Geesa

WC-paperiteline, hyllyllä, kromi

Geesa

WC-paperiteline, hyllyllä, kromi

Geesa Topaz wc-paperiteline, hyllyllä, 917924-02-A, 185 x 143 x 129 mm, kromi – Tamsale Oy

Tuotekoodi: 917924-02-A

Leveys: 185 mm
Korkeus: 143 mm
Syvyys: 129 mm
Väri: kromi

Geesa Topaz wc-paperiteline hyllyllä on upea lisäys nykyaikaiseen kylpyhuoneeseen, joka luo kauniin kontrastin ympyrän ja neliön muotojen välille. Tämä innovatiivinen suunnittelu yhdistää taitavasti erilaiset muodot ja luo samalla käytännöllisen ja visuaalisesti houkuttelevan ratkaisun kylpyhuoneeseesi.

Geesa Topaz wc-paperitelineessä on myös kätevä hylly, joka tarjoaa ylimääräistä säilytystilaa pienille kylpyhuonetarvikkeille, kuten saippualle, kynttilöille tai koriste-esineille. Toimii myös kännykkätelineenä. Tämä lisää kylpyhuoneesi järjestystä ja toimivuutta samalla kun säilyttää sen kauniin ulkonäön.

Topaz-sarjan muotoilu yhdistää sulavasti pyöreät ja kulmikkaat muodot, luoden tuotteesta huomiota herättävän keskipisteen kylpyhuoneessasi. Kromipinnoite lisää ylellisyyttä ja kiiltoa, mikä sopii täydellisesti moderniin ja tyylikkääseen kylpyhuoneeseen. Laadukkaat materiaalit takaavat tuotteen kestävyyden ja pitkäikäisyyden.

Geesa Topaz wc-paperiteline hyllyllä on ihanteellinen valinta niille, jotka haluavat yhdistää kauneuden ja toiminnallisuuden kylpyhuoneen sisustuksessa. Tämä tyylikäs ja monipuolinen tuote tekee kylpyhuoneesta sekä tyylikkään että käytännöllisen paikan.

Valitse Geesa Topaz wc-paperiteline hyllyllä ja tee kylpyhuoneesta paikka, joka heijastaa omaa yksilöllistä tyyliä. Topaz-sarjan tuotteiden avulla voit lisätä arvoa ja tyylikkyyttä kylpyhuoneen sisustukseen, ja samalla nauttia käytännöllisestä ja kauniista ratkaisusta. Luota Geesaan ja tee kylpyhuoneesta tila, joka kutsuu rentoutumaan ja nauttimaan kauneudesta ja toiminnallisuudesta samanaikaisesti.

Ominaisuudet

Tuotemerkki
Geesa
Tuotekoodi
917924-02-A
Väri
Kromattu
Tuotekategoria

Pitkä kokemus saniteettitilojen varusteiden valmistajana

Yli 135 vuoden kokemuksella, Geesa on vakiinnuttanut asemansa korkealaatuisten kylpyhuonetarvikkeiden valmistajana. Yritys on perustettu vuonna 1885, minkä jälkeen yritys on noussut Hollannin alan johtavaksi toimijaksi ja laajentanut myyntiään jopa 65 maahan Euroopassa ja maailmalla. Geesa toimittaa tuotteita kattavasta valikoimastaan hotelli- ja risteilijäprojekteihin ympäri maailmaa, jotka todistavat Geesan vahvuuden ja luotettavuuden vaativilla markkinoilla.

Kattava tuotevalikoima moneen tarpeeseen

Geesan laajasta tuotevalikoimasta löytyvät kaikki tarpeelliset tuotteet kylpyhuoneen tai wc-tilan varustamiseen, mm. pyyhekoukut, wc-paperitelineet, saippuatelineet sekä muut tarvikkeet. Geesa tunnetaan tinkimättömästä laadustaan ja pitkän kokemuksen myötä syntyneestä tuotevalikoimasta. Valikoimasta löytyvät kauniisti muotoillut, toiminnalliset ja tyylikkäät varusteet vaativaankin kohteeseen.

Tyylikästä viimeistelyä

Geesa tarjoaa monipuolisen valikoiman eri tyylejä ja viimeistelyvaihtoehtoja, jotta voit valita projektisi tarpeisiin parhaiten sopivat tuotteet – oli sisustustyylisi sitten moderni, minimalistinen tai klassinen. Ammattitaitoinen Tamsale-tiimimme on valmis auttamaan ja tarjoamaan parhaat ratkaisut, varmistaen, että saat tarvitsemasi tuotteet ja palvelun projektisi vaatimusten mukaisesti.

Salli evästeet nähdäksesi tuotekuvastot.

"*" näyttää pakolliset kentät

Kiinnostuitko tuotteesta?


Lähetä vapaamuotoinen viesti alla ja olemme sinuun pian yhteydessä. Voit myös soittaa 03-3124 4200 tai lähettää sähköpostia tampere@tamsale.fi.

Mitä haluat kysyä tuotteesta?
Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.