasti pyöreän muodon kanssa.

Kantikkaassa taustalevyssä on kolme kiinnityspistettä sekä varkauksia ehkäisevä ylimääräinen lukitusruuvin paikka alaosassa. Harjaosa on vaihdettavissa ja kuppiosa irrotettavissa.

Kuppiosan sisäpuolella on tappi, joka pitää harjan paikoillaan harvinaisen tyylikkäästi ryhdikkäässä pystyasennossa.

Mitat 113 x 391 x 121 mm.

Ominaisuudet

Tuotemerkki
Wagner-Ewar
Tuotekoodi
AC761
Väri
RAL Classic (haluttu väri)
Tuotekategoria
Laadukkaat ja kestävät kylpyhuonevarusteet Wagner-Ewarilta

Wagner-Ewar, saksalainen kylpyhuonevarustevalmistaja, tunnetaan laadukkaista ja kestävistä tuotteistaan, jotka soveltuvat moniin kohteisiin, kuten lentokentille, konserttisaleille ja toimisto- ja julkitilakohteisiin.

Korkealaatuiset ja kestävät materiaalit

Yrityksen kylpyhuonevarusteet valmistetaan laadukkaista materiaaleista, erityisesti ruostumattomasta teräksestä, varmistaen kestävyyden ja laadun. Tuotteiden viimeistely ja muotoilu mahdollistavat niiden monipuolisen käytön.

Soveltuvuus monenlaisiin kohteisiin

Wagner-Ewarin kylpyhuonevarusteet ovat ihanteellisia eri tiloille, kuten julkisille paikoille (hotellit, ravintolat, lentokentät), kotitalouksille (kylpyhuoneet, saunat) ja teollisiin ympäristöihin (tuotantolaitokset, laboratoriot).

Helppokäyttöisyys ja turvallisuus

Tuotteet on suunniteltu käyttäjäystävällisiksi ja turvallisiksi. Esimerkiksi helppokäyttöiset venttiilit ja vankat kahvat helpottavat käyttöä, erityisesti liikuntarajoitteisille.

Laatu ja monipuolinen valinta

Wagner-Ewarin kylpyhuonevarusteet tarjoavat huippulaatua, turvallisuutta ja monipuolisuutta. Ne ovat paras valinta laadukkaita, kestäviä ja turvallisia kylpyhuonevarusteita etsiville.

"*" näyttää pakolliset kentät

Kiinnostuitko tuotteesta?


Lähetä vapaamuotoinen viesti alla ja olemme sinuun pian yhteydessä. Voit myös soittaa 03-3124 4200 tai lähettää sähköpostia tampere@tamsale.fi.

Mitä haluat kysyä tuotteesta?
Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.