Geesa

WC-paperiteline, kannella, kromi

Geesa

WC-paperiteline, kannella, kromi

Geesa Topaz wc-paperiteline, kannella, 917908-02-A, 140 x 142 x 19 mm, kromi – Tamsale Oy

Tuotekoodi: 917908-02-A

Leveys: 140 mm
Korkeus: 142 mm
Syvyys: 19 mm
Väri: kromi

Geesa Topaz -sarja edustaa minimalistista ja esteettistä suunnittelua. Tuotteet ovat suunniteltu kestämään vuosia. Tämän wc-paperitelineen kanssa keskeisiä käsitteitä ovat tasapaino ja kontrasti. Geesa Topaz wc-paperirullateline kannella yhdistää tyylikkään ulkonäön ja kestävyyden yhdeksi käytännölliseksi kylpyhuonetarvikkeeksi. Tämä teline on suunniteltu tuomaan modernia ilmettä kylpyhuoneeseen samalla, kun se pitää wc-paperin suojattuna ja helposti saatavilla.

Minimalistinen muotoilu yhdistettynä ainutlaatuiseen ulkonäköön tekee siitä täydellisen valinnan niille, jotka arvostavat modernia tyyliä kylpyhuoneessaan. Tasapainoillaan se sopii erinomaisesti erilaisiin kylpyhuoneiden sisustustyyleihin. Tämän wc-paperitelineen mukana tulee myös suojaava kansi, joka pitää wc-paperin puhtaana ja suojattuna. Näin voit olla varma, että paperi säilyy aina hyvässä kunnossa ja valmiina käyttöön.

Geesa Topaz wc-paperirullateline, kannella, tuo modernia tyyliä ja käytännöllisyyttä kylpyhuoneeseen. Tämä teline tarjoaa tasapainoisen ja tyylikkään ratkaisun wc-paperin säilytykseen, ja sen laatu takaa, että se palvelee sinua vuosia eteenpäin. Valitse Geesa Topaz ja tee kylpyhuoneesta entistäkin houkuttelevampi tila.

Ominaisuudet

Tuotemerkki
Geesa
Tuotekoodi
917908-02-A
Väri
Kromattu
Tuotekategoria

Pitkä kokemus saniteettitilojen varusteiden valmistajana

Yli 135 vuoden kokemuksella, Geesa on vakiinnuttanut asemansa korkealaatuisten kylpyhuonetarvikkeiden valmistajana. Yritys on perustettu vuonna 1885, minkä jälkeen yritys on noussut Hollannin alan johtavaksi toimijaksi ja laajentanut myyntiään jopa 65 maahan Euroopassa ja maailmalla. Geesa toimittaa tuotteita kattavasta valikoimastaan hotelli- ja risteilijäprojekteihin ympäri maailmaa, jotka todistavat Geesan vahvuuden ja luotettavuuden vaativilla markkinoilla.

Kattava tuotevalikoima moneen tarpeeseen

Geesan laajasta tuotevalikoimasta löytyvät kaikki tarpeelliset tuotteet kylpyhuoneen tai wc-tilan varustamiseen, mm. pyyhekoukut, wc-paperitelineet, saippuatelineet sekä muut tarvikkeet. Geesa tunnetaan tinkimättömästä laadustaan ja pitkän kokemuksen myötä syntyneestä tuotevalikoimasta. Valikoimasta löytyvät kauniisti muotoillut, toiminnalliset ja tyylikkäät varusteet vaativaankin kohteeseen.

Tyylikästä viimeistelyä

Geesa tarjoaa monipuolisen valikoiman eri tyylejä ja viimeistelyvaihtoehtoja, jotta voit valita projektisi tarpeisiin parhaiten sopivat tuotteet – oli sisustustyylisi sitten moderni, minimalistinen tai klassinen. Ammattitaitoinen Tamsale-tiimimme on valmis auttamaan ja tarjoamaan parhaat ratkaisut, varmistaen, että saat tarvitsemasi tuotteet ja palvelun projektisi vaatimusten mukaisesti.

Salli evästeet nähdäksesi tuotekuvastot.

"*" näyttää pakolliset kentät

Kiinnostuitko tuotteesta?


Lähetä vapaamuotoinen viesti alla ja olemme sinuun pian yhteydessä. Voit myös soittaa 03-3124 4200 tai lähettää sähköpostia tampere@tamsale.fi.

Mitä haluat kysyä tuotteesta?
Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.