Esteetön kylpyhuone estetiikkaa unohtamatta

Vuosikymmenien kokemus, jatkuva tuotekehitys, ymmärrys suunnittelusta ja materiaaleista sekä olennaiseen keskittyminen tekee HEWIstä esteettömien kylpyhuoneiden asiantuntijan.

HEWIn eteenpäin ajavana ajatuksena on tehdä hyvästä ennestään parempaa. HEWI työskenteleekin jatkuvasti luodakseen uusia konsepteja, jotka tekisivät ihmisten elämästä helpompaa estetiikkaa unohtamatta.

System 900 -tuotesarja tarjoaa tyylikkäitä ja toiminnallisia ratkaisuja

HEWIn uusi tuotesarja System 900 on vastaus esteettömien kylpyhuoneiden monimutkaisiin vaatimuksiin. Tuotesarjan tuotteet on suunniteltu huolellisesti viimeistä yksityiskohtaa myöten. Niissä yhdistyvät niin toiminnallisuus, kestävyys, innovatiivinen asennusteknologia kuin hygieenisyyttä tukeva suunnittelu.

Tyyliltään System 900 edustaa puhdaslinjaista ja modernia suunnittelua, yhdistettynä toimivuuteen ja mukavuuteen.

Vaihtoehtoja erilaisiin kohteiisin

HEWIlle hyvä suunnittelu tarkoittaa myös vaihtoehtoja. Laajan materiaalivalikoiman ansiosta System 900:stä löytyy sopivia ratkaisuja moneen erityyppiseen tilaan. Olipa kyseessä esimerkiksi perustasoinen sairaalahuone tai ylellisempi yksityinen hoitolaitos. System 900 -tuotteet sopivat käyttömukavuutensa ja viimeistellyn tyylinsä puolesta myös hotellin kylpyhuoneiden sisustukseen.

Esteettömänkin kylpyhuoneen kalusteisiin trendikästä mattaa

System 900 -sarjan mattapintaiset tuotteet saa niin valkoisena, mustana kuin harmaana. Lisäksi tuotteet saa myös mattateräs- tai kromipintaisena.

Muut ajankohtaiset

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä!