Tanskalainen Dan Dryer on tunnettu laadukkaista saniteettitilojen tuotteistaan, jotka on suunniteltu kestämään käyttöä julkistiloissa.

Dan Dryer referensseihin kuuluu mm. Pariisissa Paris-Orlyn and Paris-Chales de Gaullen lentokentät, joihin on asennettu yli 7800 Dan Dryer tuotetta.

Uuden Björk -tuotesarjan käsienkuivaajat, saippua-annostelijat ja lastenhoitotasot ovat kaikki voittaneet Red Dot -muotoilupalkinnon.

Dan Dryer Björk saippua-annostelija
Dan Dryer Björk automaattinen saippua- / käsidesiannostelija, musta, 950 ml

Dan Dryerin muotoilupalkittu automaattinen saippua-annostelija. Sopii sekä nestesaippualle, että desinfiointinesteelle. Tilavuus 950 ml. Mitat K 330 x L 139 x S 127 mm.

Lue Lisää
Dan Dryer Björk saippua-annostelija, valkoinen, 950 ml
Dan Dryer Björk automaattinen saippua- / käsidesiannostelija, valkoinen, 950 ml

Dan Dryerin muotoilupalkittu automaattinen saippua-annostelija. Sopii sekä nestesaippualle, että desinfiointinesteelle. Tilavuus 950 ml. Mitat K 330 x L 139 x S 127 mm.

Lue Lisää
Dan Dryer Björk automaattinen saippua-annoistelija, RAL-väreissä
Dan Dryer Björk automaattinen saippua- / käsidesiannostelija 3052, RAL-väreissä, 950 ml

Dan Dryerin muotoilupalkittu automaattinen saippua-annostelija, joka on tilattavissa eri RAL-väreissä. Sopii sekä nestesaippualle, että desinfiointinesteelle. Tilavuus 950 ml. Mitat K 330 x L 139 x S 127 mm.

Lue Lisää
Dan Dryer Björk lastenhoitotaso, musta
Dan Dryer Björk lastenhoitotaso 3205, musta

Muotoilupalkittu Dan Dryer Björk musta lastenhoitotaso. CE-merkityn, seinään kiinnitettävän lastenhoitotason kantokapasiteetti on 80 kg. Tuote sopii hyvin hiukan pienempiinkin wc-tiloihin.

Lue Lisää
Dan Dryer Björk lastenhoitotaso, valkoinen
Dan Dryer Björk lastenhoitotaso 3200, valkoinen

Muotoilupalkittu Dan Dryer Björk lastenhoitotaso. CE-merkityn, seinään kiinnitettävän lastenhoitotason kantokapasiteetti on 80 kg. Tuote sopii hyvin hiukan pienempiinkin wc-tiloihin.

Lue Lisää
Dan Dryer Björk lastenhoitotaso, eri RAL-väreissä
Dan Dryer Björk lastenhoitotaso 3210, eri RAL-väreissä

Muotoilupalkittu Dan Dryer Björk musta lastenhoitotaso. CE-merkityn, seinään kiinnitettävän lastenhoitotason kantokapasiteetti on 80 kg. Tuote sopii hyvin hiukan pienempiinkin wc-tiloihin.

Lue Lisää
Dan Dryer Björk käsienkuivaaja, musta / musta kansi
Dan Dryer Björk käsienkuivaaja 3006, musta

Muotoilupalkittu ja tehokas käsienkuivaaja Dan Dryeriltä. Tyylikkääseen mustaan pintaan on saatavissa kansiosa kuudella eri pintavaihtoehdolla, joten tuote on helposti yhdistettävissä eri värimaailmoihin.

Lue Lisää
Dan Dryer Björk käsienkuivaaja, valkoinen, kansi geo white
Dan Dryer Björk käsienkuivaaja 3000, valkoinen

Muotoilupalkittu ja tehokas käsienkuivaaja Dan Dryeriltä. Tyylikkääseen valkoiseen pintaan on saatavissa kansiosa kuudella eri pintavaihtoehdolla, joten tuote on helposti yhdistettävissä eri värimaailmoihin.

