Geesa

WC-paperiteline, kromi

Geesa

WC-paperiteline, kromi

Geesa Topaz wc-paperiteline, 917909-02-A, 138 x 19 x 113 mm, kromi – Tamsale Oy

Tuotekoodi: 917909-02-A

Leveys: 138 mm
Korkeus: 113 mm
Syvyys: 19 mm
Väri: kromi

Geesa Topaz wc-paperiteline ilman kantta on ehdottomasti ykkösvalinta, jos kaipaat kylpyhuoneeseen minimalistista, esteettistä ja poikkeuksellisen hienostunutta muotoilua. Tämä wc-paperiteline ei ole vain käytännöllinen wc-paperin säilytysratkaisu, vaan se on myös taideteos, joka kohottaa kylpyhuoneesi sisustuksen aivan uudelle tasolle.

Yksi Geesa Topaz -telineen hienoimmista piirteistä on sen ainutlaatuinen tasapaino ja kontrasti. Se ei ole vain yksi monista WC-paperitelineistä markkinoilla, vaan se erottuu joukosta valtavirtavaihtoehtojen yläpuolelle. Geesa Topaz on suunniteltu sulautumaan saumattomasti erilaisiin kylpyhuoneiden sisustustyyleihin. Telineen minimalistinen ulkonäkö tuo kylpyhuoneeseen modernia eleganssia, samalla kun sen kontrastiset yksityiskohdat antavat sille omanlaistaan persoonallisuutta ja tyyliä.

Tämän upean telineen valmistusmateriaalit ovat huippuluokkaa, ja se on suunniteltu kestämään vuosikausia, säilyttäen samalla alkuperäisen ulkonäkönsä ja toimivuutensa. Geesa Topazin asentaminen ja käyttöönotto ovat vaivattomia, joten voit nauttia sen tarjoamasta käytännöllisyydestä ja tyylikkyydestä päivittäin.

Geesa Topaz wc-paperiteline ilman kantta on ykkösvalinta kaikille, jotka arvostavat huippumuotoilua, kestävyyttä ja tyylikkyyttä kylpyhuoneessaan. Telineen tasapainoinen ja kontrastinen ulkonäkö tekee siitä ainutlaatuisen lisän kylpyhuoneesi sisustukseen, ja sen pitkäaikainen kestävyys varmistaa, että voit nauttia siitä vuosien ajan.

Ominaisuudet

Tuotemerkki
Geesa
Tuotekoodi
917909-02-A
Väri
Kromattu
Tuotekategoria

Lisämateriaali

Videot

Vuosisadan kokemus kylpyhuonetarvikkeista

Yli 135 vuoden kokemuksella, Geesa on vakiinnuttanut asemansa korkealaatuisten kylpyhuonetarvikkeiden valmistajana. Yritys on perustettu vuonna 1885, minkä jälkeen yritys on noussut Hollannin alan johtavaksi toimijaksi ja laajentanut myyntiään jopa 65 maahan Euroopassa ja maailmalla. Geesa toimittaa tuotteita kattavasta valikoimastaan hotelli- ja risteilijäprojekteihin ympäri maailmaa, jotka todistavat Geesan vahvuuden ja luotettavuuden vaativilla markkinoilla. Geesa on myös tunnettu markkinajohtaja Alankomaissa ammattilaissegmentissä (asentajat ja kylpyhuoneiden erikoisliikkeet).

Laaja ja laadukas tuotevalikoima kylpyhuoneen varustamiseen

Geesan laajasta tuotevalikoimasta löytyvät kaikki tarpeelliset tuotteet kylpyhuoneen tai wc-tilan varustamiseen, mm. pyyhekoukut, wc-paperitelineet, saippuatelineet sekä muut tarvikkeet. Geesa tunnetaan tinkimättömästä laadustaan ja pitkän kokemuksen myötä syntyneestä tuotevalikoimasta. Valikoimasta löytyvät kauniisti muotoillut, toiminnalliset ja tyylikkäät varusteet vaativaankin kohteeseen.

Monipuoliset tyyli- ja viimeistelyvaihtoehdot projektisi tarpeisiin

Geesa tarjoaa monipuolisen valikoiman eri tyylejä ja viimeistelyvaihtoehtoja, jotta voit valita projektisi tarpeisiin parhaiten sopivat tuotteet – oli sisustustyylisi sitten moderni, minimalistinen tai klassinen. Ammattitaitoinen Tamsale-tiimimme on valmis auttamaan ja tarjoamaan parhaat ratkaisut, varmistaen, että saat tarvitsemasi tuotteet ja palvelun projektisi vaatimusten mukaisesti.

Laadukas ja innovatiivinen kylpyhuonevarustevalikoima

Geesan tuotevalikoima on laaja ja innovatiivinen. Heidän tuotteensa ovat tunnettuja korkeasta laadusta, kestävyydestä ja tyylikkäästä muotoilusta. Geesa on erikoistunut kylpyhuonetarvikkeiden valmistukseen, ja heidän tuotteensa ovat suunniteltu kestämään aikaa sekä käyttöä. Tuotteet, kuten pyyhekoukut, wc-paperitelineet ja saippuatelineet, ovat paitsi käytännöllisiä, myös esteettisesti miellyttäviä. Geesa panostaa tuotteidensa suunnitteluun ja valmistukseen, jotta ne täyttäisivät asiakkaiden tarpeet ja odotukset.

"*" näyttää pakolliset kentät

Kiinnostuitko tuotteesta?Lähetä viesti alla ja vastaamme niin pian kuin mahdollista. Voit myös soittaa 03-3124 4200 tai lähettää sähköpostia tampere@tamsale.fi.

Mitä haluat kysyä tuotteesta?
Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.