d line

Vaatekoukku, tapilla, rst AISI 316

d line

Vaatekoukku, tapilla, rst AISI 316

d line vaatekoukku, 14560502002, pystytappi, Ø14 x 34 mm, hiottu, haponkestävä teräs AISI 316 – Tamsale Oy

Tuotekoodi: 14560502002

Eleganssia ja kestävyyttä kylpyhuoneeseen

Etsitkö tyylikästä ja kestävää ratkaisua kylpyhuoneen sisustukseen? Vaatekoukku pystytapilla on klassikko. Tutustu haponkestävästä ruostumattomasta teräksestä, AISI 316, valmistettuun pyyhekoukkuun, joka tarjoaa tyylikkyyttä ja luotettavuutta ja sopii erinomaisesti myös uimahalleihin ja kylpylöihin. Koukun mitat: Ø14 x 34 mm.

Vakiokäsittely hiottu ja harjattu, hionta-aste 320. Saatavana myös kiillotettuna ja PVD käsiteltynä (kupari, messinki ja hiilenmusta).

Tekniset tiedot:

Mitat: Ø14 x 34 mm
Materiaali: Haponkestävä ruostumaton teräs, AISI 316
Asennustyyppi: Piilokiinnitys seinään
Muuta: Pystytappi – helppo ja käytännöllinen pyyhkeiden ripustamiseen

Miksi valita haponkestävä ruostumaton teräs?

Tämä pyyhekoukku on valmistettu korkealaatuisesta haponkestävästä ruostumattomasta teräksestä, mikä tarkoittaa, että se kestää kosteutta, lämmönvaihteluita sekä ajan myötä tapahtuvaa kulumista myös klooripitoisissa tiloissa. Voit olla varma, että tämä koukku säilyttää ulkonäkönsä ja kestävyytensä vuosien ajan kylpyhuoneen kosteassa ympäristössä.

Tyylikäs ja ajaton muotoilu

Sulava ja ajaton muotoilu tekee tästä koukusta visuaalisen ilon kylpyhuoneessa. Se sulautuu helposti erilaisiin sisustustyyleihin ja tuo ripauksen eleganssia. Piilokiinnitys takaa siistin ja hienostuneen ulkonäön.

Pystytappi pyyhkeiden ripustamiseen

Koukun päässä oleva vankka pystytappi tarjoaa käytännöllisen ratkaisun pyyhkeiden ja vaatteiden ripustamiseen. Tappi pitää pyyhkeet takuuvarmasti paikallaan ja siihen on helppo heittää myös ilman ripustuslenkkiä oleva pyyhe.

Helppo ja pitävä asennus

Asennus on vaivatonta ja nopeaa kiristämällä koukkuosa piilokiinnityksellä seinään ruuvattuun messinkiseen holkkiin. Tämä takaa vahvan ja kestävän kiinnityksen, joka kestää pitkään.

Valitse projektiisi

Tämä haponkestävästä ruostumattomasta teräksestä valmistettu pyyhekoukku on ihanteellinen valinta projektiin, jossa halutaan käytännöllisyyttä ja tyylikkyyttä kylpyhuoneeseen. Se on pitkäikäinen investointi, joka luo viimeisen silauksen kylpyhuoneen ilmeeseen.

Ominaisuudet

Tuotemerkki
d line
Tuotekoodi
14560502002
Tuotekategoria
Avainsanat

Lisämateriaali

Videot

Vastuullisuus

Tanskalainen käsityöperinteitä kunnioittava yritys

d line on pitkät käsityöperinteet omaava, Tanskan johtava yritys alallaan. d line valmistaa kylpyhuonevarusteita, rakennusheloja ja esteettömien tilojen varusteita. Yrityksen tunnusmerkki ovat laadukkaat tuotteet, jotka on valmistettu lujimmasta muokattavissa olevasta haponkestävästä teräksestä, AISI316.

Tyylikkyyttä, kestävyyttä ja vastuullisuutta

d line -tuotteet, jotka soveltuvat erinomaisesti julkisiin tiloihin ja kaikkiin kohteisiin, joissa vaaditaan sekä tyylikkyyttä että pitkäikäistä toimintavarmuutta, laatua ja kestävyyttä, tarjoavat jopa 20 vuoden tuotetakuun. Yhteistyössä arkkitehtiprofessoreiden Knud Holscherin ja Arne Jacobsenin, Bjarke Ingels Groupin (BIG) sekä Tom Dixonin kaltaisten suunnittelijoiden kanssa on luotu laaja valikoima tuotesarjoja.

d line valmistaa korkealaatuisia tuotteita, joissa käytetään 50–70 % kierrätettyä ruostumatonta terästä. Tuotteet viimeistellään huolellisesti käsityönä ja ne ovat saatavilla eri viimeistelyvaihtoehdoissa, kuten käsin hiottu ja harjattu teräs (rst), kiillotettu teräs, jauhemaalattu RAL-sävyyn 9005 musta sekä PVD-käsitelty rosteri eri väreissä, kuten kupari, messinki ja hiilenmusta.

d linen tarina – laadun ja muotoilun mestariteos

Vuodesta 1971 lähtien d line on kerännyt yli 70 kansainvälistä muotoilupalkintoa, mikä osoittaa yrityksen vahvan sitoutumisen laadukkaaseen ja ajattomaan muotoiluun. Laatu on vahvasti istutettu d linen dna:han, ollen arvomaailman keskiössä. Hyvä esimerkki laadunvarmistuksesta ovat kuulalaakeroidut d line ovenpainikkeet, mitkä on testattu ja hyväksytty vaativimpaan EN1906 4 luokkaan. Vetimet ja painikkeet ovat myös vahvistettu taitteista, jotta saadaan aikaan mahdollisimman symmetrinen ja kestävä muoto.

Monipuolinen ja korkeatasoinen tuotevalikoima

d line tarjoaa laajan valikoiman tuotteita, jotka yhdistävät toiminnallisuuden ja tyylikkään muotoilun. Valikoimaan kuuluvat mm. käsipaperiannostelijat, tukikaiteet, roska-astiat ja wc-paperitelineet, jotka on suunniteltu parantamaan käyttäjäkokemusta ja lisäämään tilan esteettistä arvoa. Lisäksi d linen rakennushelat, jotka on valmistettu korkealaatuisesta haponkestävästä teräksestä, edustavat kestävyyttä ja tyylikkyyttä.

Kaikki d line -tuotteet on suunniteltu huolellisesti ja ne ovat tunnettuja niiden laadusta, kestävyydestä ja ajattomasta muotoilusta. d line käyttää maksimaalisen kestävää terästä, josta 50-70 % on kierrätettyä. d line tarjoaa tuotteilleen 20 vuoden takuun (poikkeuksena elektroniset osat).

Suunnittelun huippuosaamista

Kaikki d line -tuotteet edustavat huippuluokan suunnittelua, mikä tekee niistä ihanteellisen valinnan vaativiin sisustusprojekteihin. d linen sitoutuminen jatkuvaan laadukkaaseen muotoiluun ja kestävien ratkaisujen kehittämiseen, tekee siitä luotettavan valinnan niille, jotka arvostavat sekä visuaalista eleganssia, että tuotteiden pitkäikäisyyttä.

"*" näyttää pakolliset kentät

Kiinnostuitko tuotteesta?Lähetä viesti alla ja vastaamme niin pian kuin mahdollista. Voit myös soittaa 03-3124 4200 tai lähettää sähköpostia tampere@tamsale.fi.

Mitä haluat kysyä tuotteesta?
Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.