Lue Lisää
Dan Dryer Björk käsienkuivaaja 3002, RAL-väreissä

Muotoilupalkittu ja tehokas käsienkuivaaja Dan Dryeriltä. Runko on saatavissa eri RAL-väreissä ja kansiosa kuudella eri pintavaihtoehdolla, joten tuote on helposti yhdistettävissä eri värimaailmoihin.

Lue Lisää
Dan Dryer Turbo 246 käsienkuivaaja, valkoinen
Dan Dryer Turbo käsienkuivaaja 246, valkoinen

Kosketusvapaa ja kompakti Dan Dryer Turbo 246 käsienkuivaaja on erittäin hygieeninen ja huoltoystävällinen käsienkuivaaja. Kuivausaika vain 10-15 sekuntia.

Lue Lisää
Dan Dryer Turbo 246 käsienkuivaaja, hiottu ruostumaton teräs
Dan Dryer Turbo käsienkuivaaja 247, hiottu ruostumaton teräs

Kosketusvapaa ja kompakti Dan Dryer Turbo 247 käsienkuivaaja on erittäin hygieeninen ja huoltoystävällinen käsienkuivaaja. Kuivausaika vain 10-15 sekuntia. Materiaali hiottu ruostumaton teräs.

Lue Lisää
Dan Dryer 280 käsienkuivaaja, hiottu ruostumaton teräs
Dan Dryer 280 Design käsienkuivaaja, hiottu ruostumaton teräs

Erittäin vankka ja vandalismin kestävä käsienkuivaaja kaikenlaisiin julkisiin wc-tiloihin. Yhdistää tehokkuuden, hygieenisyyden ja kestävyyden tyylikkääseen ulkoasuun.

Lue Lisää
Dan Dryer 291 Design käsienkuivain, RAL-väreissä

Vankka ja vandalismia kestävä käsienkuivain julkisiin wc-tiloihin. Tilattavissa eri RAL-väreissä. Hygieeninen ja huoltoystävällinen käsienkuivain 5 vuoden takuulla.

Lue Lisää
Dan Dryer 282 Design automaattinen saippua- / käsidesiannostelija, 950 ml

Kosketusvapaa saippua-annostelija hiotusta ruostumattomasta teräksestä. Annostelija toimii pattereilla ja siihen on tilattavissa erikseen muuntaja verkkovirtakytkentää varten.

Lue Lisää
Dan Dryer 295 Design automaattinen vaahtosaippua-annostelija, 800 ml

Kosketusvapaa vaahtosaippua-annostelija hiotusta ruostumattomasta teräksestä. Annostelija toimii pattereilla ja siihen on tilattavissa erikseen muuntaja verkkovirtakytkentää varten.

Lue Lisää
Dan Dryer 296 nestesaippua-annostelija seinään, 1200 ml
Dan Dryer 296 Design nestesaippua-annostelija, 1200 ml

Tilava, lukittava nestesaippua-annostelija 1200 ml säiliöllä (= 1000-1200 annosta) ja vankalla käsiosalla.  2 vuoden takuu.

Lue Lisää
Dan Dryer 297 Design desinfiointinesteannostelija, 1200 ml

Tilava, lukittava annostelija käsihuuhteelle, 1200 ml säiliöllä (= 1000-1200 annosta) ja vankalla käsiosalla. 2 vuoden takuu.

Lue Lisää
Dan Dryer 298 Design vaahtosaippua-annostelija, 1200 ml

Tilava, lukittava vaahtosaippua-annostelija 1200 ml säiliöllä (= 1000-1200 annosta) ja vankalla käsiosalla. 2 vuoden takuu.

Lue Lisää
Dan Dryer 278 wc-rullateline 2 rullalle, lukittava kotelo

Koteloitu ja lukittava wc-rullateline 2 rullalle. Korkeus 212 mm, leveys 254 mm, syvyys 151 mm.

Lue Lisää
Dan Dryer Design 286 käsipaperiteline

Lukittava käsipaperiteline 400 käsipaperille. Saatavissa myös RAL-väreissä. Korkeus 536 mm, leveys 267 mm, syvyys 111 mm.

Lue Lisää