Roska-astia eri käyttötarkoituksiin - valitse sopivin tyylin ja ominaisuuksien yhdistelmä

Roska-astian valinta

Roska-astian tai tuttavallisemmin roskiksen, valinta voi helpoimmillaan olla yksinkertaista – valitse mieluisin lukemattomista roska-astiavaihtoehdoistamme. Useimmiten on kuitenkin hyvä tehdä hieman tarvemääritystä ennen roska-astian tai roskakorin valintaa. Liikkeelle voi lähteä tilaan sopivasta väristä, jonka voi monissa tapauksissa valita vakioväreistä, kuten musta, valkoinen tai hiottu rst. Tilaan sopivan ulkoasun viimeistelemiseksi voit myös helposti määritellä roska-astialle haluamasi RAL-värin. Lähes kaikki valikoimiemme julkitilojen roska-astiat ovat saatavissa eri RAL-väreihin pulverimaalattuna (esimerkiksi Dan Dryer, d line ja Wagner-Ewar roska-astiat).

Myös muoto voi vaikuttaa roska-astian valintaan. Joskus tilaan istuu parhaiten muodoltaan pyöristetymmät roska-astiat ja joskus kantikkaammat roska-astiat. Kokonaisuuden kannalta on helpottavaa löytää myös muut yhteensopivat varusteet tukemaan kokonaisilmettä, jolloin valinta voisi olla esimerkiksi Dan Dryer Björk -sarjan pyöreä muotokieli tai Dan Dryer LOKI -sarjan puhtaan kantikkaat linjat.

Julkitiloissa käytetään useimmiten seinään asennettavia roska-astioita. Seinälle kiinnitettävä roska-astia vie vähän tilaa ja helpottaa siivousta. Seinään asennettavien roska-astioiden kokoluokka on tyypillisimmin n. 20-25 litraa, mutta valikoimista löytyy myös suurempia seinälle asennettavia roska-astioita, kuten Wagner-Ewar 60 litran seinäkiinnitteinen roska-astia, jossa toimitukseen sisältyy luontoa säästävä, uudelleen käytettävä nylon-jätesäkki.

Kannellinen roska-astia pitää roskat piilossa ja hajut piilossa ja kannen käyttö onkin perusteltua esimerkiksi hygieniaroska-astioissa. Avoin roska-astia on käytännöllisin valinta julkitilaan, jossa kävijämäärät on suuria ja käsipapereille tarvitaan nopeaa ”heittotilaa”, jotta roskat kulkeutuvat sinne, mihin tarkoituskin. Joskus roska-astiat halutaan asentaa myös allaskalusteen alle piiloon, jolloin tarvitaan myös aukkorengas tai kehys, joko läpällä tai ilman, aukotuksen tyylikkääseen viimeistelyyn. Saat meiltä myös rst-roska-astiat mittojen mukaan valmistettuna, joka onkin usein tarpeen, jotta mitat saadaan sovitettua yhteen allaskalusteen kanssa.

Pienemmissä wc-tiloissa, kuten hotellien wc-tiloissa, käytetään usein poljinroskista, joka vie vähän tilaa ja vähentää hajujen muodostumista tilaan.

Autamme mielellämme valitsemaan projektiisi sopivimman roska-astian lukuisten vaihtoehtojen joukosta. Ota yhteyttä ja kerro toiveistasi – tarjoamme sopivimmat valinnat yli sadan roska-astian valikoimasta.

d line roska-astiat ovat saatavissa useassa koossa; avoimina, kannellisina tai roska-aukolla – hiotun ja kiillotetun pinnan lisäksi myös RAL-väreissä tai pvd-pinnoitettuna kuparin tai messingin sävyyn
Frost Nova2 Matt Black -sarjan mattamustia roska-astioita
Wagner-Ewar roska-astiat ovat luottovalinta kaikkiin julkitiloihin. Roskikset ovat saatavissa niin hiottuna, kiillotettuna kuin RAL-väreissä ja vakiovaihtoehtojen lisäksi myös halutuissa mitoissa – määrittele vapaasti projektiisi sopivin

Muut ajankohtaiset

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä!